Skip to main content

SHARED NEWS. Știrea zilei: "Dacă ți-e foame", inițiativa proprietarilor unei cafenele

 
SHARED NEWS. Știrea zilei: "Dacă ți-e foame", inițiativa proprietarilor unei cafenele
Foto: Facebook/Ovidiu Doka Official

SHARED NEWS. Știrea care a circulat intens, ieri pe Facebook, vine pe Republica.ro și prezintă inițiativa proprietarilor unei cafenele. Concret aceștia lasă în fața ușii, la finalul zilei, pachete cu mâncare pentru nevoiași.

Dacă ți-e foame. Mesajul, scris cu litere mari pe o coală de hârtie, a fost lăsat lângă câteva pungi pline cu produse de patiserie pe treptele unei cafenele din Târgu Mureș

Facem asta din prima zi, de când am deschis cafeneaua, în 16 ianuarie 2017, explică gestul Marius Mare, coproprietar al cafenelei Crown Coffee”

Publicitate

Publicată de Republica.ro, știrea a avut peste 5.000 de like-uri și share-uri, arată o monitorizare a Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro.

A doua cea mai distribuită știre vine pe digi24.ro. Din știre:

„O româncă este personajul unui reportaj CNN. Alexandra Grigore este co-fondatoarea unei organizaţii care a inventat un scanner portabil.

Ea foloseşte aparatul în ţările sărace ale Africii, pentru a le crea o identitate şi un dosar medical oamenilor care nu sunt înregistraţi în bazele de date ale autorităţilor”

Topul articolelor cu cele mai multe like-uri şi share-uri este ocupat cu materiale de pe site-urile: republica.ro, adevărul.ro, digi24.ro

Cele mai apreciate si distribuite articole publicate ieri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO:

Menţiune importantă: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

1. republica.ro, “O cafenea din Târgu Mureș lasă în fața ușii pachete cu mâncare pentru nevoiași. „Doi pensionari ne-au rugat ca, în schimb, să le permitem să ne ajute, să dea cu mătura”, de Loredana Voiculescu

- 5.941 like-uri & share-uri;

2. digi24.ro, “O româncă, absolventă de ASE şi Politehnică, lăudată de CNN. Invenția sa ușurează viețile a un miliard de oameni”

-4.000 like-uri & share-uri;

3. adevarul.ro, “Experimentul unei tinere din România: trăieşte într-o căsuţă pe roţi şi când doreşte se mută în alt județ”, de Daniel Groza

- 3.408 like-uri & share-uri;

4. recorder.ro, “Să ne trăiți, doamna noastră!”, de Andrei Udișteanu și David Muntean

- 2.994 like-uri & share-uri;

5. hotnews.ro, “Fosta judecatoare Geanina Terceanu, condamnata definitiv la 7 ani de inchisoare. Borcea a fost achitat, desi in prima instanta primise 3 ani si jumatate de inchisoare cu executare”

- 2.754 like-uri & share-uri.
 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu