Skip to main content

Emisiunea „Ajutor! Vreau să slăbesc”, din nou la Prima TV

 
Emisiunea „Ajutor! Vreau să slăbesc”, din nou la Prima TV
Stelian Tufaru și Cornelia Marin

Postul TV a anunțat reluarea formatului de reality-show „Ajutor, vreau să slăbesc”, în care participanții doresc să slăbească, după aproape patru ani de pauză. 

Reprezentanții postului au mai spus că înscrierile au început oficial și sunt deschise pentru cei care “doresc să piardă în greutate și au ajuns la concluzia că au nevoie de ajutor”.

Publicitate

Cum se desfășoară concursul?

Concurenții efectuează analizele de sânge și cele metabolice.

După aceea aceștia vor fi coordonați de către nutritionistul Cornelia Marin și de antrenorul Stelian Tufaru. Aceștia îi vor ține sub supraveghere pe concurenți și îi vor ajuta cu sfaturi în ceea ce privește exercițiile fizice și nutriția.

De asemenea cei doi îi vor sfătui pe concurenți și în legătură cu ce vase de gătit să achiziționeze și ce să urmărească pe etichetele alimentelor.

Cine produce emisiunea?

Emisiunea va fi produsă de compania Zucchero Media, cu care postul TV a mai colaborat și pentru alte producții.

Zucchero Media este aceeași care a produs „Vrei să fii milionar?” (pentru Prima TV), dar și “Visuri la cheie” (pentru Pro TV) și “Roata norocului” (pentru Kanal D).


 

 

 

 

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Buna seara! As dori sa particip la acest program pt a invata sa traiesc sanatos si sa gatesc sanatos pt copii mei. Din pacate am un indice IMC: 35,69 ( facut pe un site) Din pacate una din fetitele mele este foarte grasuta. E principalul motiv pt care doresc sa intru in acest program. Viata ne este destul de dezordonata si cred ca acesta e principalul motiv pt care am ajuns in acest fel. E foarte importanta sanatatea mea si a familiei mele si de aceea am nevoie de ajutor. Cu stima Dana Pasca
  • regret ca nu am fost aleasa,desi ma inscrisesem telefonic.Dar as dori ca pe viitor retetele sa fie mai clar date,se folosesc produse noi si cred ca multi urmaritori ar dori sa le incerce chiar daca nu vor neaparat sa slabeasca
  • Aș vrea să particip la această emisiune. Am 70kg, 154 cm și 41 ani. Problema e că mă simt foarte rău și cu pofte mari de dulce. Am nevoie de ajutor
  • Astept si varianta pentru anorexici, "Ajutor, vreau sa ma ingras!". Aceleasi emisiunï pseudo-educative de divertisment care sa ne tina cu ochii lipiti de sticla in timp ce altii fura de fac febra musculara si scufunda corabia adica Romania. Penibil.
  • Imi place emisiunea!

    Prima TV voia sa readuca si "Miss fata de la tara" si "Fermier, caut nevasta", dar deja au fost luat de Antena si Pro.

Trimite un comentariu