Skip to main content

Ianuarie e luna felinelor la Nat Geo Wild

 
Ianuarie e luna felinelor la Nat Geo Wild

Jaguarii din Brazilia, leii din Tanzania, gheparzii din Kenya și tigrii din India se vor vedea la Nat Geo Wild, într-o serie de emisiuni dedicate felinelor. Toate emisiunile pe această tematică sunt reunite sub campania Luna Felinelor, ajunsă la cea de-a opta ediție. 

Luna Feline debutează în data de 7 ianurie 2018 la ora 19.00. 

Publicitate

Fotografii National Geographic Steve Winter și Bertie Gregory au surprins imagini ale prădătorilor de top ai Braziliei, în Jaguar contra crocodil;

Realizatorul Bob Poole prezintă povestea unei mame ghepard și a puilor săi în documentarul Un om printre gheparzi; trei familii de lei se luptă pentru teritoriu, hrană și putere în serialul Regatul leilor. 

LUNA FELINELOR include premierele:

Regatul leilor

Premiera 7 ianuarie de la 19.00
În acest serial din trei părți, urmărește povestea dramatică a trei familii de lei ce luptă între ele pentru teritoriu, hrană și putere, de-a lungul râului Mwagusi din Tanzania. 

Un om printre gheparzi

Premiera 14 ianuarie de la 19.00
Experimentatul realizator Bob Poole pornește într-o aventură, pe urmele unei mame ghepard.

Cel mai faimos tigru

Premiera 21 inuarie de la 19.00
Cunoscută sub numele de ”Regina Machli”, ”Doamna de pe lac”, și stăpâna teritoriului său din vestul Parcului Național Ranthambore, India, Machli a fost o tigroaică legendară care a intrat în istorie ca unul dintre cei mai cunoscuți tigri din lume. Machli, al cărei nume înseamnă ”pește” în hindi, datorită urmelor în formă de pește de pe față, a fost o tigroaică frumoasă și puternică, ce a jucat un rol esențial în regenerarea populației de tigri din parcurile naționale Ranthambore și Sariska. 

Jaguar contra crocodil

Premiera 28 ianuarie de la 19.00
Fotograful Steve Winter și cameramanul Bertie Gregory surprind viețile jaguarilor din regiunea braziliană Pantanal. O mamă jaguar își învață puiul lecții de supraviețuire, în vreme ce un mascul jaguar, botezat Scarface, se aruncă impetuos în râu pentru a înfrunta cel mai periculos oponent, un caiman lung de 1,8 metri. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu