Skip to main content

Mihai Goţiu vrea să dea Antena 3 în judecată, după ce a difuzat drept reale imagini violente cu Goţiu, dintr-o piesă de teatru

 
Foto: Vice
Foto: Vice

Senatorul USR Mihai Goţiu, fost jurnalist, a anunţat pe pagina sa de Facebook că va da Antena 3 în judecată după ce în urmă cu câteva luni Răzvan Dumitrescu a prezentat pe post imagini cu o altercaţie între forţe de ordine şi Miai Goţiu.

Publicitate

Imaginile erau, de fapt, parte dintr-un moment artistic. Săptămâna trecută, când reclamaţiile pe acest subiect au fost în sfârşit analizate de Consiliul Naţional al Audiovizualului, Antena 3 a primit o amendă de 10.000 de lei (pe larg, AICI).

Ce l-a determinat pe politician să ia atitudine?

„Victimizarea vedetelor de la Antena 3 de după procesul pierdut cu Laura Codruţa Kovesi a umplut, însă paharul. Nu, nu e Gâdea vreun erou naţional. Nu, nu i-a făcut Justiţia vreo mare nedreptate. În loc să-şi asume greşeala, d-nul Gâdea şi alţi colegi de-ai lui apelează la o penibilă cerşetorie publică, de parcă ei ar fi cei care au nevoie de sprijin şi de subscripţie naţională!”, a scris Goţiu pe pagina sa de Facebook.

„În cazul meu, în emisiunea lui Răzvan Dumitrescu s-a minţit cu tupeu şi fără scrupule. Nici a doua zi şi nici măcar după decizia CNA nu au avut bunul-simţ să prezinte scuze. Şi vreau să fie clar: nu mie îmi datorează scuze, ci tuturor cetăţenilor pe care i-au minţit!”, a mai adăugat Goţiu.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mile mile
    Cine-i motiu asta? E un nimeni; nu se poate compara cu pastorul gadea!
  • Com Com
    Bravo, Goțiu. In țara asta, orice om cu coloană vertebrală riscă să fie târât prin mlaștina media cu complicitatea unui CNA corupt moral.
  • iche iche
    aici nu e vorba de vreo boală molipsitoare. Pur și simplu nu se face jurnalism cu adevărat și asta e o mare problemă. Nu interesează pe nimeni că astfel de știri ajung la oameni. Aceeași oameni care nu fac diferența și iau posturile antenei în serios.
  • clau clau
    trebuia de atunci sa faci asta , somnorosule , dar ti-a fost frica de raspopit! fa-o macar acum,mai spala-ti din rusine..
  • geo geo
    Antena Strars greseste, Antena 3 greseste...oare asta chiar este o boală molipsitoare ?

Trimite un comentariu

sus