Skip to main content

Lidl și-a făcut propria emisiune culinară online, cu chef Florin Dumitrescu și Andrei Aradits. Micutzu, invitatul din prima ediție.

 
Lidl și-a făcut propria emisiune culinară online, cu chef Florin Dumitrescu și Andrei Aradits. Micutzu, invitatul din prima ediție.

Proiect inedit în campania Lidl România. Lanțul de magazine și-a lansat prorpiul show de gătit. Online. Este vorba despre Bucătar după ureche, o emisiune în care actorii sunt Florin Dumitrescu, Andrei Aradits plus un invitat-surpriză.

Publicitate

Primul invitat al celor doi a fost comediantul Cosmin Nedelcu, cunoscut sub pseudonimul Micutzu. 

Conceptul de la care pleacă emisiunea este „traducerea” unor rețete complicate în termeni pe întelesul tuturor. Mai exact chef Florin Dumitrescu gătește o rețetă, însă regulile îi interzic să spună cum se gătește preparatul sau să ofere orice fel de indicații.

Invitatul special trebuie să gătească simultan cu chef Florin Dumitrescu urmând indicațiile lui Andrei Aradits. 

Aradits urmărește ce face chef Florin Dumitrescu și apoi îi oferă invitatului indicații, pe care ar trebui să le înteleagă ușor.

De menționat că, bucătăria unde gătesc cei doi este împărțită de un paravan, pentru a-i împiedica pe cei doi bucătari să comunice în legătură cu modul în care se gătește preparatul.

Conceptul presupune ca, la final, cele două preparate să fie similare.

Emisiunea are o frecvență lunară și poate fi urmărită online, pe canalul de Youtube Lidl România sau pe platforma surprize.lidl.ro/bucătar după ureche.

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Cum ii vine unui barbat ideea sa se apuce de o asemenea meserie? Nu mai au femeile loc in bucatarie ca s-au bagat acesti ''chefi creatori de gourmet'' ca si-au dat si nume pompoase, nu pot fi bucatari si atat.

Trimite un comentariu