Skip to main content

VIRAL. Știrea despre petiția de susținere a șefei DNA, aproape 40.000 de distribuiri

 
VIRAL. Știrea despre petiția de susținere a șefei DNA, aproape 40.000 de distribuiri
foto: Digi24.ro

SHARED NEWS. Știrea sfârșitului de săptămână, pe Facebook, a fost publicată de digi24.ro. "Petiţia online pentru susţinerea şefei DNA. Mii de persoane au semnat deja", titrează știrea care a circulat intens în mediul online.

Publicitate

Anunțul prin care Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a declanșat procedurile de revocare a șefei DNA a atras reacții din partea cetățeniilor.

Publicată de digi24.ro, știrea a avut aproximativ 40.000 de like-uri și share-uri , arată o monitorizare a Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro.

Din știre:

“O petiţie pentru susţinerea procurorului şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) Laura Corduţa Kovesi a fost iniţiată online, fiind semnată, de la anunţul ministrului Justiţiei de declanşare a procedurilor de revocare din funcţie a şefei DNA, de aproape 10.000 de persoane, scrie news.ro (numărul semnatarilor a ajuns, între timp, la 91.000 n. red)

"Domnule Iohannis, noi cetăţenii, vă cerem să nu cedaţi presiunilor PSD - ALDE şi să nu o revocaţi pe Codruţa Kövesi din funcţia de procuror şef al DNA. Vă solicităm ca în lupta împotriva justiţiei să fiţi de partea dreptăţii, nu a acelei părţi a clasei politice ameninţată de lupta anticorupţie”, scriu iniţiatorii petiţiei.”

A doua cea mai distribuită știre vine pe adevărul.ro. Din știre:

„Raluca Prună, fost ministru al Justiţiei în Guvernul Cioloş, a postat pe Facebook un mesaj legat de raportul prezentat de actualul ministru al Justiţiei, Tudorel Toader.

Raluca Prună, fost ministru al Justiţiei în Guvernul Cioloş, a postat pe Facebook un mesaj în care a vorbit despre „raportul Toader“, despre faptul că îi este ruşine „că un jurist de vârf, dacă judecăm după demnităţi, din ţara în care m-am format ca om, ca jurist, poate pune on stage un spectacol atât de penibil“.”

Topul articolelor cu cele mai multe like-uri şi share-uri este ocupat cu materiale de pe site-urile: digi24.ro, adevărul.ro, hotnews.ro

Cele mai apreciate si distribuite articole publicate ieri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO:

Menţiune importantă: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

1. digi24.ro, “Petiţie online pentru susţinerea şefei DNA. Mii de persoane au semnat deja: „Domnule Iohannis, nu cedaţi presiunilor!”

- 39.334 like-uri & share-uri;

2. adevarul.ro, “Raluca Prună, fost ministru al Justiţiei: „Doamna K nu e Mesia, e numai o femeie. Una cât mii de bărbaţi. Duce o luptă care e a noastră, a tuturor”, de Lavinia Bălulescu

- 14.507 like-uri & share-uri;

3. digi24.ro, “Mesajul incisiv al polițistului T. Berbeceanu după anunțul lui T. Toader: Nu accept ca un infractor să-mi conducă țara”

- 12.075 like-uri & share-uri;

4. hotnews.ro, “135 de procurori din DNA cer apararea reputatiei profesionale si "dezaproba" cererea de revocare a Laurei Codruta Kovesi: E intemeiata pe neadevaruri, pe supozitii si pe informatii din presa, neprobate in niciun fel”

- 10.259 like-uri & share-uri;

5. ziare.com, “Gabriel Liiceanu: Cum e cu putinta ca un om care a predat la Universitate dreptatea sa ajunga, ca ministru al Justitiei, sa tradeze justitia?”, de Magda Grădinaru

- 9.843 like-uri & share-uri.
 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu