Skip to main content

E oficial. Serialul Game of Thrones va reveni cu noul sezon abia anul viitor

 
E oficial. Serialul Game of Thrones va reveni cu noul sezon abia anul viitor
Foto: Greenpeace, care a folosit imaginea pentru o campanie de mediu

Winter is not coming. Anul acesta, Game of Thrones nu va fi pe HBO. Compania a anunțat lansarea celui de-al optulea sezon (și ultimul) pentru anul 2019, potrivit Variery

Anunțul a fost făcut joi seara de reprezentanții HBO, care au precizat doar anul, fără o dată exactă. 

Publicitate

Game of Thrones se va încheia la HBO cu o serie de șase episoade.

Sezonul șapte al Game of Thrones, difuzat de HBO în vara lui 2017, a fost cel mai apreciat de până acum, bătând noi recorduri de audiență. 

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Eu am mai zis-o. Dacă o televiziune de la noi, ar reuși sa scoată un Game of thrones cel puțin parțial, ca la noi e imposibil de făcut un astfel de serial datorita bugetului, carcotasii ar da cu el de pământ din diferite motive. Se vede ca am avut dreptate din comentariile astea. :)) și nu dragilor, din punct de vedere al nuditatii, Game of thrones este unul din cele mai cuminți seriale HBO. Aveți grija dacă totuși va veți uita. Sa nu deveniți prea pretențioși pentru piată locala.
  • nu este un serial cu super eroi si un serial matur gen fantasy adventure actiune si unpic politica vorbaraie horror si xxl , vazut pe HBO interzis celor sub 18 ani minim , seaman unpic cu filmul sau triologia stapanu inelelor dar cu mult mai tare , actori joaca super si cu mult peste nota 10 , are un farmec aparte fata de alte seriale de genul asta sau pe aproape , recomand pentru necunuscatori sal vada la tv sau HBO GO , merita toata atentia si etc .
  • Oameni buni , voi va auziti ce spuneti ? Dupa ce a castigat atatea premii de la critici si a devenit cunoscut in toata lumea , voi va treziti destepti sa ziceti ca nu e bun . Intr-adevar , nu e pentru toata lumea , e un serial high-quality .
  • O telenovela cu un buget foarte mare, dar totusi o telenovela cu o intriga plictisitoare si previzibila, plus ceva incest si nuditate explicita
  • Vai de capul tău mile. Se vede la ce te uiți. :)) e un serial care a reinventat televiziunea.

Trimite un comentariu