Skip to main content

TOP SHARED. O bătrână, cinci nepoți și zeci de mii de share-uri. Două texte de pe Republica, viralele zilei

 
TOP SHARED. O bătrână, cinci nepoți și zeci de mii de share-uri. Două texte de pe Republica, viralele zilei
Ioana Antonescu - Foto: Inima Copiilor

SHARED NEWS. Viralele zilei, ieri, pe Facebook, vin de pe Republica.ro. Două texte și peste 40.000 de distribuiri.

Publicitate

Unul este despre femeia de 73 de ani care face voluntariat la un spital din București. Cel de-al doilea despre Dragnea.

Detalii:

Povestea bătrânei care face voluntariat a atras un val de compasiune din partea cititorilor, care au distribuit-o de peste 20.000 de ori.

Ioana Antonescu merge zilnic la spital și îngrijește copiii abandonați, titrează cel mai distribuit text de pe site-urile de știri. Din știre:

„Doamna cu părul alb din imaginea de mai sus este Ioana Antonescu. Și-a crescut cei cinci copii, de la care are zece nepoți și o strănepoată, și spune că vrea să ajute: “Pentru conștiința mea. Să pot să învăț ceva”.

A urmat cursurile de voluntari de la "Marie Curie", după ce a auzit de ele la DGASPC Sector 4, la Clubul Seniorilor, iar vârsta - 73 de ani - nu reprezintă pentru doamna Antonescu un hotar de netrecut.”

Publicată de republica.ro, știrea a avut aproximativ 21.000 de like-uri și share-uri , arată o monitorizare a Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro.

A doua cea mai ditribuită știre vine tot de pe Republica. Textul semnat de jurnalistul Florin Negruțiu despre legea împotriva defăimării propusă de Liviu Dragnea, a adunat aproape 20.000 de distribuiri. Din știre:

„Nu furtul conducătorilor defăimează România, ci cei care denunță în stradă că se fură. Nu analfabetismul premierului și al miniștrilor defăimează România, ci cei care îi trimit la Abecedar.

Nu ticăloșia celor care îi lasă pe pacienți fără medicamente și fără servicii medicale de bază defăimează România, ci cei care au insolența să moară în spitale.”

Topul articolelor cu cele mai multe like-uri şi share-uri este ocupat cu materiale de pe site-urile: republica.ro, digi24.ro, adevărul.ro și mediafax.ro

Cele mai apreciate si distribuite articole publicate ieri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO:

Menţiune importantă: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

1. republica.ro, “Doamna Ioana are 73 de ani, 5 copii, 10 nepoți și vine voluntar la un spital din București ca să aibă grijă de bebelușii abandonați”, de Diana Marcu

- 21.303 like-uri & share-uri;

2. republica.ro, “Tot înainte!” Se înființează Ministerul Adevărului care îi va pedepsi pe cetățenii care defăimează România dacă zic „Liviu Dragnea e penal”, de Florin Negruțiu

-19.136 like-uri & share-uri;

3. adevarul.ro, “Doctoriţa de 35 de ani care face minuni într-un spital de provincie. A renunţat la o carieră garantată în Germania pentru a se întoarce în România”, de Bianca Sara

- 7.414 like-uri & share-uri;

4. digi24.ro, “A murit fizicianul Stephen Hawking”

- 5.316 like-uri & share-uri;

5. mediafax.ro, “A murit Stephen Hawking, fizicianul care a depăşit toate limitele. Omul de ştiinţă avea 76 de ani şi a trăit peste jumătate de secol imobilizat într-un scaun cu rotile”, de Mircea Olteanu

- 4.800 like-uri & share-uri.
 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu