Skip to main content

GAFĂ la Antena Stars. Au folosit o poză cu un personaj din Breaking Bad la o ştire despre Andrei Gheorghe

 
GAFĂ la Antena Stars. Au folosit o poză cu un personaj din Breaking Bad la o ştire despre Andrei Gheorghe

Gafă la ştirile dimineţii de ieri la Antena Stars, când s-a anunţat decesul lui Andrei Gheorghe. În timp ce realizatorii matinalului prezentau ştirea, pe ecran rulau în buclă mai multe imagini cu Andrei Gheorghe.

Publicitate

Într-una dintre fotografii, însă, nu era Gheorghe ci un actor din serialul Breaking Bad, Jonathan Banks, cel care îl juca pe „Mike”. Poza a fost reluată pe post timp de câteva minute de cel puţin zece ori.

Cazul a fost remarcat de site-ul Times New Roman, care a venit şi cu explicaţia. Site-ul de satiră a publicat luna trecută un text despre Gheorghe, pe care l-a ilustrat intenţionat cu imaginea lui Jonathan Banks.

La o căutare după numele lui Andrei Gheorghe, pe Google Images, unde sunt afişate doar fotografii, apărea ieri inclusiv această poză.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Pif Pif
    A fost la capatos greseala in prima faza, m-am uitat la asia express si a ramas tv deschis pe a1. Dupa ceva timp aud , stire soc a murit andrei gheorghe, cand vin in buctarie sa ma uit, era poza cu ala din breaking bad. Pe antena stars nu am vazut.
  • Ionica Ionica
    o televiziune cu oameni slab pregatiti .. salarii pe masura
  • IULIAN IULIAN
    C.N.A ..................!!!!
  • geo geo
    Cei de la A Stars au anumite limite intelectuale iar cultura lor generală se limitează la pseudovedetele pe care le promovează. Nu ai ce le cere dacă modelul lor în viață este Mădălina Bălan - o jună blondă reporteriță-prezentatoare promovată aproape zilnic pe ecrane ori Natalia Mateuț, o altă experiență ratată, care probabil nici ea nu avea habar în dimineața respectivă cine a fost și ce a făcut la viața lui Andrei Gheorghe.
  • Unu Unu
    Este televiziunea unde este director Mihai Morar? Cred ca e mândru de ce conduce. Pe chipul si asemănarea lui de baiat de provincie ajuns la radio.
  • mile mile
    ionut, nu este intentionat , e greseala
  • Ionut Ionut
    @mile
    si daca te-ar da cineva exemplu si ar arata poza unei maimute spunand ca esti tu, ar fi ok pentru tine?
  • Lora Lora
    Sigur ca e o greseala care starneste zambete amare, insa mi se pare nesemnificativa, pe langa mizeria uriasa facuta de cei de la site-ul Wowbiz, care au publicat o poza cu Andrei Gheorghe mort, probabil obtinuta de la cei de la IML, pe surse. N-am vazut pe nimeni sa se oripileze de asa o grosolanie. Doar fiica lui Gheorghe, care a trimis notificare prin avocati...
  • mile mile
    de ce va agitati , oricum sunt vizionati si asta nu prea conteaza
  • Jerk Jerk
    Scoala Ajutatoare de Jurnalism,..,....loveste din nou! :)))
  • Thor Thor
    Mă așteptam să menționați și alte gafe similare, care - culmea - s-au produs tot la Antene. O dată la Antena 2, cu un trucaj cu Mihaela Rădulescu, în contextul unei campanii de renunțare la fumat, iar a doua oară la Acces direct, când a murit Mile Cărpenișan și invitații au făcut o "pomană" în jurul unei mese pe care era poza altei persoane.
  • Dan Dan
    Sunt simpatici. robotii
  • Elena Elena
    @adi
    Stii tu ce stii... Cam asta-i adevarul. Salarii de mizerie si pretentii de BBC si CNN cand majoritatea subiectelor e despre amantlacuri, manelisti, asa-zise vedete si prostituate sub acoperire.
  • gt gt
    Eu am vazut poza si la Capatos si la alte programe Intact...
  • adi adi
    Cand ai oameni angajati cu 1500 de lei sa bage imagini sau burtiere pe post,apar si asemenea balauri! Daca vrei sa faci performanta in tv cu asemenea bugete, esti pedepsit!

Trimite un comentariu

sus