Skip to main content

UPC are trei noi canale în grila digitală. Eurosport 3, 4, 5, doar în perioada Jocurilor Olimpice de Iarnă

 
Sven Hannawald in studioul the Cube - Eurosport - PyeongChang
Sven Hannawald in studioul the Cube - Eurosport - PyeongChang

Compania de cablu UPC România a lansat în grila de televiziune digitală trei canale suplimentare, Eurosport 3, Eurosport 4 şi Eurosport 5, pe durata competiţiei din PyeongChang 2018.

Publicitate

Noile canale vor acoperi toate competiţiile sportive de schi alpin, schi fond, biatlon, sărituri cu schiurile, bob, sanie şi snowboard şi vor fi disponibile în perioada 9-25 februarie 2018. Transmisiunile acestora vor fi în limba engleză, iar programul va conţine emisii live şi reluări în a doua parte a zilei.

Transmisiunile live şi reluările nu vor fi întrerupte de pauze publicitare, au mai anunţat reprezentanţii UPC. Eurosport 3, 4 şi 5 vor transmite Jocurile Olimpice 24/7, de la ceremonia de deschidere până la cea de închidere şi vor aduce toate disciplinele sporturilor de iarnă în format HD.

Eurosport 3 va fi disponibil pe EPG 216, Eurosport 4 pe EPG 217, în timp ce Eurosport 5 va putea fi găsit pe EPG 218.

Transmisiunile de pe cele 4 canale Eurosport deja existente în grila de programe UPC - Eurosport 1, Eurosport 1HD, Eurosport 2 şi Eurosport 2HD vor acoperi cele mai importante evenimente şi emisiuni dedicate rezumatelor şi celor mai importante faze de la Jocurile Olimpice. Conţinutul va fi disponibil cu funcţia Replay a mediaboxului Horizon cu până la 7 zile în urmă, menţionează UPC.

Bogdan Bucurei, Head of Customer Proposition & Content UPC CEE: „Prin lansarea acestor noi canale Eurosport, clienţii noştri pot viziona peste 100 de evenimente sportive şi urmări evoluţia sportivilor olimpici care vor participa în competiţii, susţinându-i de acasă. Experienţa este completată de platforma inovatoare Horizon şi aplicaţia Horizon Go, astfel încât vor trăi emoţia Jocurilor Olimpice de Iarnă în orice moment al zilei, oriunde s-ar afla.”

Canalele Eurosport 3, Eurosport 4 şi Eurosport 5 sunt exclusiv pe UPC.

Citeşte şi:

PREMIERĂ. Jocurile Olimpice de iarnă se văd anul acesta şi la TVR şi la Eurosport. Cine vor fi comentatorii

TVR, pregătiri pentru primele Jocuri Olimpice sublicenţiate de la Eurosport. Cine vor fi comentatorii

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    Nu prea e profi ce fac cei de la Eurosport...dar asta este...
    Nu pot urmari live transmisiunile lor iar la reluari...
    Nu am vazut sariturile cu schiurile, sanie - discipline mai apropiate noua.
    In schimb am remarcat multe reluari cu schi fond, biatlon, schi acrobatic - pe bune nu stiam ca romanii sunt innebuniti dupa acest sport olimpic !
  • F F
    Mile, nici aici nu îți lași obsesiile? Răspunde la întrebare, ca aici nu este vorba de un post sau altul. Cine vrea sa vadă, are unde. Lumea nu are ca tine un post pe televizor sau, mă rog, alea câteva de la trustul preferat.

    Revenind la subiect, eu am mari dubii ca se fac audiente mult mai mari în tarile nereprezentate sau cu prezenta scăzută decât se fac in România. Este și normal. Se aplica peste tot și în toate sporturile, pana și în fotbal. Dacă joaca o echipa locala în Uefa, audientele cresc. Așa și aici. Dacă exista performante, audientele cresc. La fel cum s-a întâmplat și la Jocurile olimpice de vara, unde cele mai bune audiente s-au făcut când au concurat sau câștigat romanii. Problema este ca pana la performante sunt nevoie de investiții mai serioase. Pana atunci este bine ca se da la tv pentru cine vrea sa vadă.
  • Mile Mile
    F, în ce sens nu sunt sportivi romani , ai urmărit deschiderea , sunt mai mulți decât ale unor tari mai importante , dar pro tv promoveaza becalisme , nu e asa
  • F F
    Mile, ai și niște date? Unde se difuzeaza și face audiente fără sportivi naționali?
  • qwerty qwerty
    @F - bulgarii au audiențe mari la sporturi de iarnă, deși n-au performanțe. noi vindem biletele la Cupa Fed pentru că nu mai joacă Halep, s-a accidentat.
  • geo geo
    Abonatii UPC sunt, in parte parte, putini interesati de sport.
    Cei care apreciaza fenomenul au trecut - de multa vreme - la Telekom ori la RCS.
  • mile mile
    f, au mai multa , dar romanii, in general, se rezuma la steluta si becalisme
  • F F
    Ce le place unora sa dea așa random în oameni. Romanii sunt interesați de Halep ca a reușit niște performante. De altfel qwerty, mă îndoiesc ca multe tari care nu au sportivi la Olimpiada au mai multa cultura sportiva.

    Întâi să investim în sporturile astea și în romanii care le practica, apoi sa ne punem problema de interesul romanilor pentru ele.
  • qwerty qwerty
    Sunt curios dacă se uită cineva din România la Jocurile Olimpice de iarnă. Nu avem deloc cultură sportivă. În afară de fotbal și Halep, nu știm nimic altceva.
  • mile mile
    tvr a facut bine ca a reluat intreaga ceremonie seara la 21.30 , ca ziua nu e o ora potrivita , mai ales in timpul saptamanii, a fost superb evenimentul , mai ales fara publicitate 3 ore , trebuie facute rezumate in fiecare seara si cele mai importante evenimente reluate

Trimite un comentariu

sus