Skip to main content

VIDEO. „Dumnezeu”, voice over în noua campanie Banca Transilvania. Dumnezeul Morgan Freeman

 
VIDEO. „Dumnezeu”, voice over în noua campanie Banca Transilvania. Dumnezeul Morgan Freeman

VIDEO. Banca Transilvania și Visa au lansat astăzi o nouă campanie, cu vedete și oameni simpli, într-un decor angelic. Ineditul clipului este dat de partea de „voce” a campaniei care este asigurată de actorul Morgan Freeman, însuși.

Cu o voce inconfundabilă, actorul ne întreabă direct „Salut, România! Încă mai plătești cash în 2018?”

Publicitate

Actorii din spot, îmbrăcați în alb (că doar vorbește Dumnezeu) pe un într-un decor angelic, fac toți „playback” pe monologul actorului american. 

Pe lângă oameni simpli, în spot pot fi văzuți și Mihai Dobrovolschi (Guerrilla), Dragoș Bucurenci și Cătălin Ștefănecu (TVR). 

Sergiu Mircea, director de marketing la Banca Transilvania, pentru Paginademedia.ro, despre noua campanie: 

„Campania este făcută cu ajutorul partenerilor de la Visa, dar și regizorul și agenția Mainstage au avut o contibuție importantă. Noi lucrăm în cele mai multe campanii cu Radu Muntean, prin Multi Media Est.

 De altfel, ideea ca personajele campaniei să fie într-un decor de genul „Heaven” a fost a lui Radu Muntean.”

Pe lângă componenta de online, campania va intra și pe TV în următoarea perioadă, a mai spus el.

VIDEO. Reclama Banca Transilvania, cu romăni care fac playback pe vocea lui Morgan Freeman 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Nu am vazut o cretinitate mai mare decat acest *** de presupusa reclama gen FNI... este oribil si total fals cu actori prosti sau ***. Singurii destepti sunt cei care au incasat banii de pe reclama... in rest este o jignire la adresa clientilor si un fals grosolan cu vocea lui Morgan
 • sunt voci in industrie care spun ca nu ar fi vocea lui Morgan Freeman, paginademedia, puteti confirma / infirma informatia?
 • @Radu Oncescu - ''Afro-americani, nu “***”.''

  In SUA se foloseste cuvantul ''***''. ''Black lives matter!!!!''
  Cabral ce este? Afro-Roman? Este absurd sa spui ''Afro'' cuiva care s-a nascut in Romania si poate nu a calcat niciodata pe pamant african. Cabral a fost in emisiunea cu jungla din Africa, stiu, dar nu asta este ideea.
 • Un exemplu pentru a motiva absența lui Morgan Freeman din reclamă este un alt actor la fel de cunoscut - George Clooney.

  George Clooney are un contract cu Nespresso, contractul (terms & conditions) spune că nu prea are voie să facă reclamă altei companii de cafea timp de “n” ani după încheierea contractului / în timp ce reclamele la Nespresso sunt pe TV, radio, outdoor etc.
  Așa și cu Morgan Freeman.
  (așa văd eu situația)

  *

  @Lucian :

  1) Afro-americani, nu “negri”.
  2) A rulat pe TV (la noi aici, în România) o reclamă de la Turkish Airlines cu Morgan Freeman în rolul principal.
  Bonus : și 2-3 spoturi de la Old Spice.
 • Dar totusi, Mihai Dobrovolschi de ce apare in clip? Ce il recomanda? Emisiunile ingrozitoare pe care le face la radio si derapajele cu tenta sexuala si discriminatorii? Sau poate pseudo-psihologia si conspiratiile debitate? Poate marketingul Bancii Transilvania + Visa trebuiau sa se gandeasca la mirifica asociere un pic mai mult.
 • Bai, voi sunteti complet "nereusiti", jur. Cred ca e printre putinele spoturi la care am spus wow. Cine-s eu? Nu conteaza, dar ceea ce conteaza e ca baietii aia (agentie, client, echipa de productie si post-productie) merita un bravo! Atat de simplu. Bravo!
 • Bha baieti, poate ca nu stiti cota actorului...poate nu vrea sa apara, poate are un contract care il impiedica sa apara intr- un spot video...
 • adevarata mizerie, si-au batut joc de vocea actorului
  nu aveau bani ca sa il plateasca pentru un spot? ce rusine
  au filmat niste mascarici facand playback

Trimite un comentariu