Skip to main content

BLOGOSFERĂ. „România fudulă", dar virală. Și ancheta lui Tolontan a circulat bine

 
BLOGOSFERĂ. „România fudulă", dar virală. Și ancheta lui Tolontan a circulat bine
Foto: Mediafax

VIRAL. Cea mai populară postare din blogosfera de ieri vine de pe Blogurile Adevărul. Postarea despre “România fudulă” îi aparție lui Dan Ionescu.

“Pe România fudulă nu o deranjează ce spun şi ce fac Dragnea şi Tăriceanu, dar o bagă în trepidaţii rezultatele Simonei Halep şi e gata să meargă până la capătul lumii după ea ca să îi ceară socoteală de ce nu a câştigat.

România fudulă este grădina Maicii Domnului din care vrea să fugă toată lumea şi în care nimeni nu vrea să vină”, notează postarea care a adunat peste 2.400 de share-uri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro.

Publicitate

A doua postare populară din blogosferă este, de fapt, un nou episod din noua serie de anchete a echipei Cătălin Tolontan, Mirela Neag, Răzvan Luțac: Cei zece ofițeri recunoscuți de fetele din dosarul de pedofilie și trafic de persoane de la restaurantul Shanghai.

„După 13 ani în care nimeni nu a dat crezare victimelor, degetul lor arată către cei care le-au văzut, fără să intervină, chiar în sediul unde ele erau exploatate.
Așa că figurile și numele acestor 10 ofițeri ies abia acum la iveală, ele rămând până acum în dosarul public inițial, în care doar proxeneții au fost condamnați”

Cele mai distribuite materiale din blogosferă, ieri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro.

Menţiune importană: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

1. Blogurile Adevărul, ”România fudulă”, de Dan Ionescu, - 2.492 likes & shares;

Din postare:

“În România fudulă, protestele sunt ignorate de puterea politică pe motiv că sute de mii de oameni sunt manipulaţi. România fudulă stă pe Facebook şi urlă la protestatari că: „de ce nu protestează şi pentru aia, şi pentru aia, şi pentru cealaltă?”

În România fudulă, televiziunile fac mişto de cei care protestează şi cer jandarmilor să bată cetăţenii din stradă. În România fudulă se răspunde invitaţiei la protest cu tradiţionalul: „să mă sunaţi doar dacă iese revoluţie”.”

2. tolo.ro, ”EI SUNT CEI 10 OFIȚERI PE CARE I-AU RECUNOSCUT LA DIICOT FETELE, ÎN DOSARUL DE PEDOFILIE ȘI DE TRAFIC DE PERSOANE”, - 2.258 likes & shares;

Din postare:

“Astăzi, publicăm tabloul a 10 ofițeri și oficiali recunoscuți de către fete. E vorba de cei pe care-i cunoșteau fetele sechestrate și folosite în scop sexual de rețea, unele dintre ele cu vârste între 14 și 17 ani.


Le publicăm ofițerilor numele și calitatea oficială din momentul recunoașterii. Detaliile vor urma.
Astăzi, e timpul ca aceste fotografii să iasă, una lângă alta, la iveală. Sunt oamenii pe care fetele au pus degetul.”

3. petreanu.ro, ”Să facem un teledon pentru dl. Dragnea”, - 1.251 likes & shares;

Din postare:

“Ei, asta chiar nu mi-aș fi imaginat, că baronul național de Teleorman nu se-ajunge cu bănuții de la un salar la altul, sărăcuțul. Atâtea cheltuieli pe capul lui, întreținerea la tot blocul ăla în care stă, costumele, că trebuie să aibă imagine, frizerul de mustață, vacanțele în Brazilia, acu’ s-au scumpit și ouăle, bașca benzina, că zgârcitul ăla de Călin Constantin Popescu Anton nu vrea să zică de unde bagă d-aia ieftină, badigardul care să-i cheme liftul, dacă tot a renunțat la SPP, ș.a.m.d.”

4. prisacariu.ro, “Dragnea minte porcește: banii de la Parlament nu sunt singurul său venit, e doar mărunțișul”, - 845 likes & shares;

Din postare:

“Declarația îi aparține lui Liviu Dragnea. Nu știu dacă DNA, într-adevăr, vrea să-i dea lui Dragnea documentele din dosar numai pe hârtie, dar ce știu sigur e că Dragnea minte ca un porc atunci când pretinde că are venituri numai de la Parlament.”

5. Blogurile Adevărul, “Domnule ministru al Educaţiei, dacă fiica dumneavoastră era în clasă, la fel procedaţi?”, de Ștefan Vlaston, - 447 likes & shares.

Din postare:

“Ministrul Valentin Popa este exemplul perfect a ce înseamnă şcoala românească de azi. Nu ştie ce înseamnă să fii ministru, nu ştie ce trebuie să facă ministrul pentru a evita pe viitor astfel de situaţii cel puţin jenante, cum să apere elevii de apucăturile unor profesori care nu au ce căuta în şcoală, şi invers.”

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu