Skip to main content

Cine sunt juraţii emisiunii lui Mircea Radu: Andreea Bălan, Nicolai Tand şi Cosmin Seleşi

 
Cine sunt juraţii emisiunii lui Mircea Radu: Andreea Bălan, Nicolai Tand şi Cosmin Seleşi

Cine sunt juraţii reality show-ul "IE, Românie", care debutează la Antena 1 din această primăvară, cu Mircea Radu prezentator?

Publicitate

Show-ul va fi prezentat de Mircea Radu, care a revenit la Antena1 (despre revenirea sa puteţi citi pe larg aici).

La masa juriului vor sta Nicolai Tand, Andreea Bălan şi Cosmin Seleşi. Echipa juraţiilor se vor plimba prin ţară şi îşi vor căuta favoriţii din fiecare zonă a României.

În fiecare ediţie, două vede vor merge prin diverse zone ale ţării şi vor căuta oameni talentaţi.

Concurenţii vor trece prin mai multe probe practice, iar după faza de preselecţii vor concura într-o gală regională. Juriul care va alege care dintre concurenţii au o prestaţie care să poată meargă mai departe în finala naţionlă de la Bucureşti.

,,IE, Românie” este unică, în primul rând prin prisma faptului că va împărtãşi experienţa cu colegii săi de echipă, dar şi cu prezentatorul, Mircea Radu: ,,Cred că vom redescoperi România şi sunt onorat, dar şi foarte fericit, să stau la masa juriului alături de Andreea şi Nicolai. ,,IE, Românie” nu va fi o oportunitate doar pentru concurenţi, ci şi pentru noi, căci vom avea ocazia să vedem tradiţiile fiecărei regiuni istorice, vom cunoaşte români adevăraţi şi ne vom bucura alături de ei”, spune Cosmin Seleşi.

“Sunt foarte bucuroasă că fac parte din acest proiect, pentru că este un format conceput în România, care a fost vândut şi în foarte multe ţări din străinătate. Îmi place în special că se promovează tradiţiile româneşti şi consider că avem nevoie de acest lucru, mai ales pentru noua generaţie”, spune Andreea Bălan.

“Rozavlea este un loc plin de obiceiuri şi lucruri păstrate din bătrâni, care sunt foarte aproape de sufletul meu. Ca să fii om crescut la ţară înseamnă să ai omenie, să ai respect, să ştii să dai bineţe, nişte lucruri simple, normale, care uneori sunt uitate”, spune chef Nicolai Tand.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mile Mile
    1q, când era la acasa o laudai
  • 1q s-am 1q s-am
    apropo, ce a facut "fructul interzis" magnifica opera de căpătai a duduii mama si tata a telenovelelor, dna ruxandra ?
  • 1q s-am 1q s-am
    Iulian @ si eu te felicit pt ca feliciti un comentariu atât de tam . p ca al lui @ bing. asta arata ca cine se aseamana se aduna.
  • alex2 alex2
    Andreea Balan se intoarce. Sper sa strice si emisiunea asta la fel cum a contribuit la falimentul Te Cunosc.
  • Mile Mile
    Iulian, știm că tie nu iti place antena , nu ca te-ar interesa să fi obiectiv , lasă că măscărici de actorasi de la pro tv toți sant buni, te deranjează patronatul nu
  • Iulian Iulian
    Bing...te felicit asta am vrut să zic!Ce varză murata !!!!!
  • Abdrei Abdrei
    E pe genul “ma insoara” si “gospodar”, ar putea prinde.. sa vedem daca va fi pusa in aceeasi zii cu emisiunea de la Protv.
  • bing bing
    umpluturi, toti 3 foarte antipatici #fimiarscarba
  • 1q s-am 1q s-am
    e un fel de "miss fata de la tara" de pe prima. eu cred ca va prinde, protv a aratat ca *** (fermier caut nevasta) au succes. o singura problema: ba, da astia de la antena nu mai au si alti oameni pt a-i angaja ca jurati ? selesi a ajuns un fel de sergiu nicolaescu, scenariu, regia, cascadoriile si rolul principal: sergiu nicolaescu. asa si micutul asta, mai ramane sa prezinte observatorul.
  • mile mile
    e bine daca vor promova oameni talentati si autentici , romanii prefera acest tip de emisiuni cu juriu , deci te cunosc nu va mai fi sau poate la toamna , sper ca nu aduc cazuri sociale , sa vedem daca va fi interesant acest format pt publicul comercial, doar el conteaza

Trimite un comentariu

sus