Skip to main content

Fort Boyard se întoarce. Pro TV a programat ultimele ediţii în a doua parte a lunii decembrie

 
Fort Boyard se întoarce. Pro TV a programat ultimele ediţii în a doua parte a lunii decembrie

Pro TV a decis să reia emisiune Fort Boyard după ce i-a întrerupt difuzarea la începutul lunii noiembrie. Postul va difuza cele două ediţii care au mai rămas din acest sezon în a doua parte a lunii decembrie.

Publicitate

Cele două ediţii au fost programate astfel:

Ediţia a şasea a fost programată pe 24 decembrie, de la ora 22.45, după episodul special Las Fierbinţi

A şaptea ediţie va fi în seara de Anul nou, de la 22.15, tot Las Fierbinţi, „Visul”, un episod in care toate replicile sunt în versuri.

Reamintim că postul a decis să scoată din grila de program emisiunea de aventură fără a explica motivele.

Contactaţi de Paginademedia.ro, la momentul respectiv, reprezentanţii Pro TV au declarat: „Grilele de programe reprezintă un mecanism care poate fi ajustat. Vom reveni cu informaţii legate de programul de difuzare.”

Show-ul prezentat de Paul Ipate şi Octavian Strunilă n-a excelat în audienţe. În cele cinci ediţii de până acum, postul a fost pe locurile unu sau doi în audienţe, dar cu cifre modeste.

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • F F
  @ Iuli : e greu sa intelegi? Fortul va fi în afara prime time ului, fără pretenții de audienta. Păcat fiindcă emisiunea a fost reușită și nelungita. Poate dacă o lungeau, era mai pe gustul publicului.
 • Iuli Iuli
  Au bagat Fort-ul pentru ca s-a terminat iUmor-ul.

  Cineva pe aici zicea ca Pro Tv nu fuge de concurenta, nu pe dR@ku!
 • Ciprian C Ciprian C
  Eu cred că românii s-au săturat să vadă mereu aceleași vedete, la orice show, aceleași fețe...cu mici excepții
 • Alex Alex
  Din pacate tot ce a "miscat" cu potential bun Pro TV in ultimii 2 ani, a picat. A schimbat un juriu la Masterchef si n-a mai mers deloc ultimul sezon. Supravietuitorul a picat pentru ca, din punctul meu de vedere, tot ce putea fi difuzarlt intr-o singura editie era lalait in doua (n-a fost suficient de antrenant), iar la Fort a contat doar lipsa audientei pentru ca emisiunea era produsa bine (antrenanta - nu lalaita).

Trimite un comentariu

sus