Skip to main content

Cancan, din nou atac la Tudor Chirilă. Şi la Pro TV: artistul "a cerut răsturnarea unui Guvern votat legal"

 
Cancan, din nou atac la Tudor Chirilă. Şi la Pro TV: artistul "a cerut răsturnarea unui Guvern votat legal"

"Printr-un limbaj agresiv, solistul trupei ”Vama” a incitat la violenţă şi a cerut răsturnarea unui Guvern votat legal". Citatul nu îi aparţine unui politician. Este titlul unui articol.

Publicitate

Site-ul Cancan.ro a publicat un nou atac la adresa lui Tudor Chirilă şi a postului Pro TV. Titlul: "Şefii din Pache au încercat să-l ”albească” pe juratul de la Voce, însă i-au pus la dispoziţie echipe de filmare şi...Dovada că boşii din PROTV se fac complici cu Tudor Chirilă".

Articolele legate de Chirilă vin într-o perioadă în care artistul a fost atacat pe online şi din alte direcţii. Un cont de Facebook - shocknews.ro, cu doar 1.500 de like-uri - a publicat, citând "jurnalişti RISC", un text asemănător cu cel din CanCan, "rostogolit" de mai multe organizaţii PSD din ţară.

Ce spune articolul din CanCan, al treilea pe aceeaşi temă publicat de site despre "unul dintre ”purtătorii de drapel” ai celor care se găsesc în umbra protestelor antiguvernamentale"? Că:

- dacă activităţile politice sunt interzise angajaţilor CME, iar Tudor Chirilă a încălcat acest regulament şi compania nu s-a delimitat, am tras concluzia, logică de altfel, că PRO TV susţine opiniile politice ale juratului de la "Vocea României".

- Tudor Chirilă are "un limbaj agresiv", "ce incită la violenţă, ură, discriminare, răsturnarea unui Guvern legal votat, de către un angajat al CME", şi aceasta "este exact ceea ce codul CME interzice. Faptul că PRO TV nu sancţionează în niciun fel un astfel de derapaj demonstrează că agreează acest tip de manifestări."

Părerile lui Chirilă după care CanCan a tras concluzia că limbajul e agresiv? "lumea trebuie să fie mai solidară ca oricând împotriva unui clan mafiot de proporţii care confiscă ţara asta", "nu mai este nicio îndoială că România a căzut pradă unui grup infracţional organizat", "nu e vorba doar de nişte inteligenţi care sunt corupţi, ci, mai grav, despre nişte incompetenţi care sunt corupţi".

- nu e "întâmplător" faptul că reporterii Pro TV îi iau interviuri la Chirilă la proteste:

Ce să înţelegem din faptul că o reporteriţă Pro TV îi pune întrebări lui Tudor Chirilă, iar acesta vorbeşte, ca un lider din opoziţie, despre manifestările antiguvernamentale, în direct la Pro TV? Că acea reporteriţă se afla întâmplător în mulţime şi l-a zărit pe Tudor Chirilă printre miile de oameni?! Nimeni nu poate să creadă acest lucru, ca atare este clar că o echipă Pro TV s-a coordonat cu Chirilă ca sa-l filmeze la manifestaţie şi că apariţia sa pe post, vorbind despre proteste, a fost girată de cineva. De cine este încă neclar.

Cancan.ro rostogoleşte şi postarea lui Ciuvică despre Rise Project, site-ul cu investigaţiile legate de Liviu Dragnea

Cancan.ro publică - tot azi - un articol legat de Rise Project, proiect ai cărui jurnalişti au publicat de-a lungul timpului o serie de anchete despre liderul PSD Liviu Dragnea (seria cu legăturile liderului PSD cu Tel Drum şi conexiunile din Brazilia, printre altele).

Ce scrie articolul din CanCan?

Că "Rise Project s-a bazat în demersurile sale jurnalistice pe fonduri generoase venite din surse cel puţin controversate".

Materialul este, de fapt, o preluare a unei postări semnate de Mugur Ciuvică (cel care conduce ONG-ul Grupul de Investigaţii Politice şi este invitatul de serviciu de la Antena 3)

Ciuvică a preluat şi a interpretat date dintr-un control al ANAF realizat la Rise Project (un control pe care a avut loc chiar în ziua în care Rise anunţa o nouă anchetă legată de Dragnea, după cum Paginademedia.ro a scris AICI).

Concluzia lui Ciuvică:

"Un guvern străin, cel olandez, şi George Soros au finanţat generos campaniile Rise Project îndreptate împotriva guvernului României, alimentând protestele rezist din februarie 2017".

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • marian marian
    Cancan este cu Rom ,tv normal sa minta in halul asta , si sa scrie asa ceva , doar sunt pesedisti , rusine celor care se uita la acest canal , sunt ***
  • Simbad Simbad
    Popei...crezi ca romanii nu stiu ce se intampla in Europa? Cati presedinti germani au demisionat din cauza coruptiei? Cati politicieni britanici sunt p e d o f..., lasa-ne cu civilizatia europeana, probabil ca ai trecut de mult de varsta la care credeai ca basmele sunt reale.
  • Simbad Simbad
    Sunt de acord cu Mm. Fiecare are interese politice, si ProTV si CanCan si Tudor Chirila, si fratele lui care merge in vacante cu Ana Maria Prodan si Reghe. Treaba lor, noi trebuie doar sa avem informatia, sa fim constienti ca asta se intampla, ca aceasta realitate exista.
  • Popei Popei
    Vesnica galagie romaneasca fara folos in care se remarca oamenii care conduc tara de zeci bune de ani si aplaudacii lor remarcati prin smekerie si ticalosie in lipsa invataturii minimal necesare civilizatiei ce caracterizeaza epoca actuala europeana .
  • Mm Mm
    Nu au spus prostii, e chiar foarte corecta analiza faptului ca ProTv il sustine mediatic pe Chirila in "lupta" lui. E evident, e alegerea lor, banii lor, afacerea lor. Tot asa putem constata cum Can-Can deviaza de la lor si se baga in politica. Deci la ambii se vede ca patronii/sefii din spate ii folosesc.
  • Don Cristiano Don Cristiano
    Este mai prost decât fratele lui din fotbal..sunt cunoscuți ca au un caracter de frustrați,scandalagii și gălăgioși!
    Niște *** !
  • Don Cristiano Don Cristiano
    Este mai prost decât fratele lui din fotbal..sunt cunoscuți ca au un caracter de frustrați,scandalagii și gălăgioși!
    Niște *** !
  • Eu Eu
    Can can se mai traduce si ***
  • anonim anonim
    *** asta ,care se crede mare cantaret,actor si ,,jurat,,nu ar mai trebui primit la ProTv,este un mare ***,numai cand te uiti lafata lui iti dai seama ca neuronii l-au parasit.Vai mama lui de actor,cantaret,asta trebuie sa stea ,,ascuns,,!
  • Spagatistu Spagatistu
    De la un site care traieste datorita Romania Tv si care a fost condus de un actual senator Psd inca ministru psd al culturii, ce va asteptati sa scrie? Despre haremul pus de Suleyman din Teleorman sa conduca biata Romanie ? Chiar daca un-c-hiu sam nu stie ca stirile despre un conflict din media nu inseamna propaganda ( pentru asta are a3 si romania tv), are si el dreptatea lui: ce fac cei de la cancan este un subiect prea neinsemnat pentru a fi mentionat pe un site serios!
  • Me Me
    @Ladiana,
    Sunt de acord cu tine. Sa-l pastreze. Sa-l plateasca. DAR, sa nu il mai afiseze pe post. In felul acesta PrOTV-ul s-ar salva din sitiatia in care singur s-a vrut a fi.
  • Sile Sile
    Propaganda ieftina, facuta de niste indivizi cu neuroni putini precum chirilov si obaie.
  • Ladiana Ladiana
    Tudor Chirila are simțul umorului și de aceea este cel mai bun jurat de la Vocea României. Pro tv nici nu trebuie sa dea curs unor cereri de excludere a unui angajat care în timpul liber poate face ce dorește. Pot bănui și eu ca cei de la Can can sunt plătiți de cineva pt a neutraliza manifestanții cu notorietate. De aceea cer conducerii pro tv sa-l mențină în schema pe acest actor plin de talent.
  • geo geo
    Baietii astia de la Can Can s-au interesat inainte de a scrie articolul daca juratul Chirilă este angat sau doar colaborator sezonier al Pro TV ?
  • Iuli Iuli
    @meeeee, nici pe Radar n-ai audiente pe intervale orare, numai daca Pro TV, Antena 1, Kanal D sau orice alt site al unei televiziuni posteaza o stire despre audiente, atunci copiaza si posteaza si ei.

    De ce n-au audiente de joi, in intervalul 20.00 - 22.00 ? De ce doar de la 13.00 - 15.00? Iti zic eu, pentru ca a postat kanald.ro o stire despre audientele intregistrate joi, 25 ianuarie, de emisiunea Te vreau langa mine.

Trimite un comentariu

sus