Skip to main content

Românii au talent, în Vinerea Mare. Antena 1, mai bine cu Iisus din Nazareth decât cu Ie, Românie

 
Românii au talent, în Vinerea Mare. Antena 1, mai bine cu Iisus din Nazareth decât cu Ie, Românie

AUDIENȚE. La ce s-au uitat românii în Vinerea Mare? Românii au talent, serial turcesc și Iisus din Nazareth.

De notat faptul că, difuzând Iisus din Nazareth, Antena 1 a avut cifre considerabil mai mari decât săptămâna trecută, când în program era Ie, Românie, cu Mircea Radu.

Diferența față de Românii au talent a fost mai mică: săptămâna trecută, show-ul de pe Pro TV avea, la orașe, cifre de opt ori mai mari decât Antena 1. Acum Românii au talent a avut audiențe de trei ori mai mari.

Pe publicul comercial, diferența a scăzut și mai mult.  Cifrele Antenei 1 au fost de peste două ori mai mari decât de vinerea trecută, iar postul Intact a trecut pe locul doi, peste Kanal D, pe acest target. 

Publicitate

Paginademedia.ro vă prezintă cifrele Românii au talent, ediția din Vinerea Mare:

NAȚIONAL. La nivelul întregii țări, la Românii au talent s-au uitat aproape 2,4 milioane de români (cu jumătate de milion sub săptămâna trecută. Pro TV a fost urmat de Kanal D, cu peste un milion de români pe serialul turcesc.

Interesantă evoluția Antenei 1. Cu clasicul Iisus din  Nazareth, Antena 1 s-a apropiat de un milion de telespectatori. Săptămâna trecută, cu Ie, Românie, Antena 1 avea 750.000 de români pe post.

Vârful național Românii au talent: 3,07 milioane de români, adică 17,2 rating și 36,3% cotă de piață, la 22.18.

URBAN. O medie de peste 1,2 milioane de telespectatori la orașe pentru show-ul jurizat de Florin Călinescu, Andra, Mihaela Rădulescu și Andi Moisescu (săptămâna trecută erau 1,5 milioane).

Locul doi pentru Kanal D, cu jumătate de milion de telespectatori.

Audiență de două ori mai mare față de săptămâna trecută pentru Antena 1, cu Iisus din Nazareth. O medie de 440.000 de telespectatori pentru film, de două ori mai mare decât vinerea trecută.

Săptămâna trecută, show-ul jurizat de Smiley și de Pavel Bartoș avea cifre de opt ori mai mari decât Ie, România. În Vinerea Mare, diferența s-a redus considerabil: cifrele Pro TV au fost de trei ori mai mari.

COMERCIAL. Schimbare de clasament pe publicul comercial. Primul loc al fost tot al emisiunii Românii au talent (peste jumătate de milion de telespectatori între 18 și 49 de ani). Locurile doi - trei sunt altele.

Cu Iisus din Nazareth, cifrele Antenei 1 au fost de peste două ori mai mari decât săptămâna trecută. O medie de 200.000 de telespectatori din targetul comercial pentru film, față de 80.000 vinerea trecută.

Vinerea trecută, audiența Pro TV era de peste opt ori mai mare decât a Antenei 1. Acum o fost doar puțin peste dublu.

Cu filmul, Antena 1 a trecut peste Kanal D. 

Vârf comercial Românii au talent: 738.000 de telespectatori (16,5 rating și 41,6 cotă de piață) la ora 22.19.

Audienta posturilor TV vineri, 6 aprilie, pe intervalul emisiunii Românii au talent (20.30-23.40), la nivel NATIONAL:

  NATIONAL   Nr persoane   Rtg (%)   Shr (%)  
1 Pro TV 2.375.000 13.3 29.8
2 Kanal D 1.004.000 5.6 12.6
3 Antena 1 946.000 5.3 11.9
4 Romania TV 315.000 1.8 4.0
5 Antena 3 243.000 1.4 3.0

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deținătorilor de televizoare din România.

**Share/Cotă de piață: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienta posturilor TV vineri, 6 aprilie, pe intervalul emisiunii Românii au talent (20.30-23.40), în mediul URBAN:

  URBAN   Nr persoane   Rtg (%)   Shr (%)  
1 Pro TV 1.238.000 12.8 29.5
2 Kanal D 504.000 5.2 12.0
3 Antena 1 443.000 4.6 10.5
4 DigiSport 1 155.000 1.6 3.7
5 Romania TV 143.000 1.5 3.4

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deținătorilor de televizoare de la oraș.

**Share/Cotă de piață: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienta posturilor TV vineri, 6 aprilie, pe intervalul emisiunii Românii au talent (20.30-23.40), pe publicul COMERCIAL:

  COMERCIAL   Nr persoane   Rtg (%)   Shr (%)  
1 Pro TV 522.000 11.7 32.9
2 Antena 1 200.000 4.5 12.6
3 Kanal D 164.000 3.7 10.3
4 DigiSport 1 61.000 1.4 3.8
5 Prima TV 45.000 1.0 2.9

Vezi audiența Românii au talent de săptămâna trecută, aici

Vezi audiența debutului Românii au talent, aici

Citește și: Cum au debutat toate cele opt sezoane ale show-ului. 2013 a fost cel mai bun an

GALERIE FOTO.

Citește și:

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • Vreau doar să spun "Mulțumesc, Isuse", pentru că cineva a trebuit să salveze Antena 1 în zilele de vineri. Filmul a produs numere decente pentru A1, având în vedere că numărul acestora pare să fie scăzut pentru toate canalele din cauza sărbătorii. Și toți suntem de acord că aceste numere sunt mult mai bune decât vinerea precedentă pentru A1. Filmul a fost chiar bine în reclame. De asemenea, aș dori să știu cum a făcut seria turcă la intervalul său de timp, de când a început și sa încheiat mai devreme decât intervalul pe care îl reprezintă aceste rating.
 • Trebuie sa imi fac norma de comentarii pe saptamana aceasta ca sa imi primesc salariul de la paginademedia
  Paste Fericit si spor la gratare
 • F, dacă nu s-au impus in fata unui de 40 de ani vechi inseamna ca nu au valoare sau nu sunt actori mari ori nu stau acei regizori la masa cu zeffirelli
 • Degeaba o dai în diverse mile. Nu poți sa critici protv pentru o chestie și sa lauzi antena pentru același lucru. E destul de simplu. Orice om cu bun simt înțelege.

  În rest, nu am dispoziție acum sa te educ în legătură cu filmele despre Iisus. Poți sa cauți dacă te interesează. Eu ti-am spus doar un adevăr. Filmul ăsta nu e văzut drept o capodopera în afara României. Sunt multe alte filme despre Iisus mai populare sau mai apreciate. Nu cred ca te interesează pana nu le da antena.
 • F,stai linistit , nu are valoare artistică singur acasa , în veci , e doar de duzină, care filme , ala exagerat cu violenta , patimile , nu va fi reprezentativ in veci
 • Se vede ca nu ai habar despre ce vorbești mile. Așa cum am spus, Iisus din Nazaret nu este așa important în alte locuri. Exact ca Singur acasă. Cat despre calitate, din nou, habar nu ai despre ce vorbești. Sunt alte portretizari ale lui Iisus mai apreciate. Ca tu nu știi despre ele, e problema ta. La romani, este însă cel mai popular, ceea ce este foarte ok.

  Problema e la tine, care critici când Protv da filme din astea de tradiție, dar lauzi antena când face același lucru. Doar anumite persoane fac asta.
 • "mile", ca sa il citez pe "F" in postarea: https://www.paginademedia.ro/2018/04/audiente-antena-1-lider-de-audienta-cu-finala-asia-express
  "Da-o în diverse mile. E greu sa explici de ce lauzi un post pentru ceva și critici altul pentru același lucru."
 • "mile", la un film conteaza box office-ul. Care film din astea doua a scos mai mult ?
  Aici este adevaratul "test", "astazi de la 22.30 pana la 2.00". Sa vedem daca reuseste sa fie lider.
  "ce zici de scaderea pro tv"
  Noroc cu sarbatorile pascale. Sa vad ce zici saptamana urmatoare... Iar pica pe locul 3, dupa un banal serial turcesc.
 • ce compari doru cele doua , singur acasa e un film obisnuit , facut de un regizor necunoscut , aici te uiti si pt marii actori care joaca, e un film reprezentativ , cu valoare artistica, ce zici de scaderea pro tv , pagina de media se face ca ploua , iar daca creste cu 1 procent , imediat sesizeaza
 • Frumos "mile". Acum lauzi "Antena 1"... Cand "Pro TV" difuzeaza anul, de Craciun, filmul "Singur acasa" critici.
 • @Lucian public îmbatrânit sau saracacios?De unde ești tu așa sigur?Se vede pe comercial cine ce public are.Nu-ți mai da cu parerea aiurea.Antena are mai multe emisiuni tinerești decat celelalte posturi concurente.

Trimite un comentariu