Skip to main content

SHARED NEWS. Ştirea zilei: "Dacă ţi-e foame", iniţiativa proprietarilor unei cafenele

 
Foto: Facebook/Ovidiu Doka Official
Foto: Facebook/Ovidiu Doka Official

SHARED NEWS. Ştirea care a circulat intens, ieri pe Facebook, vine pe Republica.ro şi prezintă iniţiativa proprietarilor unei cafenele. Concret aceştia lasă în faţa uşii, la finalul zilei, pachete cu mâncare pentru nevoiaşi.

Publicitate

Dacă ţi-e foame. Mesajul, scris cu litere mari pe o coală de hârtie, a fost lăsat lângă câteva pungi pline cu produse de patiserie pe treptele unei cafenele din Târgu Mureş

Facem asta din prima zi, de când am deschis cafeneaua, în 16 ianuarie 2017, explică gestul Marius Mare, coproprietar al cafenelei Crown Coffee”

Publicată de Republica.ro, ştirea a avut peste 5.000 de like-uri şi share-uri, arată o monitorizare a Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro.

A doua cea mai distribuită ştire vine pe digi24.ro. Din ştire:

„O româncă este personajul unui reportaj CNN. Alexandra Grigore este co-fondatoarea unei organizaţii care a inventat un scanner portabil.

Ea foloseşte aparatul în ţările sărace ale Africii, pentru a le crea o identitate şi un dosar medical oamenilor care nu sunt înregistraţi în bazele de date ale autorităţilor”

Topul articolelor cu cele mai multe like-uri şi share-uri este ocupat cu materiale de pe site-urile: republica.ro, adevărul.ro, digi24.ro

Cele mai apreciate si distribuite articole publicate ieri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO:

Menţiune importantă: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

1. republica.ro, “O cafenea din Târgu Mureş lasă în faţa uşii pachete cu mâncare pentru nevoiaşi. „Doi pensionari ne-au rugat ca, în schimb, să le permitem să ne ajute, să dea cu mătura”, de Loredana Voiculescu

- 5.941 like-uri & share-uri;

2. digi24.ro, “O româncă, absolventă de ASE şi Politehnică, lăudată de CNN. Invenţia sa uşurează vieţile a un miliard de oameni”

-4.000 like-uri & share-uri;

3. adevarul.ro, “Experimentul unei tinere din România: trăieşte într-o căsuţă pe roţi şi când doreşte se mută în alt judeţ”, de Daniel Groza

- 3.408 like-uri & share-uri;

4. recorder.ro, “Să ne trăiţi, doamna noastră!”, de Andrei Udişteanu şi David Muntean

- 2.994 like-uri & share-uri;

5. hotnews.ro, “Fosta judecatoare Geanina Terceanu, condamnata definitiv la 7 ani de inchisoare. Borcea a fost achitat, desi in prima instanta primise 3 ani si jumatate de inchisoare cu executare”

- 2.754 like-uri & share-uri.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus