Skip to main content

Serialul Fructul oprit, mutat după lansarea Asia Express

 
Serialul Fructul oprit, mutat după lansarea Asia Express

Serialul dramatic Fructul Oprit, produs de Ruxandra Ion la Antena 1, își va schimba ziua de difuzare după lansarea Asia Express, de luni, 12 februarie. Producția va fi difuzată miercurea, de la ora 21.00, potrivit unui anunț al postului TV. 

Publicitate

Reamintim că din 12 februarie Antena 1 lansează un nou reality show cu vedete, filmat în mai multe țări din Asia. Detalii despre producție, pe Paginademedia.ro, AICI

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Nu intereseaza pe nimeni asia expres! mutati serialul la o ora la care sa l vizioneze oamenii! era perfect la 20:00.
 • Nu consider a fi o alegere buna schimbarea orei de difuzare. Daca tot sa schimbat si ziua preferabil era vineri sau sambata , deoarce se termina tarziu. Chiar nu prefer scenele din asia Expres, nu ma intereseaza la ce se expun "vedetele'.
 • Este un serial foarte bun! Indiferent in ce zi a saptamanii este difuzat sunt sigura ca va avea audienta.Mi-ar place sa fie doua episoade pe saptamana
 • Sunteti prosti de dati pe dinafara. Ce *** il schimbati asa?!!! Asa ati facut mereu si cu burlacita si cu toate emisiunile voastre de ***! Pune frate *** o ora si sa ramana asa pana la final tot *** orele ca pe masa!
 • este tarziu pacat ...mi se pare o prostie.
  Macar il putem vedea pe net sau in reluare , daca nu o muta si aceea.
 • Nu mi se pare normal .....Este un serial excelent care are foarte multa audienta .Dureaza 3 ore un episod + foarte multe pauze publicitare daca incepe la ora 21| lumea nu se va uita pana la final pt ca e in timpul saptamanii si se va termina tarziu ....
  Pe mine sincer nu ma intereseaza Asia Express si nu mi se pare normal sa fi nevoit sa stai pana seara tarziu pt a-ti satisface placerea de a te uita live la un serial ...care dureaza si 3 ore ( cea ce e bine ..dar in acest caz e prea tarziu)
  Mi se pare o prostie sa muti ceva care deja a inceput ....trebuia sa puna Asia Express in loc de unele filme SAU
  Sa l mute pe alt program si sa fie ori mai devreme ori la fel de tarziu dar la sfarsit de saptamana .(ASTA E PAREREA MEA)
 • Mai bine muta serialul pe postul "Happy", sa ii creasca audienta. Cum a facut "Pro TV" cu serialul ala turcesc.

Trimite un comentariu