
SHARED NEWS. “Cine este şeful Serviciului Omoruri căruia Carmen Dan i-a cerut demisia?, a fost ştirea care a circulat intens ieri pe Facebook. Publicată de Adevărul.ro, ştirea a avut peste 8.300 de share-uri.
Din material aflăm că şeful Serviciului Omoruri a criticat în spaţiul public modificarea Codurilor Penale: “Comisarul Radu Gavriş, şeful Serviciului Omoruri din Poliţia Capitalei, cel care a coordonat echipa care l-a capturat pe pedofilul Eugen Stan pentru ca ulterior ministrul Carmen Dan să-i ceară demisia, are împreună cu echipa lui, performanţe neatinse de nicio altă structură similară din Europa. A fost şi foarte critic atunci s-a discutat despre modificarea Codurilor Penale, ministrul Carmen Dan atrăgându-i atenţia că nu ar trebui să comenteze.”
Al doilea viral este ştirea despre propunerea Ministrului de Interne, Carmen Dan, cu privire la demiterea şefului Serviciului Omoruri, Radu Gavriş.
Topul articolelor cu cele mai multe like-uri şi share-uri este ocupat cu materiale de pe site-urile: adevarul.ro, hotnews.ro, stirileprotv.ro.
Cele mai apreciate si distribuite articole publicate ieri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO:
Menţiune importantă: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.
- 8.331 like-uri & share-uri;
- 6.525 like-uri & share-uri;
3. stirileprotv.ro, “Un bărbat din Suceava şi-a dus amanta acasă şi i-a spus soţiei că e o verişoară. Ce a urmat”,
- 4.509 like-uri & share-uri;
4. adevarul.ro, “Prahovenii au apă sfinţită direct la robinet. Un preot a sfinţit uzina de apă de la Barajul Paltinu”,
- 4.186 like-uri & share-uri;
5. digi24.ro, “A nins în deşertul Sahara, pentru al treilea an la rând”,
- 3.847 like-uri & share-uri.
Macar pe vremea lui Ceausescu, oricine putea lua cuvantul la sedintele de partid, si char putea avea propuneri constructive. Asa s-a ajuns sa avem salam cu 30% soia. Dupa revolutie oamenii au fost ingroziti de acest procent mare de soia, desi acum avem salamuri vegetale facute 100% din soia.
Am ajuns oare sa constatam ca aveam mai multa libertate de exprimare in comunism, decat in Uniunea Europeana corecta din punct de vedere politic?