Skip to main content

La ora 3 sparg uşa! Situaţie penibilă la CNA. Multe emisiuni au scăpat de amenzi pentru că unui membru i se termină programul "la fix"

 
La CNA, televizoarele se sting la oră fixă
La CNA, televizoarele se sting la oră fixă

PROGRAM LA STAT. În timp ce la CNA reclamaţiile de la telespectatori expiră pe bandă rulantă (cu zecile), unii membri trebuie să plece de la serviciu la fix. La 15.00, fix, în zilele de joi.

Publicitate

Forul rămâne făr cvorum pentru că, la oră fixă, unul dinte membrii "sparge uşa".

Astăzi, în plină discuţie, ultima zi pentru o reclamaţie, Viorel Vasile Buda s-a ridicat şi a plecat, fără nicio vorbă, lasându-şi colegii, literalmente, "cu ochii în soare". Rămas fără cvorum, CNA nu a putut lua o decizie.

Nu este prima dată când membrul CNA pleacă la oră fixă. De ce, în continuare:

CNA, în şedinţa de astăzi, (doar două are într-o săptămână) a analizat pe sfârşit de program o serie de sesizări pentru ştiri difuzate la Kanal D, Antena 3 şi B1 TV. Astăzi era ultima şansă pentru analiză. Emisiunile au fost la jumătatea lunii august 2017, iar săptămâna aceasta se împlinesc şase luni de la difuzare ceea ce înseamnă că s-au prescris şi că nu mai pot fi amendate.

Este vorba despre emisiuni în care Episcopul de Vrancea şi Buzău ar fi avut relaţii sexuale cu Episcopul Slatinei şi Romanaţilor Sebastian Paşcanu. Afirmaţiile veneau de la un fost preot care nu aducea nicio probă. Cazuri, posibil amendabile.

Ca o notă: aceste sesizări care expiră au fost lăsate pe final de şedinţă (tehnică des folosită de CNA), în timp ce cazuri mai recente, precum "pavianul" a fost votat mult mai devreme, deşi putea fi discuta şi în şedinţe viitoare.

Ce s-a întâmplat? Nu s-a mai putut propune şi nici vota vreo sancţiune. Unul dintre membri s-a ridicat la 15.00 (fix) de pe scaun şi a părăsit sala, întrucât s-a terminat programul. Astfel au rămas doar şapte membri în sală, ceea ce înseamnă că şedinţa nu se mai poate ţine, din lipsă de cvorum. Este nevoie de opt membri din 11 pentru a se ţine o şedinţă, dar în sală mai erau şapte.

Al optulea membru este Viorel Vasile Buda, de la Satu Mare, care are de prins avionul spre casă. De altfel, de mai multă vreme, de când unii membrii au de prins avioane spre casă, şedinţele CNA de joi se ţin doar până la ora 15.00. Cea de marţi este până la ora 17.00. Fix.

Săptămâna trecută, 5 - 11 februarie, CNA nici măcar n-a avut şedinţă. Nici marţi, nici joi, pentru că n-au fost suficienţi membri pentru a fi cvorum.

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Seceleanu Ion Seceleanu Ion
    Poate mai are un job,la o ora imediata.Nu poate rămâne un om sarac,trebuie să facă bani,altfel,funcția de membru în .... ,poate fi a altuia.Sau nu ajunge salariul actual,atenție parlamentari,măriți salariul că altfel pleacă oamenii.
  • Gaetano Gaetano
    Ăsta e varianta masculină a Vasilicăi Viorica Dăncilă??!! Viorel Vasile ??!! OMG!!
  • digi becaly digi becaly
    CNA lasa sa se prescrie reclamatiile pentru publicitate mascata ce vizeaza postul Romania tv. Eu am facut in anul 2016 si in anul 2017 zeci de reclamatii prin care sesizam CNA ca postul Romania tv face publicitate mascata diverselor branduri cum ar fi: Cristim, Nissa, Clinica Anima, Winmaster.ro si multe altele. Toate sesizarile facute de mine, si au fost cateva zeci, au fost lasate intentionat sa se prescrie. Cand am intrebat la secretariatul CNA m-i s-a raspuns ca au un volum foarte mare de activitate si de aceea nu au avut timp sa le dezbata. Deci ca sa tragem o concluzie, Traiasca PSD, Traiasca CNA........Rusine CNA. Sunteti corupti pana in maduva oaselor.
  • geo geo
    Pe lege domnul Buda - 66 ani ani -profesor de fizică - fost deputat- membru CNA din anul 2012 - sprijinit de PNL ar fi trebuit să se ceară la pensie. Poate ne explică public de ce și pentru ce își ia salariul dacă tot are program de parlamentar. Și de ce are acest comportament extrem de discutabil și de condamnabil. Rușine să vă fie, domnule Buda !
  • geo geo
    CNA parca nici nu exista. Nu stiu ce monitorizeaza dar la ce se intampla pe posturile tv romanesti amenzile ar trebui sa curga in valuri.
  • alex2 alex2
    Astia din cna au rang de secretari de stat, nu sunt doar niste simpli angajati. va mai amintit de tanti aia cu "ciocu' mic! acu' noi suntem la putere!" ? asa si ei.
  • Alin M Alin M
    De ce trebuie sa lase pe ultima zi, nu puteau sa dezbata ca in cazul lui digi&ctp, de urgenta? CNA ul trebuie refacut, regandit si depolitizat.
  • jk jk
    Pentru digi 24 au avut timp.Pentru altii nu
  • F F
    De ce nu s-au discutat astea primele dacă era ultima zi? Este clar ca se prefac. Pun în cârcă unui membru ceva ce de fapt fac toți, anume ocolesc anumite cazuri.
  • Eu Eu
    niste paraziti, cu salarii mari din banii nostri, trantori care nu aplica legea. CNA - o institutie golita de continut, o marioneta in mana penalilor de la putere. Desfiintata de urgenta, si refacuta dupa criterii de legalitate si performanta, pentru toate tipurile de media!
  • teodor teodor
    Cei dela CNA își bat joc de noi pe banii noștrii să vă fie rușine.
  • Livia Pila Livia Pila
    Buda, du_te la budita !

Trimite un comentariu

sus