Skip to main content

SHARED NEWS. Ştirile zilei: Proiectul care permite defrişările în pădurile virgine şi interviul cu Rebengiuc

 
foto: WallStreet.ro
foto: WallStreet.ro

SHARED NEWS. Ştirea care a circulat intens, ieri pe Facebook, vine de pe wall-street.ro. Proiectul Senatului care ar putea deschide o portiţă în cazul defrişărilor în zonele protejate a mobilizat opinia publică. Decizia Senatului a atras un val critic din partea cetăţenilor.

Publicitate

Publicată de wall-street.ro, ştirea a avut peste 22.000 de like-uri şi share-uri, arată o monitorizare a Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro.

“Senatul a adoptat, miercuri, proiectul prin care lucrarile de utilitate publica vor putea fi realizate inclusiv in ariile protejate si in zonele cu paduri virgine, potrivit senat.ro.

Proiectul pentru modificarea si completarea Legii nr.51/2006 a serviciilor comunitare de utilitati publice a fost initiat de mai multi parlamentari PSD, ALDE si UDMR si a fost adoptat de Senat, miercuri. In acest caz, Camera Deputatilor este for decizional.”

A doua cea mai distribuită ştire vine pe Republica.ro. Din ştire:

„Victor Rebengiuc: „Mi-am dorit să nu mor în comunism. N-am izbutit chestia asta. O să mor în comunism!”

Cu un public tânăr în sală, Victor Rebengiuc a vorbit despre normalitate şi despre cât de departe sunt de ea lucrurile în România de astăzi.

Actorul compară actuala clasă politică cu foştii moşieri şi spune că legile justiţiei sunt de fapt legile prin care ai voie să furi cât vrei.”

Topul articolelor cu cele mai multe like-uri şi share-uri este ocupat cu materiale de pe site-urile: wall-street.ro, republica.ro, hotnews.ro

Cele mai apreciate si distribuite articole publicate ieri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO:

Menţiune importantă: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

1. wall-street.ro, “Senatul a adoptat un proiect care permite defrisarile in zonele cu paduri virgine”

- 22.747 likes & shares;

2. republica.ro, “Victor Rebengiuc: „Mi-am dorit să nu mor în comunism. N-am izbutit chestia asta. O să mor în comunism!”, de Andreea Ofiţeru

- 5.963 likes & shares;

3. republica.ro, “Un veac de nesimţire”, de Cristian Tudor Popescu

- 5.414 likes & shares;

4. hotnews.ro, “Augustin Lazar: "Nu exista nici un motiv de revocare a lui Kovesi. Inculpatii cu resurse isi joaca ultima sansa"

- 5.103 likes & shares;

5. hotnews.ro, “Juncker, ironii la Bruxelles, dupa intalnirea cu Viorica Dancila: E al cincilea premier roman cu care ma intalnesc / Mi-as dori ca acest ciclu sa poata fi oprit”

- 3.096 likes & shares.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus