Skip to main content

VIRAL: Știrea zilei de ieri: Carmen Dan cere demisia lui Radu Gavriș, cel care rezolvat cazul pedofilului de la rutieră.

 
VIRAL: Știrea zilei de ieri: Carmen Dan cere demisia lui Radu Gavriș, cel care rezolvat cazul pedofilului de la rutieră.
Foto: Facebook - Carmen DAN

SHARED NEWS. “Cine este şeful Serviciului Omoruri căruia Carmen Dan i-a cerut demisia?, a fost știrea care a circulat intens ieri pe Facebook. Publicată de Adevărul.ro, știrea a avut peste 8.300 de share-uri.

Din material aflăm că șeful Serviciului Omoruri a criticat în spațiul public modificarea Codurilor Penale: “Comisarul Radu Gavriş, şeful Serviciului Omoruri din Poliţia Capitalei, cel care a coordonat echipa care l-a capturat pe pedofilul Eugen Stan pentru ca ulterior ministrul Carmen Dan să-i ceară demisia, are împreună cu echipa lui, performanţe neatinse de nicio altă structură similară din Europa. A fost şi foarte critic atunci s-a discutat despre modificarea Codurilor Penale, ministrul Carmen Dan atrăgându-i atenţia că nu ar trebui să comenteze.”


Al doilea viral este știrea despre propunerea Ministrului de Interne, Carmen Dan, cu privire la demiterea șefului Serviciului Omoruri, Radu Gavriș.

Topul articolelor cu cele mai multe like-uri şi share-uri este ocupat cu materiale de pe site-urile: adevarul.ro, hotnews.ro, stirileprotv.ro.

Cele mai apreciate si distribuite articole publicate ieri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO:


Menţiune importantă: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.


1. adevarul.ro,Cine este şeful Serviciului Omoruri căruia Carmen Dan i-a cerut demisia: l-a anchetat pe „Interesul Naţional“ şi a criticat modificările Codurilor Penale”

- 8.331 like-uri & share-uri;

2. hotnews.ro,“Propunere surpriza a ministrului de Interne, Carmen Dan, in scandalul politistului acuzat de pedofilie: Cere demisia sefului Serviciului Omoruri, cel care criticase dur schimbarile propuse de PSD-ALDE la Codurile Penale”

- 6.525 like-uri & share-uri;

Publicitate

3. stirileprotv.ro, “Un bărbat din Suceava și-a dus amanta acasă și i-a spus soției că e o verișoară. Ce a urmat”

- 4.509 like-uri & share-uri;

4. adevarul.ro, Prahovenii au apă sfinţită direct la robinet. Un preot a sfinţit uzina de apă de la Barajul Paltinu”

- 4.186 like-uri & share-uri;

5. digi24.ro, A nins în deșertul Sahara, pentru al treilea an la rând”,

- 3.847 like-uri & share-uri.
 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Cum sa-i ceri demisia unui politist care a rezolvat un caz, doar pentru ca a indraznit sa comenteze despre Codul Penal. In ziua de azi, exista mai multa cenzura decat pe vremea lui Ceausescu. Nu doar in Romania, ci in toata lumea ''civilizata'' esti dat la o parte daca superi pe cineva, pentru ca supararea a devenit un motiv legal de a acuza pe cineva de ofensa.
    Macar pe vremea lui Ceausescu, oricine putea lua cuvantul la sedintele de partid, si char putea avea propuneri constructive. Asa s-a ajuns sa avem salam cu 30% soia. Dupa revolutie oamenii au fost ingroziti de acest procent mare de soia, desi acum avem salamuri vegetale facute 100% din soia.
    Am ajuns oare sa constatam ca aveam mai multa libertate de exprimare in comunism, decat in Uniunea Europeana corecta din punct de vedere politic?

Trimite un comentariu