Skip to main content

BLOGOSFERĂ. Prințesa Urbană, blogul zilei: „Bunele exemple pe care le avem în societate, începând cu doamna primar”

 
BLOGOSFERĂ. Prințesa Urbană, blogul zilei: „Bunele exemple pe care le avem în societate, începând cu doamna primar”
Foto: bucurestifm.ro

Prințesa Urbană a dat cel mai distribuit text din blogosferă. Bloggerița a povestit pe blog cum a comentat la o postare de pe pagina de Facebook a Gabrielei Firea, însă i-a fost șters. Cu ce a atras edilul atenția publicului?

Publicitate

Gabriela Firea a postat pe pagina de Facebook o poză în care apare alături de familia sa, în mașină.

Detaliul care a atras atenția utilizatorilor a fost acela că pe locurile din spate stăteau mai multe persoane față de numărul maxim de locuri, care nu purtau centuri de siguranță, iar copiii nu erau așezați în scaune speciale pentru transport.

„Ea și soțul în față, în centuri, cei doi copii în spate, fiecare în brațe la câte-o doamnă, claie peste grămadă patru pe trei locuri. Nici un scaun auto pentru ei, nici măcar o centură pusă în spate. Aveau, în schimb, ochelari de soare, să se protejeze de ultraviolete.”, scrie Prințesa Urbană.

Am postat și eu un comentariu elegant în care sfătuiam familia primară să nu mai promoveze mersul iresponsabil în mașină, au apărut multe alte comentarii în aceeași direcție, curând însă au fost șterse, toate. Au rămas doar elogioasele. Am postat din nou. Printr-o minune, comentariul e încă acolo”, notează postarea care a adunat peste 4.000 de like-uri și share-uri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro.

A doua opinie populară din blogosferă îi aparține lui Vlad Petreanu. Din articol:

„Să vezi prim-ministrul României și ministrul de Interne făcând pe doicile pentru iubita șefului de la partid, iată un spectacol care-ți dă de gândit.”

Cele mai distribuite materiale din blogosferă, ieri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro.

Menţiune importană: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

1. printesaurbana.ro, “BUNELE EXEMPLE PE CARE LE AVEM ÎN SOCIETATE, ÎNCEPÂND CU DOAMNA PRIMAR ȘI CONTINUÂND CU ÎNȚELEPȚII DIN PARCURI”, - 4.149 likes & shares;

Din postare:

„Nu au rezistat prea mult neșterse comentarii care atrăgea atenția că ce face doamna primar este ilegal și că ar fi frumos, dacă despre propriii copii nu-i pasă suficient cât să vrea să-i păstreze întregi, măcar să nu dea un prost exemplu altora, care poate nu știu care-i legea rutieră în România.

Echipa de social media a domnei Firea e foarte promptă inclusiv duminica seara. Recunosc, speranța mea (mică și slabă) era că cineva dintre cei care-o sfătuiesc să priceapă că nu-i în regulă ce-a postat și să șteargă.”

2. petreanu.ro, “Cu mânuțele-astea două, mi-au adus iubită nouă”, - 1.225 likes & shares;

Din postare:

„E o evoluție sau o involuție să treci de la “ia-mi niște țigări” la “ia-mi gagica”? Ce este când folosești înalți demnitari pentru asta, în loc de șoferul tău?”

3. Blogurile Adevărul, “Până la fericirea din 2040, ne sufocăm în demagogia din 2018. Ce nu s-a spus la congresul PSD”, - 638 likes & shares;

Din postare:

„Discursul preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, la congresul partidului a zugrăvit o Românie fabuloasă, viitor nod energetic şi de transport, cu trenuri de mare viteză, autostrăzi, educaţie şi sănătate.

Dar totul în 2040, pentru cine va apuca măreaţa lume nouă anunţată de Liviu Dragnea.
Incompetenţa şi proasta guvernare nu pot produce altceva decât ce se vede.”

4. tolo.ro, “ALIN PETRACHE: ”AVEM HÂRTIE DE LA KAPPA CĂ A FOST ECHIPAMENT ORIGINAL. DE CALITATE INFERIOARĂ, DAR ORIGINAL”, - 211 likes & shares;

Din postare:

„Scandalul echipamentului fake de la Rio se învârte în jurul banilor. Conform Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, COSR a fost prejudiciat.

Conform COSR ”nu există prejudiciu” în contractul cu Pax Creative, cea care le-a livrat sportivilor echipamentul pentru Brazilia.

Șefii olimpici se bazează pe faptul că firma Kappa le-ar fi comunicat că echipamentul din care a curs culoarea și care s-a rupt este totuși autentic.”

5. playtech.ro, “Spotify, oficial în România: cel mai nou loc unde îl găsești pe Florin Salam”, de George Stanciu, - 190 likes & shares.

Din postare:

 "Spotify în România costă 4,99 euro pe lună, asta dacă dorești varianta premium. Dacă scoți din buzunar banii, vei primi în schimb câteva funcții bune, cum ar fi acces la muzică la cerere fără reclame, conținut la 320 kbps sau posibilitatea de a descărca melodii pentru ascultare offline.”

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu