Skip to main content

Știrea zilei de ieri, despre ministrul Educației. "Lista nerușinării: Cei patruzeci și cinci". Instalarea noilor miniștri, dezbătută intens pe site-urile de știri.

 
Știrea zilei de ieri, despre ministrul Educației. "Lista nerușinării: Cei patruzeci și cinci". Instalarea noilor miniștri, dezbătută intens pe site-urile de știri.
alentin Popa, propunerea PSD pentru Ministerul Educației/Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

SHARED NEWS. Știrile legate de modul în care a fost instalat cel de al treilea guvern PSD au fost cele mai distribuite texte de pe site-urile de știri.

Publicitate

Cel mai viral dintre ele vine de pe republica.ro. Un text despre cei patruzeci și cinci de rectori universitari din toată țara care au sprijinit public propunerea PSD pentru Ministerul Educației:

“Ceea ce e însă cumplit e că acest agramat sinistru ratează sistematic acordul gramatical. Zice, adică, „le sunt interzise accesul”, „întreaga promoție care au terminat universitatea”, „resursă umană care au aplicat și au avut proiecte de cercetare”, „această ținut binecuvântat”, „această transfer”, „această cămin” etc.”

Ştirea a adunat peste 5.700 de share-uri și like-uri, arată o monitorizare a Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro

A doua cea mai distribuită știre vine de pe hotnews.ro. Aceasta titrează: “Rectorul Universitatii Babes Bolyai, dupa ce numele lui a aparut pe scrisoarea deschisa de sustinere a lui Valentin Popa la Ministerul Educatiei: N-am semnat si nici nu se punea problema sa o fac”

Topul articolelor cu cele mai multe like-uri şi share-uri este ocupat cu materiale de pe site-urile republica.ro, hotnews.ro, digi24.ro.

Menţiune importantă: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

Cele mai apreciate si distribuite articole publicate ieri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO:

1. republica.ro, “Lista nerușinării: Cei patruzeci și cinci”, de Ștefan Colceriu

- 5708 like-uri & share-uri;

2. hotnews.ro, “Rectorul Universitatii Babes Bolyai, dupa ce numele lui a aparut pe scrisoarea deschisa de sustinere a lui Valentin Popa la Ministerul Educatiei: N-am semnat si nici nu se punea problema sa o fac

- 4475 like-uri & share-uri;

3. republica.ro, “Gramatica e împotriva drepturilor omului”, de Florin Negruțiu

- 3893 like-uri & share-uri;

4. digi24.ro, “Andrei Pleșu: Nu poți guverna, dacă nici măcar nu poți să articulezi cum trebuie!

- 3805 like-uri & share-uri;

5. adevarul.ro, “Rectorul UBB neagă că ar fi semnat scrisoarea pentru susţinerea „ministrului pamblică“: „Mă deranjează la culme măgăriile astea”, de Ștefan Lică

- 3524 like-uri & share-uri. 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Cum am mai zis: vai de elevi si de limba romana (care oricum este omorata de mult). Ministrul educatiei trebuia pus un profesor de romana sau o persoana care are habar de limba romana.
    Pe acest individ l-as trimite in clasa 0
  • si asta e un spagar ,made Suceava, unde multi ca si el au terminat niste studii in mod dubios. Asa un *** a ajuns ministru al educatiei , ce rusine , marfa a lui Daddy.

Trimite un comentariu