Skip to main content

HBO a achiziționat pentru România serialul Comrade Detective, cu Florin Piersic Jr

 
HBO a achiziționat pentru România serialul Comrade Detective, cu Florin Piersic Jr

HBO a achiziționat drepturile pentru serialul de comedie Comrade Detective – Tovarășe Milițian, filmat în România cu Florin Piersic Jr și Corneliu Ulici în roluri principale.

Publicitate

Producția, o parodie ce ridiculizează regimul comunist, are șase episoade și va fi pe HBO începând de duminică, 7 ianuarie, de la ora 22.00. Sezonul integral va fi pe HBO Go, integral din 7 ianuarie.

Detalii despre Comrade Detective, pe PaginadeSeriale

Noutățile HBO și HBO GO din ianuarie, AICI

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • @piersicuta
    Cei de la amazon au spus ca atunci cand serialul va fi lansat in Romania va fi in varianta nedublata.Din pacate nu va fi pe hbo varianta asta
  • Serialul e cu vocile lui Channing Tatum si J Gordon Levitt si altii. Nu exista varianta cu vocile actorilor romani. E in engleza,dublat, ca asa a fost produs pt Amazon.
  • Ai posibilitatea să setezi varianta nedublată dacă vrei nu ezita să îi întrebi pe pagina lor de Facebook îți și răspund.
  • Hbo are sistemul de dublare (Dual) si de subtitrare pe care le poate utiliza pentru.ca programul sa poata fi urmarit dupa preferinta telespectatorului (daca primesc in formatul corect filmul)... In ungaria toate programele sunt dublate in.ungureste, dar se poate seta si limba originala cu subtitrare...pentru hbo si inca alte programe dublarea in ungureste este disponibila si pentru Romania
  • @Cristi
    De unde ai tu informatiile astea? Stai sa vedem si vorbim dupa. Eu cred ca va fi cel original, cu vocile actorilor, de-asta si-au si dorit sa-l difuzeze la noi.

Trimite un comentariu