Skip to main content

Ianuarie e luna felinelor la Nat Geo Wild

 
Ianuarie e luna felinelor la Nat Geo Wild

Jaguarii din Brazilia, leii din Tanzania, gheparzii din Kenya şi tigrii din India se vor vedea la Nat Geo Wild, într-o serie de emisiuni dedicate felinelor. Toate emisiunile pe această tematică sunt reunite sub campania Luna Felinelor, ajunsă la cea de-a opta ediţie.

Publicitate

Luna Feline debutează în data de 7 ianurie 2018 la ora 19.00.

Fotografii National Geographic Steve Winter şi Bertie Gregory au surprins imagini ale prădătorilor de top ai Braziliei, în Jaguar contra crocodil;

Realizatorul Bob Poole prezintă povestea unei mame ghepard şi a puilor săi în documentarul Un om printre gheparzi; trei familii de lei se luptă pentru teritoriu, hrană şi putere în serialul Regatul leilor.

LUNA FELINELOR include premierele:

Regatul leilor

Premiera 7 ianuarie de la 19.00
În acest serial din trei părţi, urmăreşte povestea dramatică a trei familii de lei ce luptă între ele pentru teritoriu, hrană şi putere, de-a lungul râului Mwagusi din Tanzania.

Un om printre gheparzi

Premiera 14 ianuarie de la 19.00
Experimentatul realizator Bob Poole porneşte într-o aventură, pe urmele unei mame ghepard.

Cel mai faimos tigru

Premiera 21 inuarie de la 19.00
Cunoscută sub numele de ”Regina Machli”, ”Doamna de pe lac”, şi stăpâna teritoriului său din vestul Parcului Naţional Ranthambore, India, Machli a fost o tigroaică legendară care a intrat în istorie ca unul dintre cei mai cunoscuţi tigri din lume. Machli, al cărei nume înseamnă ”peşte” în hindi, datorită urmelor în formă de peşte de pe faţă, a fost o tigroaică frumoasă şi puternică, ce a jucat un rol esenţial în regenerarea populaţiei de tigri din parcurile naţionale Ranthambore şi Sariska.

Jaguar contra crocodil

Premiera 28 ianuarie de la 19.00
Fotograful Steve Winter şi cameramanul Bertie Gregory surprind vieţile jaguarilor din regiunea braziliană Pantanal. O mamă jaguar îşi învaţă puiul lecţii de supravieţuire, în vreme ce un mascul jaguar, botezat Scarface, se aruncă impetuos în râu pentru a înfrunta cel mai periculos oponent, un caiman lung de 1,8 metri.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus