Skip to main content

ȘTIREA ZILEI: Sentința în cazul procesului Kovesi-Antena 3, virală pe Facebook. Postul TV trebuie să îi plătească 300.000 de lei șefei DNA

 
ȘTIREA ZILEI: Sentința în cazul procesului Kovesi-Antena 3, virală pe Facebook. Postul TV trebuie să îi plătească 300.000 de lei șefei DNA
foto: promo.antena3.ro

SHARED NEWS. Decizia dată de Curtea de Apel Ploiești prin care șefa DNA, Laura Codruța Koveși, va fi despăgubită cu suma de 300.000 de lei de Antena 3 și de Mihai Gâdea, a fost cea mai distribuită știre din ultimele zile.

Potrivit HotNews, instanța a decis, marți, că întreaga sumă, cu titlul de daune morale, trebuie plătită în solidar, alături de Mihai Gâdea și de Bianca Grigore, Mugur Ciuvica si SC Antena 3. Decizia nu este însă definitvă. 

Publicitate

Textul publicat de HotNews a adunat peste 24.000 de distribuiri, potrivit unei monitorizări Facebrands.

Din știrea de pe hotnews.ro:

„Curtea de Apel Ploiesti a decis, marti, ca sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, va primi suma de 300.000 lei cu titlu de daune morale, in solidar, de la paratii Mihai Gadea, Bianca Grigore, Mugur Ciuvica si SC Antena 3, potrivit Agerpres. Decizia nu este definitiva.

De asemenea, SC Antena 3 SA si Mihai Gadea sunt obligati de instanta sa formuleze scuze publice fata de Kovesi, precum si sa redea, in mod public si in integralitate, dispozitivul hotararii Curtii in termen de maxim cinci zile de la data ramanerii definitive a acesteia.”

A doua cea mai distribuită știre, pe același subiect, vine pe digi24.ro. Reacția lui Mihai Gâdea față de decizia instanței a strâns peste 12.000 de distriburi:

„Sunt complet șocat. (…) E absolut șocant. Ținând cont de modul în care au cerut dosarul cei de la DNA la ultimul termen al instanței civile, probabil aici este cheia. Totul este limpede. După ce v-am luat sediile, acum vă luăm apartamentele.

Cine își imaginează că are 300.000 de lei să plătească doamnei Kovesi aceste pagube, care nu au fost demonstrate în niciun fel? Și îi așteptăm să vină să ne ia apartamentele. (...) Vom merge în instanțele superioare.”, a spus Gâdea în știrea digi24.

Cele mai apreciate si distribuite articole publicate ieri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO:

Menţiune importantă: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

1. hotnews.ro, “Curtea de Apel Ploiesti: Gadea, Ciuvica si Antena 3 trebuie sa-i plateasca lui Kovesi daune morale de 300.000 de lei. Sefa DNA trebuie sa primeasca si scuze publice”

- 24.001 likes & shares;

2. digi24.ro, “Reacția lui Mihai Gâdea după ce Kovesi a câștigat procesul împotriva Antena 3”

- 12.333 likes & shares;

3. digi24.ro, “Manifestul pe care Andrei Gheorghe îl lasă în urmă: „Vă blestem să muriţi stând la coadă, să trăiți din salariu și să vă petreceți bătrânețea cu o pensie obișnuită!”

- 8.242 likes & shares;

4. ziare.com, “Gadea si Antena 3 au pierdut procesul cu Kovesi: Trebuie sa-i plateasca daune de 300.000 de lei”, de Ionel Stoica

- 7.419 likes & shares;

5. adevarul.ro, “Destinul neobişnuit al lui Andrei Gheorghe. S-a născut în Rusia, a făcut liceul la seral, apoi a devenit professor”, de Sinziana Ionescu

- 6.840 likes & shares.
 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu