Skip to main content

Mihai Găinușă revine în radio la un nou matinal. Alături de Oana Paraschiv

 
Mihai Găinușă revine în radio la un nou matinal. Alături de Oana Paraschiv

După aproape un an de pauză, Mihai Găinușă revine în FM. El va prelua începând de luni cârma matinalului Național FM și o va avea alături pe Oana Paraschiv, alături de care a mai lucrat pe vremea Cârcotașilor, la Kiss FM. 

Cei doi se vor auzi la radio zilnic de luni până vineri de la 7 la 10.00. 

Publicitate

Rețeaua Național FM, deținută de frații Micula, are 35 de frecvențe. Postul difuzează exclusiv muzică românească. 

Cei doi îl înlocuiesc la matinal pe Mihai Dacin. Potrivit Nicoletei Popa, reprezentant al postului, Dacin se va ocupa de un alt proiect editorial în cadrul postului.  

Mihai Găinușă a lucrat până anul trecut, în luna mai, la Radio Seven, post la care s-a ocupat tot de matinal. A prezentat timp de un an, între 2014 și 2015 matinalul Radio 21, iar anterior a fost timp de mai mulți ani la Kiss FM. 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • O veste bună pentru cei care ascultă radio. Zona este plină de personaje care poluează fonic, iar reîntoarcerea lui Mihai Găinușă este de bun augur. Sunt curios cum o să sune noul matinal. Baftă!
  • Nu intelegeam de ce spunea Huidu in matinalul de la Gold FM ca mai apare o clona. Ironic sau nu, Gainusa a reusit sa intre pe acelasi target la un post de radio cu acoperire nationala (35 de judete). Raman la parerea ca tot mai bine le statea impreuna.

Trimite un comentariu