Skip to main content

SHARED NEWS. Călin Popescu Tăriceanu, postarea zilei: eliminaţi statul paralel ca să fim puternici în UE

 
foto: cotidianul.ro
foto: cotidianul.ro

SHARED NEWS. Cel mai distribuit text de pe site-urile de ştiri, în ultimele zile, a fost un text semnat de Călin Popescu Tăriceanu. Subiectul: “eliminarea statului paralel” şi “abuzurile DNA”. Titlul: Doar eliminând statul paralel, România va fi puternică în UE. Publicaţia: Cotidianul.

Publicitate

“Ca preşedinte al Senatului şi preşedinte al singurului partid liberal din România, ALDE, am vorbit în mai multe rânduri despre necesitatea consolidării statului de drept, a revenirii la normalitate, a continuării luptei cu statul paralel”, scrie textul care a circulat intens pe Facebook.

Publicată de cotidianul.ro, ştirea a adunat peste 13.000 de like-uri şi share-uri, arată o monitorizare a Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro.

A doua cea mai distribuită ştire vine pe adevărul.ro. Din materialul semnat de Remus Florescu:

“Româncă din Anglia, şocată după o vizită acasă: „Am plătit la hipermarket mai mult decât în Londra. Cum rezistă aceşti oameni?“ ”.

Topul articolelor cu cele mai multe like-uri şi share-uri este ocupat cu materiale de pe site-urile: cotidianul.ro, adevărul.ro, digi24.ro

Cele mai apreciate si distribuite articole publicate ieri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO:

Menţiune importantă: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

1. cotidianul.ro, “Doar eliminând statul paralel, România va fi puternică în UE”, de Călin Popescu Tăriceanu

- 13.685 like-uri & share-uri;

2. adevarul.ro, “Româncă din Anglia, şocată după o vizită acasă: „Am plătit la hipermarket mai mult decât în Londra. Cum rezistă aceşti oameni?”, de Remus Florescu

- 12.602 like-uri & share-uri;

3. digi24.ro, “Mircea Badea, după eşecul operaţiunii "Kovesi": "Vă mulţumesc pentru cei 14 ani. Vom vedea ce va urma”

- 8.680 like-uri & share-uri;

4. republica.ro, “Gabriel Liiceanu, întrebat dacă Laura Codruţa Kovesi ar fi un bun preşedinte: „Da. Din plin. Bănuiesc că ar fi cel mai bun preşedinte”, de Loredana Voiculescu

- 5.174 like-uri & share-uri;

5. digi24.ro, “Scrisoare de protest a asociaţiei „Autism România”, după o declaraţie a premierului Dăncilă. CNCD, sesizat”

- 5.061 like-uri & share-uri.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Din pacate, in Romania, nu sunt bani pentru euatanasierea "***".
  • tu esti in statut parallel tu si cu alti at trebui sa fiti eliminati inpreuna cu tariceanu , alta intrebare , etc , si atunci România va fi extra puternică în UE , si etc .

Trimite un comentariu

sus