Skip to main content

Sport Total FM a rămas fără frecvența din Drobeta Turnu Severin

 
Sport Total FM a rămas fără frecvența din Drobeta Turnu Severin

Consiliul Național al Audiovizualului a retras licența pentru Drobeta Turnu Severin a postului Sport Total FM după întrucât nu a avut emisie mai mult de 90 de zile. 

Potrivit reprezentanților CNA, postul a depus mai multe informări prin care anunțau întreruperi succesive ale emisiei, care au totalizat 90 de zile. Pe 26 decembrie ar fi trebuit ca emisia să fie reluată, așa cum spune legea, însă acest lucru nu s-a întâmplat. 

Publicitate

Marius Rotaru, director al postului, a venit în fața CNA explicând că au existat probleme tehnice la emițătorul din Drobeta Turnu Severin.

Acesta a povestit cum pe data de 22 decembrie ar fi trebuit ca emițătorul să fie repus în funcțiune însă reprezentanții postului au găsit locația vandalizată, cablurile tăiate și furate. „Ne-a fost imposibil sa gasim o echipa în perioada sarbatorilor care sa remedieze problema”, a explicat Rotaru în fața membrilor CNA. 

Pe de altă parte, Monica Gubernat, membru CNA, a explicat că, deși înțelege problema, nu mai există nicio bază legală pentru a prelungi intrarea în emisie. 

Global Media Expert deține frecvențe pentru Sport Total FM în București, Brașov, Botoșani, Drăgășani, Făgăraș, Focșani, Galați, Predeal, Rupea, Slatina, Victoria și Zărnești (12 licențe).

Membrii CNA au spus că intenționează să organizeze în următoarea perioadă un nou concurs radio, la care voir fi puse la bătaie mai multe frecvențe, printre care și cea pierdută de Sport Total FM. 
 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Pai in zona de granita cu Dunarea , ca apoi esti vecin cu ex-Yugoslavia, in Mehedinti si Caras-Severin "prinzi" sarbi care la fiecare a doua zecime de Mhz in FM au un post de radio!! Se aude bine chiar foarte bine, ca de rusine posturile romanesti palesc la semnal ca si telefonia mobila...mai ales pe Clisura - zona Orsova - Moldova Noua. Zici ca esti in Serbia, nu ai semnal la mobil ( ai nostri) dar intra cu succesc 3 retele sarbesti : mts,telenor si VIP3. Fain la tine in tara vb pe roaming. La radio :pauza posturi romanesti...intra cu greu RRA si radio Resita...in schimb ai: radio gold Branicevo,StudioB,B92,radio 101,radio202,HIT fm,AS fm,RTS1,radio Novi sad...doar rabdare sa le cauti...toate bune. P.s sa nu ma certe banatenii mei. Am uitat de Radio popular 107.8 fm din Moldova N. cu muzica faina banatana!!
  • Mai bine ar lua intreaga retea total sport, si asa se retransmit din difuzorul telefonului pe post. Cred ca de nervi au vandalizat, in ce hal se auzea este de inteles.Ca sunet vorbesc...
    Au bagat emitatoru in priza si atat,retrasmitem de pe nokia cu butoane...

Trimite un comentariu