Skip to main content

VIRAL. Știrea sfârșitului de săptămână: "România a împrumutat 2 miliarde de euro". Distribuită de peste 10.000 de ori

 
VIRAL. Știrea sfârșitului de săptămână: "România a împrumutat 2 miliarde de euro". Distribuită de peste 10.000 de ori
foto: romanialibera.ro

SHARED NEWS. Cea mai distribuită știre de la finalul săptămânii trecute vine de pe digi24.ro. Textul prezintă declarațiile ministrului de Finanțe Publice, Eugen Teodorovici despre “împrumutul de 2 miliarde de euro”.

“În data de 1 februarie, România a împrumutat 2 miliarde de euro de pe pieţele financiare internaţionale, printr-o emisiune de euroobligaţiuni în euro, în două tranşe: 750 milioane euro cu maturitatea de 12 ani şi 1,25 miliarde euro cu maturitatea de 20 ani”, scrie în știrea care a circulat intens pe facebook.

Publicitate

Publicată de digi24.ro, știrea a adunat peste 10.000 de share-uri, arată o monitorizare a Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro.

A doua cea mai distribuită știre vine pe republica.ro. Din materialul semnat de Ovidiu Harfaș: “La 23 de ani, am plecat din România după ce am pus un pariu cu mine însumi: „Dacă în 10 ani ăștia reușesc totuși să facă o autostradă, să fie pierderea mea!” ”.

Topul articolelor cu cele mai multe like-uri şi share-uri este ocupat cu materiale de pe site-urile: digi24.ro, republica.ro, ziare.com și adevărul.ro

Cele mai apreciate si distribuite articole publicate ieri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO:

Menţiune importantă: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

1. digi24.ro, “Într-o singură zi, România a împrumutat 2 miliarde de euro. Teodorovici: Vor fi folosiți pentru susținerea deficitului bugetar”

- 10.022 likes & shares;

2. republica.ro, “La 23 de ani, am plecat din România după ce am pus un pariu cu mine însumi: „Dacă în 10 ani ăștia reușesc totuși să facă o autostradă, să fie pierderea mea!”, de Ovidiu Harfaș

- 9.909 likes & shares;

3. digi24.ro, “Simona Halep, aleasă jucătoarea lunii ianuarie în circuitul WTA cu un procentaj covârșitor”

- 4.544 likes & shares;

4. ziare.com, “Un nou protest are loc duminica in Capitala: "Jos Guvernul Sluga 3.0 lui Dragnea!"

- 4.045 likes & shares;

5. adevarul.ro, “Mesaj surpriză primit de fostul ministru al Educaţiei, care a introdus camerele video la BAC. „Vă cer scuze, domnule, pentru că v-am înjurat şi detestat“, de Stefan Both

- 3.567 likes & shares.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu