Skip to main content

COMENTATE. Mulți "vizualizatori". Primarul Timișoarei, o conferință de presă fără jurnaliști, dar transmisă pe Facebook.

 
COMENTATE. Mulți "vizualizatori". Primarul Timișoarei, o conferință de presă fără jurnaliști, dar transmisă pe Facebook.
Foto: Adevarul

COMMENTED POSTS. Pagina edilului municipiului Timișoara, Nicolae Robu (PNL), a generat cele mai multe comentarii pe Facebook, în ultimele zile. Cu ce postare?

Cu înregistrarea conferinței de presă la care niciun reprezentant al presei din Timișoara nu a participat.

Decizia jurnaliștilor a venit în semn de protest față de ultimele ultimele declarații ale primarului. Nicolae Robu a spus despre aceştia ca sunt ”paraziţi sociali” şi i-a comparat cu ”prostituatele”. (Subiectul tratat pe larg de Paginademedia.ro, aici).

Publicitate

Primarul Timișoarei a adăugat în postare: "Peste 14.500 de vizualizatori la audiența on line din 06.03.2018! Atâția am avut! Cu adevărat tare! Foarte. Foarte tare!"

Conferința de presă a atras multe reacții din partea audienței, deoarece aceștia au avut posibilitatea de comenta în timp real.

Cețățenii au profitat de ocazie și în comentariile postării și-au exprimat nemulțumirile pe care le au și au expus probleme cu care se confruntă zilnic în municipiul Timișoara:

„Pasajul de pe Ovidiu Cotrus cu intrarea pe strada Polona si accesul pe el necesita reabilitari urgente. Este cu denivelari si gropi majore. Cand se va remedia?"

„Cand se va prelungi traseul liniei 17,spre zona intens populata din spatele Decatlon !” sau "Gropile sunt un simbol al orasului ?", spune alt comentator.

Cei mai comentați politicieni au fost, după Nicolae Robu, Pagina oficială PNL, Mioc George și Gabriela Firea.

Cele mai comentate postări de pe paginile politice, potrivit unei monitorizări Facebrands Pro

1. Pagina oficială Nicolae Robu - 456 comentarii:

2. Pagina oficială PNL - 409 comentarii:

3. Pagina oficială Mioc George – 155 comentarii:

4. Pagina oficială Gabriela Firea – 147 comentarii:
  

5. Pagina oficială Gabriela Firea – 112 comentarii.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • ce jurnalistul lui peste esti? cum e posibil sa nu faci diferenta intre: "Nicolae Robu a spus despre aceştia ca sunt paraziţi sociali” si " Nicolae Robu a spus despre aceştia ca o parte sunt paraziţi sociali”. E o diferenta uriasa. Amatorism .
  • desigur. doar că a fost audiență, nu conferință de presă. amândouă în aceeași zi, dar nu același lucru.

Trimite un comentariu