Skip to main content

TOP SHARED. O bătrână, cinci nepoţi şi zeci de mii de share-uri. Două texte de pe Republica, viralele zilei

 
Ioana Antonescu - Foto: Inima Copiilor
Ioana Antonescu - Foto: Inima Copiilor

SHARED NEWS. Viralele zilei, ieri, pe Facebook, vin de pe Republica.ro. Două texte şi peste 40.000 de distribuiri.

Publicitate

Unul este despre femeia de 73 de ani care face voluntariat la un spital din Bucureşti. Cel de-al doilea despre Dragnea.

Detalii:

Povestea bătrânei care face voluntariat a atras un val de compasiune din partea cititorilor, care au distribuit-o de peste 20.000 de ori.

Ioana Antonescu merge zilnic la spital şi îngrijeşte copiii abandonaţi, titrează cel mai distribuit text de pe site-urile de ştiri. Din ştire:

„Doamna cu părul alb din imaginea de mai sus este Ioana Antonescu. Şi-a crescut cei cinci copii, de la care are zece nepoţi şi o strănepoată, şi spune că vrea să ajute: “Pentru conştiinţa mea. Să pot să învăţ ceva”.

A urmat cursurile de voluntari de la "Marie Curie", după ce a auzit de ele la DGASPC Sector 4, la Clubul Seniorilor, iar vârsta - 73 de ani - nu reprezintă pentru doamna Antonescu un hotar de netrecut.”

Publicată de republica.ro, ştirea a avut aproximativ 21.000 de like-uri şi share-uri , arată o monitorizare a Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro.

A doua cea mai ditribuită ştire vine tot de pe Republica. Textul semnat de jurnalistul Florin Negruţiu despre legea împotriva defăimării propusă de Liviu Dragnea, a adunat aproape 20.000 de distribuiri. Din ştire:

„Nu furtul conducătorilor defăimează România, ci cei care denunţă în stradă că se fură. Nu analfabetismul premierului şi al miniştrilor defăimează România, ci cei care îi trimit la Abecedar.

Nu ticăloşia celor care îi lasă pe pacienţi fără medicamente şi fără servicii medicale de bază defăimează România, ci cei care au insolenţa să moară în spitale.”

Topul articolelor cu cele mai multe like-uri şi share-uri este ocupat cu materiale de pe site-urile: republica.ro, digi24.ro, adevărul.ro şi mediafax.ro

Cele mai apreciate si distribuite articole publicate ieri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO:

Menţiune importantă: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

1. republica.ro, “Doamna Ioana are 73 de ani, 5 copii, 10 nepoţi şi vine voluntar la un spital din Bucureşti ca să aibă grijă de bebeluşii abandonaţi”, de Diana Marcu

- 21.303 like-uri & share-uri;

2. republica.ro, “Tot înainte!” Se înfiinţează Ministerul Adevărului care îi va pedepsi pe cetăţenii care defăimează România dacă zic „Liviu Dragnea e penal”, de Florin Negruţiu

-19.136 like-uri & share-uri;

3. adevarul.ro, “Doctoriţa de 35 de ani care face minuni într-un spital de provincie. A renunţat la o carieră garantată în Germania pentru a se întoarce în România”, de Bianca Sara

- 7.414 like-uri & share-uri;

4. digi24.ro, “A murit fizicianul Stephen Hawking”

- 5.316 like-uri & share-uri;

5. mediafax.ro, “A murit Stephen Hawking, fizicianul care a depăşit toate limitele. Omul de ştiinţă avea 76 de ani şi a trăit peste jumătate de secol imobilizat într-un scaun cu rotile”, de Mircea Olteanu

- 4.800 like-uri & share-uri.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus