Skip to main content

BLOGOSFERĂ. "Taticool" Dan Cruceru, postarea zilei: "Doamna primar, 250 de mii de copii vă mulțumesc! N-au nevoie de școală ca să vă voteze mai târziu!"

 
BLOGOSFERĂ. "Taticool" Dan Cruceru, postarea zilei: "Doamna primar, 250 de mii de copii vă mulțumesc! N-au nevoie de școală ca să vă voteze mai târziu!"
foto: taticool.eu

Postare virală de sezon. Vine de la "taticool", adică Dan Cruceru. Subiectul? Despre cursurile suspendate în școlile din București, în urma codului portocaliu de ninsori.

“Cu siguranță, însă, mulți dintre noi am văzut ierni mai grele. Pe când eram copil, frigul nu era o scuză ca să nu mă duc la școală. „Ia-ți ghiozdanul și tai-o la școală! Că ai nevoie de carte ca să reușești în viață!”- așa îmi spunea mama, care îmi punea o haină mai groasă pe mine, îmi acoperea gura cu un fular, mănuși în mâini și… pe aici ți-e drumul!”, notează fostul realizator de televiziune.

A fost cea mai viralizată postare din blogosferă: a adunat peste 9.700 de like-uri și share-uri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro.

Publicitate

A doua opinie populară din blogosferă îi aparține lui Cătălin Tolontan:

„Mulți știu, destui vorbesc, foarte puțini o fac folosindu-și numele. Nu înseamnă că ultimilor nu le e teamă.

Elena Lefter, 50 de ani, fost inspector de specialitate la contabilitatea Direcției Piețe din PMB 4 recunoaște că ” mă simt expusă povestind asta, dar așa sunt eu, mereu am spus când ceva nu mi s-a părut în regulă”.

Elena are handicap locomotor accentuat, se deplasează cu greutate. Pentru ea, pierderea locului de muncă e mai mult decât pentru oricare dintre noi.”

Cele mai distribuite materiale din blogosferă, ieri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro.

Menţiune importană: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

1. taticool.eu, “DOAMNA PRIMAR, 250 DE MII DE COPII VĂ MULȚUMESC! N-AU NEVOIE DE ȘCOALĂ CA SĂ VĂ VOTEZE MAI TÂRZIU!”, - 9.724 likes & shares;

Din postare:

“Ajungeam bocnă la școală, cu obrajii roșii și cu muci la nas. Dar așa eram toți copiii. Ne ștergeam, ne încălzeam și puneam burta pe carte. Că aveam nevoie de școală ca să devenim oameni de succes.

Pe la Suceava se mai întâmplă asta. Acolo sunt -20 de grade și nu-i trece nimănui prin cap să închidă școlile.
În București, creștem copii ultrasensibili emoțional și total lipsiți de imunitate fizică. Nu mai fac sport, stau cu nasul doar în calculator, iar cărțile sunt cele mai nenorocite lucruri pe care trebuie să pună mâna.”

2. tolo.ro, “COLONELUL CONDAMNAT PENTRU CORUPȚIE DIN PRIMĂRIA SECTORULUI 4 ACUZAT CĂ A CONCEDIAT O COLEGĂ CU HANDICAP LOCOMOTOR: ”DE CE NU TE ÎNSCRII ÎN PSD?!”. EL NEAGĂ, DAR ȘEFUL SĂU EZITĂ: ”NU SPUN CĂ NU A ZIS”, - 1.661 likes & shares;

Din postare:

„Colonelul pensionat Simion Lincă, cel despre care o angajată spune că i-a cerut să se înscrie în PSD, a lucrat la Statul Major al Forțelor Terestre.
Întrebat de ziar dacă dialogul relatat de angajata concediată e real, directorul de la Piețe, Dan Grecu, a declarat: ”Nu spun că nu a zis. Dar nu comentez cancanuri”.”

3. Blogurile Adevărul, “Ce aviz va da CSM pe cererea de revocare a dnei Kovesi?”, de Ștefan Vlaston, - 788 likes & shares;

Din postare:

„După ce i-a recomandat ministrului Justiţiei să nu se facă de râs, Liviu Dragnea se leapădă acum total de Toader, declarând cu PSD nu susţine revocarea dnei Kovesi şi nici suspendarea lui Iohannis. Că Dragnea declară public invers decât îşi doreşte, este de mult clar. Dar de data aceasta a intuit corect riscurile pentru PSD, în cazul în care ar susţine revocarea şefei DNA, dna Kovesi.”

4. Blogurile Adevărul, “Moralistul de la „Te pui cu blondele“ şi lecţia lui despre valoarea unei opere de artă, de Daniel Gorgonaru, - 394 likes & shares;

Din postare:

„Trecând peste această certificare a valorii actului artistic doar pe baza cifrelor (audienţe, bilete vândute, profitabilitate), mesajul lui Dan Negru este şi o expresie a anti-occidentalismului promovat tot mai intens de unele trusturi de presă (inclusiv cel din care face pare Dan Negru) şi de o parte importantă a clasei politice româneşti.

Şi anume, că tot ce ne oferă Occidentul ca valori morale şi sociale este putred şi anti-românesc: de la filmele pe care le premiază şi până la investiţiile multinaţionalelor care fac profituri imense pe spatele bietului popor. Cu alte cuvinte, Occidentul „să-şi bage în fund valorile lui“ că noi le avem pe ale noastre, mult mai bune: corupţie, clientelism, nepotism etc.”

5. cetin.ro, “Tudorel Toader este cel mai prost ministru din istoria româniei”, - 254 likes & shares.
 

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Se cam vede unde a ajuns aceasta forma de viata, numita generic "cruceru". Degeaba il trimitea ma-sa la scoala, in ger. Mai bine ii stringea fularul suficient de tare, peste nas si gura. Poate acum scapam de ineptiile lui.
  • Oameni ipocriti,daca nu s-ar fi inchis toata lumea sarea,dc nu inchidea doamna primar scolile? Dc chinuie saracii copii ? Penibili. Nu conteaza ce face si cine face.

Trimite un comentariu