Skip to main content

BLOGOSFERĂ. Blogurile Adevărul, postarea zilei: "Pe proştii care muncesc nu îi venerează nimeni"

 
BLOGOSFERĂ. Blogurile Adevărul, postarea zilei: "Pe proştii care muncesc nu îi venerează nimeni"
Dan Ionescu | Adevărul LIVE

BLOGOSFERĂ. Cel mai popular text din blogosferă, zilele trecute, pe Facebook, vine de pe Blogurile Adevărul. Îi aparține lui Dan Ionescu, consultant politic și de comunicare.

Publicitate

Acesta a scris într-o opinie despre “monștri sacri” din diverse domenii din România. De la fotbal până la medicină, teatru sau media.

Concluzia acestuia este că în țara noastră sunt ignorate “valorile”, iar în schimb sunt apreciați “oameni care merită nu doar aprecierea noastră, dar şi sacrificiul nostru, bani de la buget, locuri în autobuz, premii şi recompense”

“E plină lumea de nesimţiţi, suficienţi şi îmbuibaţi. Lumea noastră, nu e cazul să extrapolăm şi la alţii. Ţara asta e plină de valori. Nu mă refer la matematicieni, fizicieni, doctori sau mai ştiu eu ce profesii nefrecventabile. Nu. Avem fotbalişti, actori, prezentatori TV. Sau, altfel spus, monştri sacri”

Textul a adunat aproape 11.000 de distribuiri și aprecieri, potrivit unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro.

Moise Guran a dat următorul text popular din blogosferă. Despre Liviu Dragnea. Din articol:

„Ca orice jucător politic, Liviu Dragnea are și el vulnerabilitățile și atuurile sale. Bref, vulnerabilitățile sunt popularitatea prăbușită, lipsa unor soluții reale pentru România și Timpul.

Atuurile sunt influența monumentală asupra nulităților de care s-a înconjurat (parlamentari, miniștri, membri de partid așezați în posturi cheie), metoda și tenacitatea de golan fără scrupule, iar a treia Timpul. Da, Timpul de două ori, și la vulnerabilități, și la atuuri.”

Cele mai distribuite materiale din blogosferă, ieri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro.

Menţiune importană: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

1. Blogurile Adevărul,”Pe proştii care muncesc nu îi venerează nimeni”, de Dan Ionescu, - 11.819 like-uri & share-uri;

Din postare:

„Prima categorie de venerare. Fotbalul, lumea magică a balonului rotund. Unde-l găsim pe „vai, săracul“ Gică Popescu, căpitanul Barcelonei,Baciul.

Nedreptăţitul care a mers la puşcărie pentru evaziune fiscală. Păi, să nu îl plângi pe bietul om, să disperi că nu mai are el cum să meargă la meciuri în Spania? Desigur. Bine că l-a făcut Tudose consilier de stat şi Dăncilă l-a păstrat în funcţie.”

2. moise.ro,”Toți ne-am săturat de Dragnea. Întrebarea este cum scăpăm de el?”, - 4.475 like-uri & share-uri;

Din postare:

„Dragnea este presat de timp, dar nu din cauza condamnărilor care îl pasc. Nu! Criza de timp a lui Liviu Dragnea este acum strict legată de a doua vulnerabilitate – lipsa unor soluții reale pentru România. Cu cât stă mai mult la guvernare, cu atât mai praf o face, iar după o vreme își dau seama și cei care l-au votat despre bluful jucat la alegerile din 2016.

După ce că a mărit salariile și pensiile fără să aibă de unde, pe primele le-a fraierit nominal din mutarea contribuțiilor, iar pe celelalte le-a tăiat din inflație.”

3. tolo.ro,”BICA, UDREA ȘI SINDROMUL ”NU VREM SĂ NE JUDECE OAMENI INFERIORI”, - 3.663 like-uri & share-uri;

Din postare:

„După Elena Udrea, și Alina Bica a anunțat azi că cere azil politic în Costa Rica. În fapt, ea nu vrea să fie judecată în România pentru că nu crede în justiția concetățenilor săi.

Justiția noastră nu e suficient de bună pentru magistratul care a modificat Codurile acestei justiții! Asistăm la revolta purității împotriva celor impuri, revolta oamenilor îmbrăcați în alb, sub soarele tropical.

Cei de deasupra lor îi jignesc pe bărbații și pe femeile obișnuiți, considerându-i nedemni ca să fie egali în drepturi cu ei.”

4. moise.ro,”Iar ni-i fraieresc, pe banii noștri! Cum să aduci bunicii la ultra-naționalism? Cu ajutorul inflației!”, - 2.185 like-uri & share-uri;

Din postare:

„Confruntat cu o inflație imposibil de negat, Liviu Dragnea construiește acum solidarizarea pensionarilor cu PSD, împotriva corporatiștilor străini care cresc prețurile românilor, cot la cot cu BNR. Cuvântul cheie este ÎMPOTRIVĂ.

Nu e ușor ce face la nivel de comunicare politică, dar pare să fie eficient. Bunicii îl vor crede, nepoții nu vor sesiza foarte exact motorul scamatoriei. Jobul pe care mi-l asum azi este să îl explic eu, măcar pentru aceștia din urmă.”

5. mihaivasilescublog.ro,”S-A AFLAT, DIN INTERIOR, DE CE SE AMÂNĂ MITINGUL PSD-ULUI”, - 1.258 like-uri & share-uri;
 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu