Skip to main content

SHARED NEWS. Protestele de la finalul săptămânii, pe toate site-urile de știri. Cifre-record pentru un articol de pe Republica.ro: peste 63.000 de distribuiri

 
SHARED NEWS. Protestele de la finalul săptămânii, pe toate site-urile de știri. Cifre-record pentru un articol de pe Republica.ro: peste 63.000 de distribuiri
Foto: Dan Mihai Bălănescu
SHARED NEWS. În acest final de săptămână societatea civilă și-a strigat din nou nemulțumirile față de modificările legislative pe care coaliția PSD-ALDE le are în lucru. Știrile legate de mișcările de stradă au fost cele mai distribuite texte de pe site-urile de știri.
 
Cel mai viral text vine de pe republica.roZiua Unirii. Ceva extraordinar s-a întâmplat în această seară în România. Zeci de mii de cetățeni au aprins din nou telefoanele sâmbătă seara, într-o nouă Revoluție a luminii: ei au dat României „încă o șansă”
 
Articolul a adunat peste 63.830 de share-uri și like-uri, arată o monitorizare a  Facebrands PROpentru Paginademedia.ro
 
A doua cea mai distribuită știre vine tot de pe republica.ro. Aceasta titrează: “#REZIST. Protest masiv în București și orașele mari. Peste 75.000 de oameni au scandat împotriva PSD și a legilor justiției”
 
Topul articolelor cu cele mai multe like-uri şi share-uri este ocupat cu materiale de pe site-urile republica.ro și digi24.ro.

Menţiune importantă: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.
 

Cele mai apreciate si distribuite articole publicate ieri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO:

 
 
 
 
 
 
- 6.196 like-uri & share-uri.
 
Publicitate

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Eu nu cred imaginile, au pixeli albastri.
    Dragnea a zis ieri, in direct pe toate posturile, ca oficial au fost 25000 manifestanti. Eu cred ce spune Dragnea. Da!
  • Degeaba au scandat... politicienii se pare ca sunt aparati de politisti si jandarmi. Politia Romana este de partea hotilor, condusa si Politia, tot de hoti.

    Astazi au aprobat alta lege: orice "Persoanele cercetate penal pot intra în Guvern" - digi24.ro

Trimite un comentariu