Skip to main content

VIRALELE ZILEI. Ştirile prin care CSM nu e de acord cu revocarea Codruţei Kovesi, peste 15.000 de distribuiri

 
foto: Digi24.ro
foto: Digi24.ro

SHARED NEWS. Ştirea zilei, ieri, pe Facebook, a fost publicată de Republica.ro. Decizia Consiliului Superior al Magistraturii de a acorda aviz negativ propunerii de revocare a şefei DNA a atras reacţii din partea cetăţeniilor.

Publicitate

Primele două ştiri virale, pe Facebook, abordează acest subiect.

Publicată de Republica.ro, ştirea a avut aproximativ 10.000 de like-uri şi share-uri , arată o monitorizare a Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro.

Din ştire:

„Secţia de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a anunţat marţi că a dat un aviz negativ propunerii ministrului Justiţiei de revocare a procurorului şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi.

Propunerea de revocare din funcţie a procurorului şef al DNA a fost discutată marţi de secţia pentru procurori a CSM. Şedinţa a fost presărată cu momente tensionate.”

A doua cea mai distribuită ştire vine pe hotnews.ro.

Din ştire:

„Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a decis, in sedinta de marti, sa dea aviz negativ propunerii formulate de ministrul Justitiei privind revocarea Laurei Codruta Kovesi din functia de procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie.

Votul in sedinta CSM a fost 6-1 impotriva cererii de revocare, votul "pentru" fiind cel al ministrului Justitiei.”

Topul articolelor cu cele mai multe like-uri şi share-uri este ocupat cu materiale de pe site-urile: republica.ro, digi24.ro, hotnews.ro.

Cele mai apreciate si distribuite articole publicate ieri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO:

Menţiune importantă: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

1. republica.ro, “CSM a dat aviz negativ propunerii ministrului Justiţiei privind revocarea procurorului şef al DNA”, de Loredana Voiculescu

– 10.168 likes & shares;

2. hotnews.ro, ”CSM a respins solicitarea ministrului Justitiei privind revocarea sefei DNA”, de Alina Neagu

- 4.500 likes & shares;

3. republica.ro, ”Casa pe care o vedeţi în imagine este în România, a costat 70.000 de euro şi se poate închiria. Povestea unui business făcut de doi tineri care au avut curaj şi imaginaţie. Generaţia B”, de Raluca Ion

- 4.193 likes & shares;

4. digi24.ro, ”CNCD: Viorica Dăncilă nu a discriminat când a folosit termenul „autişti”

- 3.100 likes & shares;

5. ziare.com, ”Peste 1.000 de magistrati au adresat o scrisoare deschisa in care-l critica pe Toader pentru declaratiile la adresa DNA”, de Ionel Stoica

- 3.024 likes & shares.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus