Skip to main content

SHARED NEWS. Dispariția lui Andrei Gheorghe, subiectul zilei pe Facebook. În cinci din cinci postări virale.

 
SHARED NEWS. Dispariția lui Andrei Gheorghe, subiectul zilei pe Facebook. În cinci din cinci postări virale.

SHARED NEWS. Andrei Gheorghe, Andrei Gheorghe, Andrei Gheorghe, Andrei Gheorghe, Andrei Gheorghe. Cinci virale, din primele cinci, au fost știrile despre trecerea în neființă a jurnalistului.

Publicitate

Dispariția neașteptată a jurnalistului de radio și televiziune Andrei Gheorghe a stârnit un val de reacții omagiale în lumea presei din România.

Jurnaliști din presă românească, prieteni și colegi, au dedicat postări pe paginile de Facebook sau pe blogurile personale.

Știrile despre evenimentul tragic și o parte din postările în memoria lui Andrei Gheorghe s-au viralizat rapid.

Primele cinci postari virale de pe internet vin de pe Digi24, Recorder, Adevărul și Republica. Astfel, au strâns, împreună, peste 50.000 de mii de distribuiri.

Decesul jurnalistului Andrei Gheorghe a fost constatat luni seara, de către medicii legiști, prezenți la locuința acestuia, după un apel la numărul de urgență.

Primele indicii duc către posibilitatea unui stop cardio-respirator, potrivit primelor declarații ale medicilor legiști, scrie digi24.ro.

Din știrea de pe digi24.ro:

„Între 1991 și 1993 a fost reporter special la Radio Constanța și a realizat mai multe emisiuni la posturile Radio Sky Constanța (1993- 1996; "Videomania", "Vineri 13"). Pro FM București (1996-2002;"Midnight Killer" "13-14"), și "Lanțul Slăbiciunilor" la Pro TV.

În 2004 este consilier media și realizator de emisiuni ("Politica, frate!" și "Am o știre pentru tine!") la Realitatea TV. A scris la "Academia Cațavencu" și în ghidul "24-FUN".”

Cele mai apreciate si distribuite articole publicate ieri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO:

Menţiune importantă: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

1. digi24.ro, “A murit Andrei Gheorghe. Primele informaţii ale legiștilor”

- 16.017 likes & shares;

2. recorder.ro, “Requiem pentru Blanquito”, de Andrei Crăciun

- 14.764 likes & shares;

3. adevarul.ro, “Andrei Gheorghe a murit. Jurnalistul a fost găsit în baie fără suflare, în urma unui stop cardio-respirator”, de Dan Anghel

- 8.708 likes & shares;

4. republica.ro, “Salutare, națiune, cor de bocitoare!”, de Cristian Niculescu

- 5.278 likes & shares;

5. adevarul.ro, “Dan Negru, mesaj dur după moartea lui Andrei Gheorghe: E ipocrită şi mizerabilă breasla mea”, de Alexandra Costanda

- 5.155 likes & shares;


 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu