Skip to main content

Cine sunt jurații emisiunii lui Mircea Radu: Andreea Bălan, Nicolai Tand şi Cosmin Seleşi

 
Cine sunt jurații emisiunii lui Mircea Radu: Andreea Bălan, Nicolai Tand şi Cosmin Seleşi

Cine sunt jurații reality show-ul "IE, Românie", care debutează la Antena 1 din această primăvară, cu Mircea Radu prezentator?

Show-ul va fi prezentat de Mircea Radu, care a revenit la Antena1 (despre revenirea sa puteți citi pe larg aici).

Publicitate

La masa juriului vor sta Nicolai Tand, Andreea Bălan și Cosmin Seleși. Echipa jurațiilor se vor plimba prin țară și își vor căuta favoriții din fiecare zonă a României.

În fiecare ediție, două vede vor merge prin diverse zone ale țării și vor căuta oameni talentați.

Concurenții vor trece prin mai multe probe practice, iar după faza de preselecții vor concura într-o gală regională. Juriul care va alege care dintre concurenții au o prestație care să poată meargă mai departe în finala naționlă de la București.

,,IE, Românie” este unică, în primul rând prin prisma faptului că va împărtãși experiența cu colegii săi de echipă, dar și cu prezentatorul, Mircea Radu: ,,Cred că vom redescoperi România și sunt onorat, dar și foarte fericit, să stau la masa juriului alături de Andreea și Nicolai. ,,IE, Românie” nu va fi o oportunitate doar pentru concurenți, ci și pentru noi, căci vom avea ocazia să vedem tradițiile fiecărei regiuni istorice, vom cunoaște români adevărați și ne vom bucura alături de ei”, spune Cosmin Seleși.

“Sunt foarte bucuroasă că fac parte din acest proiect, pentru că este un format conceput în România, care a fost vândut și în foarte multe țări din străinătate. Îmi place în special că se promovează tradițiile românești și consider că avem nevoie de acest lucru, mai ales pentru noua generație”, spune Andreea Bălan.

“Rozavlea este un loc plin de obiceiuri şi lucruri păstrate din bătrâni, care sunt foarte aproape de sufletul meu. Ca să fii om crescut la țară înseamnă să ai omenie, să ai respect, să știi să dai binețe, niște lucruri simple, normale, care uneori sunt uitate”, spune chef Nicolai Tand.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

 • Critic dacă am ce mile. Critic aceleași lucruri de la Protv sau antena. Nu ca tine, care brusc apreciezi locațiile rurale ale României de când cu emisinea asta la Antena. E jenant.
 • F, pro tv a inventat apa calda dar stai linistit ca și conținut e peste matrimoniale oricum , parcă tu critica ca se fac asemenea emisiuni nu la pro tv
 • Nu ai de unde sa știi mile ca emisiunea asta nu s-a difuzat încă. :)) Nu mai zic ca probabil nu le-ai văzut pe celelalte, care toate puteau fi difuzate în varianta românească în orice alta tara unde sunt difuzate. Antena încă mai are de recuperat la capitolul ăsta. Nu m-ar mira ca și emisiunea asta sa arate ieftin ca altele, dar vom vedea. Pana atunci, Antena încă o data urmează direcția data de Protv. Rămân niște imitatori.
 • Buna, cand vine vorba despre antene se gaseste cate unul care sa vorbeasca porcos nu stiu de ce, ce ia facut personal antenele????
  Sa inventat telecomanda sa te uiti la ce vrei Tu,ce nu-ti place sa-le ocolesti daca ai o circovolutie intre doi neuroni sau daca esti trepanat vii si vorbesti ne-academic aici, limpede, nu?!!
 • Nici nu stiu de unde sa incep.
  Mircea Radu-bre nu a fost niciodata bun, a avut noroc sa fie in viata intr-o perioada cand Valeriu Lazarov putea face vedeta pe oricine.
  Andreea Balan are probabil nevoie de bani pentru ca trebuie sa-si intretina familia. Bietul sot, pe care nici nu l-a luat de barbat cu acte, este doar o marioneta. L-a dus pana in SUA pentru ca ea a avut mereu visul de a se marita in America, dar nu l-a luat cu acte, pentru ca ''hartia nu conteaza'' (cu alte cuvinte, ea este mai bogata si nu vrea sa riste nimic)
  Ceilalti doi probabil ca sunt muritori de foame.
  Cum este posibil ca niste oameni asa de neplacuti, sa ajunga sa fie vedete permanente? De ce televiziunile arata atata fidelitate acestor personaje?
  Mai ales ca Antena se lauda ca are scoala de televiziune. Nu a absolvit nimeni pana acum?
 • Mile de ce nu înțelegi k nici la pro nu ma uit la emisiunii genul asta???...singura emisiune care o admiram de la pro tv e Visuri la cheie!...restul nu
 • F, vai de noi, conteaza ce conținut au , mizerii sant mizerii chiar și făcute bine , tot pute indiferent cum impachetezi ***
 • Contează cum e făcut divertismentul ăsta, așa ca pana vedem, greu de spus. Vedetele nu sunt atractive , dar e bine ca au dat o pauza la te cunosc.
 • Iulian, eu ma uit la teleenciclopedia dar nu inseamna ca nu e nevoie și divertisment , de ce crezi ca ma însoară mama e mai buna protevistule
 • Ptr mile et comp
  ...care iubesc asemenea tîmpenii....mai bine ati urmări Teelenciclopedia .acolo sunt documentare interesante ....sau va depășesc????
  .
 • Iuli, și la pro tv e la fel , îi învârt peste tot , ei sunt vedetele trustului și nu e neapărat nevoie de alte , dar e si pe pile și relații
 • Aceleasi vedete obosite. Altele nu mai sunt la Antena (nu ma refer la Varciu, Andrei Stefanescu, Lidia Buble)? Parca isi zic "Televiziunea cu cea mai mare familie de vedete din Romania"

Trimite un comentariu