Skip to main content

AUDIENŢE. The four - Cei 4, debut pe poziţia a treia

 
AUDIENŢE. The four - Cei 4, debut pe poziţia a treia

AUDIENŢE. Noul talent show de pe Antena 1 a debutat sâmbătă direct pe locul trei în audienţe, într-o seară în care a concurat cu Exatlonul de pe Kanal D şi cu filmul Pro, Misiune imposibilă, Rogue Nations.

Publicitate

Paginademedia.ro vă prezintă audienţele pe intervalul The Four:

NAŢIONAL. Noul show al Antenei 1 a avut, la nivel naţional o medie de 700.000 de telespectatori. Locul trei pentru Antena 1, mult sub primele două clasate, Kanal D, cu o medie de 1,7 milioane de persoane, şi Pro TV, cu 1,2 milioane de persoane.

România TV este aproape nelipsită sâmbăta din top cinci. Sâmbătă a avut, printre altele, o ediţie specială cu Ioan Korpos.

URBAN. În mediul uurban, show-ul Antenei 1, a fost tot pe trei cu o medie de aproape 400.000 de persoane. Postul a fost depăşit de Kanal D, liderul serii, cu 740.000 de privitori, media şi de Pro TV, urmărit de 650.000 de orăşeni.

COMERCIAL. Pro TV-ul a avut publicul comercial, cu o medie de 365.000 de persoane. Kanal D a fost la mică distanţă de lider, aproape 350.000 de persoane. Antena 1 a avut poziţia a treia, cu 220.000 de persoane, în fiecare minut de difuzare.

Digi Sport şi Look Plus au pe poziţiile patru şi cinci pe publicul comercial, cu meciul de CSU Craiova - CFR Cluj.

Audienţa posturilor TV sâmbătă, 31 martie, pe intervalul The Four - Cei 4 (20.00-22.40), la nivel NAŢIONAL

NATIONAL Nr persoane Rtg (%) Shr (%)
1 Kanal D 1.739.000 9.7 20.8
2 Pro TV 1.243.000 7.0 14.9
3 Antena 1 697.000 3.9 8.4
4 Romania TV 504.000 2.8 6.0
5 Antena 3 364.000 2.0 4.4

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.

**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV sâmbătă, 31 martie pe intervalul The Four - Cei 4 (20.00-22.40), în mediul URBAN

URBAN Nr persoane Rtg (%) Shr (%)
1 Kanal D 743.000 7.7 17.4
2 Pro TV 652.000 6.8 15.3
3 Antena 1 394.000 4.1 9.2
4 Romania TV 288.000 3.0 6.7
5 Antena 3 270.000 2.8 6.3

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraş.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV sâmbătă, 31 martie pe intervalul The Four - Cei 4 (20.00-22.40), pe publicul COMERCIAL

COMERCIAL Nr persoane Rtg (%) Shr (%)
1 Pro TV 366.000 8.2 22.5
2 Kanal D 348.000 7.8 21.4
3 Antena 1 218.000 4.9 13.4
4 DigiSport 1 69.000 1.5 4.2
5 Look Plus 42.000 0.9 2.6

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ciprian Ciprian
    Așteptăm cu drag audiențele pe luna martie.
  • bing bing
    mare adevar, vocea domnului fandosit Macanache m-a deranjat enorm, ce arfe si figuri pe el + ochelari de soare din prima secunda: niciun respect fata de cei de acasa
    Foarte deranjanta a fost si vocea voice over-ului care comenta in fundal, unul nou ca nu l-am mai auzit
    iar juriul mi se pare foarte antipatic, Antonia e doar frumusica de la natura dar cand deschide gura imi dau seama ca e cam prostuta, nu prea o duce capul
  • Mile Mile
    Prezentatorul e praf . La propriu si la figurat . Juratii sunt unii inutili si par adusi cu forta acolo .
  • geo geo
    Pe unde vă ascundeți fanilor anteniști...că pe voi vă interesează mai mult de alții...și apăreți să vă dați cu părerea sau să îi atacați pe alții doar după serile în care A 1 este pe primul loc.
  • Me Me
    Jalnic prezentator. Greu de inteles si urmărit printre onomatopee. Formatul pare interesant totusi.
  • Alexa Alexa
    Chiar am fost curioasa sa vac emisiunea dar n-am rezistat mai mult de cateva minute din cauza prezentatorului al carui mod de a vorbi ma deranja enorm
  • Observator A 1 Observator A 1
    Si duminica seara clasamentul s-a "repetat".
    Cu A 1 pe locul 3.
    Unde sunt cei care ii plangeau de "mile" ProTv-ului ca este pe locul 3...cand, de fapt, A 1 are aceeasta pozitie aproape toata saptamana.
  • F F
    Am fost surprins cum a ieșit emisiunea la montaj. În fata camerei nu prea au avut ce sa facă. La primele zile abia incepi sa descoperi care e rolul tău acolo . Nu puteau sa dea preselecții de la sfârșit. Dar oamenii din spate nu au ajutat prea mult. Din cât am rezistat, emisiunea este mai aproape de Ie Românie decât X Factor. Nu știu dacă își va reveni ca Asia. Depinde de jurați, prezentator, concurenți.
  • D D
    Ai dreptate Expertul. Cu toate acestea, iUmor mai are încă peste 300 în 18-49, pe lângă Asia Express nici un alt spectacol pe A1 nu poate spune același lucru chiar dacă numărul național iUmor a căzut în mizerie. Pe lângă Asia Express și poate iUmor, nu cred că A1 ar trebui să aducă înapoi orice program care a debutat până acum în acest sezon pentru un alt sezon. Începeți de la zero în următorul sezon și aduceți înapoi numai programele cu cele mai mari ratinguri pe care spectatorii doresc să le vadă.
  • bing bing
    macanache e un mare antipatic, un fandosit
  • Expertul Expertul
    @D, Antena 1 a inceput sa aiba probleme si duminica. In ultimele doua saptamani, iumor a fost pe locul trei pe comercial. Multi m-au injurat când am prezis ca programarea emisiunilor de catre antena 1 primavara si toamna, va duce la uzura extrem de rapida a formatelor. Sunt gata sa pariez ca sezonul 5 chefi la cutite va fi sezonul cu cele mai mici audiente!
  • florin florin
    la ce mega vedete sunt in juriu cred si eu ca sunt pe locul 3
  • D D
    Știi că lucrurile nu merg bine atunci când ai premieră pe locul al treilea și cu numere atât de sumbre. Pentru a se uita la ea mai pozitiv, puteți spune că cel puțin o treime din publicul său național se află în țintă 18-49. A1 trebuie să scape de toate programele sale de miercuri până sâmbătă și să înceapă din nou sezonul viitor. Numerele lui Fructul Oprit sunt oribile pentru o producție atât de scumpă, iar singurul său noroc este că a început la începutul lunii ianuarie cu concurență redusă, iar Exalton nu a obținut aburi pline. În caz contrar, nu ar fi câștigat o audiență slabă. Nu există nimic de spus pentru joi și vineri - este mai mult decât evident. Și sâmbăta se dovedește a fi o mizerie. România TV are mai puțin de 200.000 de diferiți spectatori.
  • Ștefan Ștefan
    emisiune plina de potential omorata din start de catre un prezentator plat care avea exuberanta unui prezentator de mima si care a abuzat de onomatopee din zona hip-hop gen hei hei hei, yo yo yo si poate cate un ye. pur si simplu omul nu are ce sa caute in postura respectiva. o fi bun in domeniul lui dar clar asta nu e domeniul lui.
    ingropata apoi fara resentimente de 4 jurati care parca au fost adusi impotriva vointei lor. cu Antonia pe post de tablou,placut sa-l privesti nu zic nu, Cheloo care si-a exprimat dorinta de a vedea sange mai ceva decat la o lupta de gladiatori, cu Feli bucuroasa de fiecare concurent, nu ca ar fi ceva rau in asta) iar Carla's care... Carla's.
    a durat 20 de min sa se faca prezentarea emisiunii si a juratilor iar in armatoarele 30 de min au cantat 2 concurent. DOI.
    se pune prea mult accent pe jurati, se da prea mult timp testimonialelor lor.
    cu decoruri care au ramas mici de la X Factor sau alte emisiuni avute de-a lungul timpului. nimic fabulos, nimic misterios, nimic care sa te atraga cu aduceri aminte de modul in care se faceau emisiunile pe la mijlocul anilor '90.
    parca nici concurentii nu prea aveau chef. erau pe principiul de am ratat Vocea, am ratat X Factor, am tot ratat asa ca hai sa intru si aici ca vad lumina. si ce lumina. risipa de lumina parca au facut in ciuda celor cu Ora Pamantului.
    promitea mult dar a ramas la stadiul de promisiune.

    daca ai o emisiune de gen(vezi X Factor) si incepi o alta pe acelasi tipar pare ca nu prea ai incredere in produsul deja existent si ai cam vrea sa-l inlocuiesti. dar din pacate cu unul mai slab.
    pacat.
  • geo geo
    Pacat, ce sa ma zic.
    Inca de la premiera abia pe 3 , pe toate segmentele de public iar pe comercial este mult sub Pro tv si Kanal D...am ramas fara cuvinte.
    Oare cei de la A 1 nu fac analize de piata - ce isi doreste publicul lor - inainte de a arunca pe ecran fel de fel de formate ?

Trimite un comentariu

sus