Skip to main content

În puii mei cu Mihai Bendeac revine după mai bine de un an de absenţă. Când e "seara lui Bendeac"

 
În puii mei cu Mihai Bendeac revine după mai bine de un an de absenţă. Când e "seara lui Bendeac"

Seara lui Bendeac. Postul Antena 1 va avea din martie două producţii cu Mihai Bendeac în roluri principale. O a treia producţie, tot cu Bendeac, va fi la Antena 1 în această primăvară.

Publicitate

Mai exact:

1. În puii mei

Din 25 februarie, Antena 1 lansează În puii mei. Va fi pe post duminica, de la ora 20.00, la 21.00.

Show-ul de divertisment aflat la al patrulea sezon revine după mai bine de un an de absenţă. Ultimul sezon de "pui" a fost pe post în toamna lui 2016.

Câştigătoarea iUmor, rubrică la În puii mei

Maria Popovici, cea care a câştigat sezonul al doilea din iUmor, ca avea o rubrică la În puii mei: o "bătălie a glumelor":

Două sau mai multe persoane spun glume, iar cel care râde primul în hohote se consideră învins. Jocul este unul de notorietate pe Youtube.

Al patrulea sezon În puii mei va fi şi ultimul din serie, spune Mihai Bendeac:

„După 12 ani în care am realizat sketch-show-uri, aceste 6 ediţii închid o perioadă a carierei mele. A fost frumos. Greu, dar foarte frumos."

2. iUmor

Tot duminica, tot din 25 februarie, Antena 1 a programat de la ora 21.00 al cincilea sezon al emisiunii iUmor, în care jurat este Mihai Bendeac, alături de Cheoo şi Delia.

3. Băieţi de oraş

În puii mei va avea şase ediţii. După cele şase duminici cu În puii mei, pe intervalul 20.00-21.00 va intra tot un proiect semnat de Mihai Bendeac.

Este vorba de serialul Băieţi de oraş, care va preceda, în fiecare duminică, show-ul iUmor.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iuli Iuli
    Si uite asa, In puii mei face ca iUmor sa nu aiba o rampa de lansare cu un public mare ca sa ramana pe A1. (In puii mei se lupta cu Extalon si Stirile sportive+vremea)

Trimite un comentariu

sus