Skip to main content

SHARED NEWS. Ştirea zilei. Cum a schimbat o profesoară ora de română prin intermediul tehnologiei

 
Foto: Adevarul
Foto: Adevarul

SHARED NEWS. Cea mai distribuită ştire de ieri vine de pe digi24.ro. Modul în care o profesoară a revoluţionat ora de limba română cu ajutorul jocurilor pe computer a devenit viral pe Facebook.

Publicitate

“O profesoară din Oradea este, în opinia reprezentanţilor unui gigant IT, unul dintre cei mai inovatori dascăli din lume! Deseori, cu ajutorul tehnologiei, elevii discută cu profesori de pe alte continente”, scrie în ştirea care a circulat intens ieri pe facebook.

De asemenea, aceasta i-a pus pe elevii săi să recreeze secvenţe din anume romane din programa şcolară în jocul Minecraft. Astfel, spune profesoara, "pentru a putea construi secvenţele din opere elevii le-au documentat, citindu-le".

Publicată de digi.ro, ştirea a adunat peste 10.000 de share-uri, arată o monitorizare a Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro.

A doua cea mai distribuită ştire vine pe republica.ro. Din materialul semnat de Alex Livadaru:

“Uitându-te de la distanţă, ai spune că suntem un popor de hamsteri care alergăm în gol, măcinându-ne energia ca să digerăm ce aruncă în public o mână de politicieni sfătuiţi de consilierii străini despre cum să ne acapareze toată atenţia”

Topul articolelor cu cele mai multe like-uri şi share-uri este ocupat cu materiale de pe site-urile: digi24.ro, republica.ro, adevărul.ro şi hotnews.ro

Cele mai apreciate si distribuite articole publicate ieri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO:

Menţiune importantă: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

1. digi24.ro, “Profesoară premiată de un gigant IT pentru modul în care predă limba română”

- 12.909 likes & shares;

2. republica.ro, “Cine salvează cu adevărat România”, de Alex Livadaru

- 5.337 likes & shares;

3. digi24.ro, “Salariile deputaţilor cresc cu 800 de lei”

- 4.425 likes & shares;

4. adevarul.ro, “Performanţă fantastică. După 23 de ani, România dă din nou cea mai bună jucătoare de ping pong din Europa”, de Iulian Anghel

- 4.340 likes & shares;

5. hotnews.ro, “Un grup de crestini fundamentalisti a intrerupt proiectia filmului "120 batai pe minut", la MTR, motivand ca filmul este despre homosexuali, iar "taranul roman este crestin ortodox"

- 4.259 likes & shares.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • horia horia
    Un ''gigant IT'' sigur ca va spune ca e bine asa, dar daca nu sunt toti elevii interesati de jocurile pe computer? Si nu inteleg despre ce as putea vorbi cu profesorii de pe alte continente. Mi se pare timp pierdut, nu iti cresc sansele de a lua bacul, dar...important este sa fie fericiti ''gigantii IT''.

Trimite un comentariu

sus