Skip to main content

Vocea pe ghicite: I can see your voice. Un nou format de talent show ar putea intra în România. Ce post e interesat?

 
Vocea pe ghicite: I can see your voice. Un nou format de talent show ar putea intra în România. Ce post e interesat?

Un nou format de talent show muzical se pregăteşte să intre în România. Vânzătorii formatului sunt în discuţii pentru vânzarea către România a formatului asiatic I can see your voice, potrivit presei internaţionale.

Publicitate

I can see you voice este un format sud-coreean de talente vocale. Cum decurge showul?

În fiecare emisiune, probele au în centru un grup de persoane, format din talentaţi şi afoni. Artişti profesionşti invitaţi în emisiune trebuie să deosebească pe cei mai talentaţi de cei afoni, bazându-se pe câteva indicii vizuale. Unul câte unul, concurenţii sunt eliminaţi, pentru ca în final să rămână doar unul.

Dacă ultimul rămas în concurs, în urma eliminărilor, este un talentat, acesta are ocazia să lanseze un single alături de artistul care l-a ales. Dacă în final rămâne un concurent fără voce, acesta poate câştiga un premiu în bani.

Ce post e interesat?

Publicaţia internaţională tbivisions.com menţionează formatul şi în dreptul României, fără a da mai multe detalii.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, Pro TV ar discuta cu reprezentanţii companiei pentru a achiziţiona formatul muzical

Show-ul este la sezonul patru în Coreea de Sud şi a fost produs deja în alte şapte ţări, printre care şi Bulgaria, la Nova TV.

VIDEO. Cum arată studioul I can see your voice

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • hi hi
    Trebuie sa-ti dai seama dupa chipul omului daca are voce??? M-am cam saturat de aceste showri de talente, oricum dadeau prea multe sperante false. Acum vine asta. Nu va mai jucati cu sentimentele oamenilor!
  • F F
    Nu văd potențialul. :)) A mers așa bine în afara Coreei de Sud?

Trimite un comentariu

sus