Skip to main content

Primul festival pentru Instagrammeri. Când și unde va avea loc

 
Primul festival pentru Instagrammeri. Când și unde va avea loc
Sursa foto:SocialWeb.com

Comunitatea de Instagrammeri va avea un festival dedicat. #Instafestival se va numi evenimentul. Când are loc, unde și ce se va întâmpla, în continuare.

Publicitate

#Instafestival, evenimentul dedicat comunității de instagrammeri, va avea loc sâmbătă, 21 aprilie. Peste 200 de creatori de conținut se vor reuni în Dumbrava Vlăsiei, un loc în apropierea Bucureștiului, în zona Snagov. Festivalul începe însă în Capitală.

Evenimentul începe în București, la ora 13, pe Calea Victoriei și continuă la Dumbrava Vlăsiei, începând cu ora 14. Reprezentațiille live vor fi susținute de Giulia, Jean F. Gavrilă și Delia Rus, alături de un DJ, Gabriel DT.

Cu ocazia evenimentului, Dumbrava Vlăsiei a pregătit și un concurs. Premiul? Un iPhone X.

Mecanismul: Pe durata festivalului sau după încheierea acestuia, participanții sunt invitați să posteze pe contul lor de Instagram imaginea cu locul preferat din Dumbrava Vlăsiei.

Ce spun organizatorii?

Adrian Dan, Instagrammer și organizator al evenimentului:

„Creatorii de conținut vin cu un nou vibe și o atitudine pozitivă care ne demonstrează ca avem toate motivele să fim mai activi și mai implicați în comunitățile din care facem parte.

Acest #Instafestival este și un semn de recunoștință, dacă vreți, atât din partea partnerilor, cât și din partea întregii comunități pentru pasiunea pe care au dezvoltat-o și felul în care reușesc să ne încânte și să ne motiveze să apreciem mai mult unele momente din viața noastră”.

GALERIE FOTO. 

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro

Comentarii

  • Audiente sambata-marti? Se pare ca doar de la Romanii au talent se posteaza regulat.
    Cele de vineri nu prea conteaza primavara.. se stie cine este pe 1.

Trimite un comentariu