Skip to main content

AUDIENŢE. Kanal D trage tare. A fost din nou lider pe publicul comercial cu Exatlon. TVR 1, în top cinci pe comercial cu Eurovision

 
AUDIENŢE. Kanal D trage tare. A fost din nou lider pe publicul comercial cu Exatlon. TVR 1, în top cinci pe comercial cu Eurovision

AUDIENŢE. Kanal D a dominat seara de duminică, în seara Exatlon. Show-ul a fost urmărit în fiecare minut de peste 2,2 milioane de persoane din întreaga ţară. Postul a condus şi pe publicul comercial, al persoanelor cu vârste între 18 şi 49 de ani, target pe care, de obicei Kanal D are locurile doi sau trei.

Publicitate

Paginademedia.ro prezintă audienţele obţinute de Exatlon la ediţia de duminică, 11 februarie:

NAŢIONAL. Exatlonul, care a avut mai bine de trei ore duminică seara, a fost urmărit în fiecare minut, în medie, de 2,2 milioane de telespectatori. Kanal D a fost lider detaşat pe tronson, la o distanţă de aproape un milion de persoane de locul al doilea ocupat de Pro TV, care a avut pe interval ştirile din sport, meteo şi ultima parte din trilogia Hobbitul.

A urmat Antena 3, care a avut dezvăluiri legate de DNA şi Codruţa Kovesi, apoi Prima TV. Antena 1 a fost duminică seara a cincea televiziune, cu Băieţi de oraş şi filmul Wanted pe intervalul Exatlonului.

URBAN. Kanal D a dominat şi la oraşe, unde a avut o medie de 980.000 de telespectatori. Pro TV a avut locul al doilea şi o medie de 730.000 de persoane. Antena 1 a fost a patra televiziune.

COMERCIAL. Pe publicul comercial, diferenţa a fost mică între Kanal D şi Pro TV, cu un avans pentru Kanal D: 460.000 versus 450.000. Antena 1 a fost a treia, cu cifre la jumate faţă de primele două. TVr 1 a intrat în top cinci audienţe pe publicul comercial, cu Semifinala Eurovision, de la 21.00.

GALERIE FOTO. Exatlon, 11 februarie

Audienţa posturilor TV duminică, 11 februarie, pe intervalul emisiunii Exatlon (20.00-23.10), la nivel NAŢIONAL
NATIONAL Nr persoane Rtg% Shr%
1 Kanal D 2.258.000 12,6 24,2
2 Pro TV 1.295.000 7,2 13,9
3 Antena 3 684.000 3,8 7,3
4 Prima TV 582.000 3,3 6,2
5 Antena 1 582.000 3,3 6,2
Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA
*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.
Audienţa posturilor TV duminică, 11 februarie, pe intervalul emisiunii Exatlon (20.00-23.10), în mediul URBAN
URBAN Nr persoane Rtg% Shr%
1 Kanal D 977.000 10,1 19,7
2 Pro TV 726.000 7,5 14,6
3 Antena 3 449.000 4,7 9,1
4 Antena 1 307.000 3,2 6,2
5 Prima TV 260.000 2,7 5,2
Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA
*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraş.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.
Audienţa posturilor TV duminică, 11 februarie, pe intervalul emisiunii Exatlon (20.00-23.10), pe publicul COMERCIAL
COMERCIAL Nr persoane Rtg% Shr%
1 Kanal D 459.000 10,3 22,8
2 Pro TV 451.000 10,1 22,4
3 Antena 1 186.000 4,1 9,2
4 Prima TV 99.000 2,2 4,9
5 TVR 1 66.000 1,5 3,3
Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • messi messi
    Eu zic ca ar fi prea mult sa bage Exatlon in fiecare zi, atunci poate ca unii chiar s-ar plictisi. Si ar pierde si publicul care se uita doar la serialele turcesti. Asa e foarte ok, 4 zile din 7, asa nu e problema daca tine 6 luni.
  • Iuli Iuli
    @marian, comentariul tau denota faptul ca te-ai uita si la MIRA pe Pro, numai sa fie pe 1 (asta inseamna fanatic). Sa-ti zic ceva: nu tu influentezi daca Pro este pe 1, ci aia 2 milioane de oameni care s-au uitat la Kanal D aseara, aia care se uita si in seara asta. Pro o sa fie pe 3, ca te uiti tu sau nu.
  • Ciprian Ciprian
    Mulțumesc pentru audiențe.De astăzi încep toate emisiunile. Să vedem cine va câștiga și cine va pierde.
  • F F
    În Brazilia a durat 3 luni, iar în Mexic se fac 4 luni, dar trebuie sa se termine, deci mai ușor cu formatul e de 6 luni, ca dacă va fi asa, va fi doar romanizat adică lungit de Kanal D.
  • marian marian
    Sper ca in seara asta Cove sa distuga audienta , nu sunt fan dar am sa ma uit numai sa nu mai vad turci , pe primul loc , oricum e ceva putred la mijloc ,, , si apoi sa stai 6 luni ca prostul , sa te uiti la niste ,,,,,, . dar sa vedem , cu Las F, .si ferma si meciurile , . oricum R,AT, va fi numarul 1 . , sper ca sambata si duminaca sa bage filme mai noi , iar daca nu shimba ceva pro trbuie schimbat tot departamentul in frunte cu cel care a preluat functia , de la 1 ianuarie
  • F F
    @ iuli : mă îndoiesc ca va fi și zilnic și 6 luni. De acum încolo, dacă nu va evolua normal, emisiunea risca sa cada rapid în audiente, datorita concurentei. Așa ca mai bine Kanal D sa aibă grija cu lungirea cu noi concurenți și alte aberații, mai ales ca nu au audiente slabe miercuri, joi și vineri. Sa nu se lacomeasca fiindcă vor pierde rapid și vor obosi un format care poate continua câteva sezoane.
  • Expertul Expertul
    BravoKanalD! Aseara, diferenta dintre KanalD si ProTV a fost mica pe comercial, dar in seara aceasta, decizia foarte proasta a managementului ProTV de a continua sa programeze lunea mizerii, asa cum a fost si gospodar, va trimite ProTV pe locul trei. Exatlon merita pozitia de lider, dar sper ca azi, ma insoara mama sa obtina audiente extrem de mici, doar asa managementul va renunta sa propuna publicului show-uri ieftine si de prost gust.
  • Iuli Iuli
    @geo, asa este formatul, 6 luni :)
    Pana aum a trecut o luna si aproape 2 saptamani, iar audientele cresc, poate vor scadea prin luna 3, iar atunci Kanal D o sa reduca din editii.
  • geo geo
    Cum, Exalon va tine 6 luni...cred ca multa lume se va plictisi, in curand, si va muta canalul. Pentru ca mi se pare prea muuuult. Sa inteleg ca e ceva exceptional, pentru ca au mai fost show-uri de acest gen, ori performantele de audienta se datoreaza lipsei concurentei ?
  • Mm Mm
    Interesant, aseara sau azi, pe un subiect extrem de fierbinte, nu ati postat burtierele televiziunilor de stiri. Altfel daca era legat de Dragnea daaa .... dar azi mormant.
  • dan dan
    top audiente diseara kanal d 1 exatlon porcaria aia de emisiune cu cove 2 si asia antenutei pe 3..pro tv are emisiuni de *** dar inca face audienta cu prostimea antena copiaza pro ca e un reper pt ei iar kanal d cu doar o emisiune poate ramane pe 1 in prime time..poate doar vinerea si joia pro sa fie pe 1
  • Iuli Iuli
    Dupa terminarea serialului turcesc, Kanal D baga Exatlon zilnic, de la 19:45 (emisiunea tine 6 luni), sa vedem atunci audiente praf la Antena si la Pro.
  • Dan Dan
    Probabil patru zile din sapte Kanal D o sa masacreze pro tv primavara asta (antena s-a scufundat de tot, e irelevanta deja).
    Poate asa se mai trezesc cei din Pro sa investeasca in imbunatatirea show-urilor care merg, nu in experimente esuate.
    Pacat ca Pro nu a mai facut "Sunt celebru", publicul ar fi fost fidelizat din 2015 pana in 2018 cand a inceput Exatlon, si probabil ar fi fost mai greu pentru Exatlon sa prinda acelasi avant. La fel cu Masterchef, au distrus emisiunea iar acum le va fi greu sa ia fata "Chefi la cutite".
    Vocea Romaniei are acelasi decor micut si urat din Kentauros de 4 ani incoace in timp ce pentru "Uite cine danseaza" au avut un decor grandios si scump, degeaba.

    Un plus pentru Kanal D, e ca isi fidelizeaza publicul tanar, pun emisiunile pe YouTube, isi atrag followeri pe social media, observa trendurile si pop culture-ul si fac tot ce pot sa fie cat mai "meme-abili".
    Kudos, Kanal D.
    Wake up, Pro.
    RIP, Antena.
  • Iuli Iuli
    Slab, slab, Antena 1!

    Kanal D o sa reuseasca sa depaseasca Antena 1 si in februarie
  • messi messi
    remarc ca mai nou antena 1 se bate cu prima tv si antena 3 pt locul 3 sau 4... si ca eurovisionul a avut o audienta foarte slaba...

Trimite un comentariu

sus