Skip to main content

Dragoş Pătraru revine cu Starea Naţiei după negocieri ce s-au purtat până în ultima clipă

 
Dragos Patraru, Starea natiei
Dragos Patraru, Starea natiei

Emisiunea Starea Naţiei revine la TVR 1 începând de astăzi. Anunţul a fost făcut de Dragoş Pătraru, realizatorul emisiunii, pe pagina sa de Facebook. „Ne vedem diseară, la 22.30, la Starea Naţiei. Pe TVR 1”, a fost anunţul realizatorului TV.

Publicitate

Se pare că la mijloc a fost vorba de o mare neînţelegere", a declarat pentru Paginademedia.ro Dragoş Pătraru. "Singurul lucru important pentru telespectatori este că emisiunea este, de astăzi, pe post”, a continuat el.

Reluarea emisiunii Starea Naţiei pe TVR 1 vine după câteva săptămâni de negocieri, încheiate în ultima clipă. Detaliile au fost stabilite în ultimele trei zile.

Din informaţiile Paginademedia.ro, discuţiile s-au purtat în legătură cu licenţa pentru emisiunea Starea Naţiei. Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, Dragoş Pătraru a cesionat TV marca Starea Naţiei şi formatul emisiunii Starea Naţiei pe o perioadă de trei luni (cât mai este mandatul conducerii interimare a TVR).

Echipa Starea Naţiei are contracte de drepturi de autor cu TVR până în luna iunie, cu posibilitatea prelungirii, în funcţie de rezultatele de audienţă ale programului.

La ora publicării articolului, în program, pe site-ul TVR 1, apare încă, pe intervalul Starea Naţiei, un film, "De ce nu sunt pe Facebook".

Reamintim că situaţia emisiunii a fost incertă, după ce negocierile dintre echipa Starea Naţiei şi reprezentanţii TVR s-au purtrat până în ultimele zile. În urmă cu două zile, pe 5 ianuarie, încă nu se ştia dacă emisiunea va fi pe TV, după cum Paginademedia.ro a scris AICI. O ultimă rundă de discuţii s-a mai purtat sâmbătă, după cum a declarat Pătraru pentru Paginademedia.

Filmul e De ce nu sunt pe Facebook?

Anunţul lui Dragoş Pătraru

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Doina D. Gradea Doina D. Gradea
    @ Workeru Bine, mersi! Dau ordine, tip, fac scandal prin TVR. Am voie de la Dragnea.
  • workeru workeru
    Sar'mana doamna Gradea! Ce mai faceti?
  • Doina Gradea Doina Gradea
    Emisiunea este difuzată și pe TVR Internațional de luni pânâ joi în reluare de pe TVR1 la ora 00:15.
  • Dorina Trica Dorina Trica
    Domana ,Doina Gradea, de ce nu transmiteti Starea natiei si pe TVR international? noi,cei plecati din Romania nu mai contam? Sau nu vrea nenea Dragnea&company??
  • Doina Gradea Doina Gradea
    Emisiune se transmite doar pe TVR1 de la ora 22:30, reluarea la 06:05 și în ziua următoare la TVR2 la 15:40 în reluare. Nu este transmisă pe celelalte canale TVR.
  • Nina Ducu Nina Ducu
    De ce nu este transmisa emisiunea "Starea natiei" pe tvr international? Am inteles din commentarii ca Dragos Patraru a reusit sa ajunga la intelegere cu noua conducere.
  • Casandra Casandra
    De ce nu se transmite emisiunea Starea natiei si pe tvr international?
  • vall vall
    Dragos, bun venit inapoi ! Nu te lasa cumparat. Mai bine iei urma lui Malin Bot, decat sa te vinzi. Vedem diseara daca ti-au inchis gura sau nu. Sper ca nu .
  • Ban Ban
    ***, @livia pila, @mile.
    Nu stiu de ce nu se aplica regulamentul in cazul vostru.
    Eu v-aș da ban direct, dar ce sa faci daca aici nu se aplica regulamentul..
  • Mile Mile
    Fake mile, nu scrie mesaje cu neme meu derbedeule
  • mile mile
    da' daca era la antena 1 altfel ar fi stat treaba; ar fi fost cea mai tare emisiune de pe planeta.
  • livia pila livia pila
    @Mile. Esti *** Mie nu mi-a plîcut niciodată Pătraru. Dar nu pot sa ii permit Doinei Gradea sa transforme TVR in sucursala a Antenei 3 si in trompeta a PSD. Pătraru părea independent. pare-se ca acum i s-a inchis gura.
  • mile mile
    Cum livia, ai schimbat tabara? Parca il ridicai in slavi pe patraru!!! Acum ti-ai dat seama ca doar pentru bani face emisiunea si ca face parte tot dintr-o aripa rosie?
    Ce pacaleala, iar se victimieaza imitatorul. Slab actor, slaba emisiune!
  • livia pila livia pila
    Pare-se că Pătrarau a fost convins sa tacă. Banii vorbesc, nu abuzurile comise de Gradea, Raico Cornea, Carla Tompea, Burtea, Zgabercea.

Trimite un comentariu

sus