Skip to main content

Fort Boyard se întoarce. Pro TV a programat ultimele ediții în a doua parte a lunii decembrie

 
Fort Boyard se întoarce. Pro TV a programat ultimele ediții în a doua parte a lunii decembrie

Pro TV a decis să reia emisiune Fort Boyard după ce i-a întrerupt difuzarea la începutul lunii noiembrie. Postul va difuza cele două ediții care au mai rămas din acest sezon în a doua parte a lunii decembrie. 

Publicitate

Cele două ediții au fost programate astfel: 

Ediția a șasea a fost programată pe 24 decembrie, de la ora 22.45, după episodul special Las Fierbinți

A șaptea ediție va fi în seara de Anul nou, de la 22.15, tot Las Fierbinți, „Visul”, un episod in care toate replicile sunt în versuri. 

Reamintim că postul a decis să scoată din grila de program emisiunea de aventură fără a explica motivele. 

Contactați de Paginademedia.ro, la momentul respectiv, reprezentanții Pro TV au declarat: „Grilele de programe reprezintă un mecanism care poate fi ajustat. Vom reveni cu informații legate de programul de difuzare.”

Show-ul prezentat de Paul Ipate și Octavian Strunilă n-a excelat în audiențe. În cele cinci ediții de până acum, postul a fost pe locurile unu sau doi în audiențe, dar cu cifre modeste.

Citește și: 

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • @ Iuli : e greu sa intelegi? Fortul va fi în afara prime time ului, fără pretenții de audienta. Păcat fiindcă emisiunea a fost reușită și nelungita. Poate dacă o lungeau, era mai pe gustul publicului.
  • Au bagat Fort-ul pentru ca s-a terminat iUmor-ul.

    Cineva pe aici zicea ca Pro Tv nu fuge de concurenta, nu pe [email protected]!
  • Din pacate tot ce a "miscat" cu potential bun Pro TV in ultimii 2 ani, a picat. A schimbat un juriu la Masterchef si n-a mai mers deloc ultimul sezon. Supravietuitorul a picat pentru ca, din punctul meu de vedere, tot ce putea fi difuzarlt intr-o singura editie era lalait in doua (n-a fost suficient de antrenant), iar la Fort a contat doar lipsa audientei pentru ca emisiunea era produsa bine (antrenanta - nu lalaita).

Trimite un comentariu