Skip to main content

Antena 1 a cumpărat un nou format de emisiune de talente „Final Four - Cei patru”

 
Antena 1 a cumpărat un nou format de emisiune de talente „Final Four - Cei patru”

Antena 1 a achiziţionat licenţa formatului „Final Four – Cei patru”, un nou show show de talente vocale, ce va debuta primăvara aceasta. Noul format va fi produs de Claudiu Oprea, care mai produce X Factor şi iUmor.

Publicitate

Regula principală a competiţiei este că cei patru finalişti vor fi deja anunţaţi încă din prima ediţie a emisiunii. Ei vor fi selectaţi de un juriu format din nume ale industriei muzicale din România.

În fiecare ediţie a emisiunii, noi tineri muzicieni îi vor provoca pentru a le lua locul, astfel că niciunul dintre ”Cei patru” nu va fi în siguranţă.

Fiecare nou venit va cânta o piesă în faţa juraţilor. Dacă va primi votul tuturor juraţilor, acesta are dreptul să provoace la duel pe unul dintre „Cei Patru”. Pentru a ieşi învingător şi a-i lua locul unuia dintre „cei patru”, concurentul nou-venit trebuie să obţină voturile publicului.

„Cu fiecare săptămână în plus în care reuşesc să îşi păstreze scaunul, aceştia vor beneficia de sprijinul celor mai buni din acest domeniu şi vor avea ocazia să lucreze cu specialiştii industriei muzicale româneşti”, spun reprezentanţii Antena Group.

Formatul „Final Four – Cei patru” a fost deja produs în Statele Unite ale Americii şi în Rusia, ţări care au difuzat deja câte un sezon.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Tomis Tomis
    O alta mizerie de emisiune cu un "juriu" format 75% din nulitati, Antonia-pacat de frumusetea ei, , Feli-cine mai este si pitipoanca asta?! , Carla’s Dreams-unul care rage ca magarul lui Pacala cand are diaree, noroc cu Cheloo care mai salveaza situatia, cat despre prezentator, Macanache ?!, hai sa fim seriosi !
    ANTICULTURA DOMNILOR, RUSINE !!!
  • alin alin
    Antonia si Feli nu au ce căuta în juriu, sunt prea amabile. Asta nu e un show care caută talente. Respect Cheloo!!!
  • Afi Afi
    Formatul sună interesant, s-ar putea să meargă.
  • Florin Florin
    Cerbul de aur
    Festivalul de muzica usoara Mamaia.
    Mai avem si noi mandria noastra?
    Chiar trebuie sa ii pupam in cur pe altii pentru niste emisiuni de ***?
  • Iuli Iuli
    @jk, The Wall se difuzeaza in primavara, asa a anuntat Antena 1 pd pagina de Instagram: antena1official
    Iar Chefii din toamna!

    @Daniel, era o ironie. Prietenii de la 12 - O emisiune rateu.

    @Expertul, teapa. Pe locul 3 a fost Pro pe toate categoriile. Pe 1 a fost Kanal D la national-urban, iar pe 1 la Comercial a fost Antena.
  • Ion Ion
    Cred ca ăștia de la antena au în plan să difuzeze emisiuni/filme cât mai ieftine. Ca sa ajungă Voiculescu în Forbes top 100 probabil.
  • jk jk
    Iuli,ca tot vorbim de The Wall,se va mai da in aceasta primavara?
    2 saptămăni s-a tot filmat,nu știu dacă mai au de filmat(cine se uită dimineața la Observator a sesizat că,după 2 săptămâni de absență,a revenit Valentin Butnaru azi) și alte de-astea.Dar Chefii când?
  • Gibson Gibson
    Formatul e chiar foarte bun. Sa vedem ce va face Antena cu el...
  • Gigi Gigi
    IUmor a fost lider de audienta la nivel COMERCIAL , urmat de KanalD și Pro TV . Pe 4 s-a clasat DigiSport . KD a fost lider de audienta la nivel național și urban , pe locul doi clasându-se Pro TV , la distanță foarte mică de Antena 1 .
  • bing bing
    Apa de ploaie
  • Iulian Iulian
    *** CU EMISIUNILE LOR DE ***!TRUSTUL INTACT PTR MINE E 0 K VALOARE!NISTE *** SUNT ACOLO!
  • Expertul Expertul
    Audiente de aseara, sa vedem ce a facut copia de 2 lei dupa “Got Talent”? Greu pe Planeta Maimutelor, iar s-au batut pe locul 3?
  • Daniel Daniel
    Prietenii de la 11, nu de la 12, Iuli.
  • George George
    o tara de talentati :))))
  • Iuli Iuli
    Rateu dupa rateu. Oare asta sa fie soarta Antenei in 2018? Prevad ca nici emisiunea Mirelei din timpul zilei nu o sa fie pe 1-2.
    P.s.: Se filmeaza pentru sezonul 2 The Wall, dupa un sezon cu esec, ei inca continua.

    Rateurile Antenei:
    Asia Express, Ie Romanie, Ghiceste varsta, Fructul oprit, Prietenii de la 12, Totul pentru dragoste, serialul "Mama", in puii mei, baieti de oras.

    Mai exact, toata grila este un esec. Doar iUMOR mai salveaza cu GREU grila.

    Sunt curios ce comunicat or sa puna ei pentru februarie, ca de 24 de ani ei zic: "Antena 1 a avut aprecieri a cotei de piata."

Trimite un comentariu

sus