Skip to main content

Mihai Goțiu vrea să dea Antena 3 în judecată, după ce a difuzat drept reale imagini violente cu Goțiu, dintr-o piesă de teatru

 
Mihai Goțiu vrea să dea Antena 3 în judecată, după ce a difuzat drept reale imagini violente cu Goțiu, dintr-o piesă de teatru
Foto: Vice

Senatorul USR Mihai Goțiu, fost jurnalist, a anunțat pe pagina sa de Facebook că va da Antena 3 în judecată după ce în urmă cu câteva luni Răzvan Dumitrescu a prezentat pe post imagini cu o altercație între forțe de ordine și Miai Goțiu.

Publicitate

Imaginile erau, de fapt, parte dintr-un moment artistic. Săptămâna trecută, când reclamațiile pe acest subiect au fost în sfârșit analizate de Consiliul Național al Audiovizualului, Antena 3 a primit o amendă de 10.000 de lei (pe larg, AICI). 

Ce l-a determinat pe politician să ia atitudine? 

„Victimizarea vedetelor de la Antena 3 de după procesul pierdut cu Laura Codruța Kovesi a umplut, însă paharul. Nu, nu e Gâdea vreun erou național. Nu, nu i-a făcut Justiția vreo mare nedreptate. În loc să-și asume greșeala, d-nul Gâdea și alți colegi de-ai lui apelează la o penibilă cerșetorie publică, de parcă ei ar fi cei care au nevoie de sprijin și de subscripție națională!”, a scris Goțiu pe pagina sa de Facebook. 

„În cazul meu, în emisiunea lui Răzvan Dumitrescu s-a mințit cu tupeu și fără scrupule. Nici a doua zi și nici măcar după decizia CNA nu au avut bunul-simț să prezinte scuze. Și vreau să fie clar: nu mie îmi datorează scuze, ci tuturor cetățenilor pe care i-au mințit!”, a mai adăugat Goțiu. 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Bravo, Goțiu. In țara asta, orice om cu coloană vertebrală riscă să fie târât prin mlaștina media cu complicitatea unui CNA corupt moral.
  • aici nu e vorba de vreo boală molipsitoare. Pur și simplu nu se face jurnalism cu adevărat și asta e o mare problemă. Nu interesează pe nimeni că astfel de știri ajung la oameni. Aceeași oameni care nu fac diferența și iau posturile antenei în serios.
  • trebuia de atunci sa faci asta , somnorosule , dar ti-a fost frica de raspopit! fa-o macar acum,mai spala-ti din rusine..

Trimite un comentariu