Skip to main content

VIRAL. O tumbă care a dat internetul peste cap. Recorder: Imagini care vă pot afecta emoțional! Peste 28.000 de distribuiri

 
VIRAL. O tumbă  care a dat internetul peste cap. Recorder: Imagini care vă pot afecta emoțional! Peste 28.000 de distribuiri
Foto - Recorder.ro | Pitești, „Simfonia Lalelelor“ 2018. Un copil de trei ani este pus să facă acrobații în fața reprezentanților Guvernului României.

SHARED NEWS. Săptămâna trecută, la Pitești, o fetiță de câțiva ani era pusă să se dea peste cap în fața premierului Viorica Dăncilă. Pe asfalt. Un moment surprins pe cameră de echipa Recorder.ro. O tumbă care a dat peste cap internetul.

Publicitate

Reportajul a fost realizat de David Muntean și Laurențiu Ungureanu cu ocazia evenimentului „Simfonia lalelelor”, care a avut loc vineri la Piteşti. S-a viralizat masiv.

Reportajul publicat de Recorder.ro a strâns peste 28.000 de aprecieri și distribuiri, potrivit unei monitărizări Facebrands pentru Paginademedia.ro.

Din știre:

„Ceea ce s-a întâmplat vineri la Pitești a semănat cu un moment de nebunie colectivă. Pentru că de data asta nu e vorba doar despre politicieni rupți de realitate, e și despre profesori, părinți și cetățeni veniți să aplaude acolo unde nu era nimic de aplaudat.

E despre o țară care și-a pierdut demult reperele, iar acum pare că începe să-și piardă și mințile.

Atenție, urmează imagini care vă pot afecta emoțional!”

CLIPUL POATE FI VĂZUT AICI

Dispariția DJ-ului suedez Avicii a acaparat, de asemenea, rețelele de socializare. Cea mai distribuită știre pe acest subiect și a doua din top vine de pe Digi24:

"Dj-ul și producătorul Tim Bergling, cunoscut sub numele Avicii, a murit vineri după-amiază în Oman, la vârsta de 28 de ani.

Două autopsii au fost efectuate în cazul celebrului DJ suedez Avicii, iar anchetatorii au respins orice pistă criminală în cazul decesului acestuia.

Detalii legate de decesul muzicianului nu sunt încă cunoscute. Nici unde exact a fost găsit mort, nici cum, nici ce ar fi putut duce la deces.

Muzicianul a decis în 2016 să renunțe la show-uri. Tim Bergling și-a motivat decizia prin dorința de a face "mai multe" lucruri în viață.”, informează Digi24.ro.

Cele mai apreciate si distribuite articole publicate ieri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO:

Menţiune importantă: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

1. recorder.ro,”România pierzându-și mințile”, de David Munteanu

- 28.119 like-uri & share-uri;

2. digi24.ro,”Deces învăluit în mister. Familia celebrului DJ suedez Avicii, găsit mort, caută răspunsuri”

- 8.215 like-uri & share-uri;

3. recorder.ro,”În timp ce Dragnea acuză companiile străine pentru creșterea prețurilor, firma fiului său a scumpit carnea de porc cu 10 %”, de Mihai Voinea

- 8.075 like-uri & share-uri;

4. republica.ro,”Fenomenul Pitești. Partidul cere sânge tânăr”, de Florin Negruțiu

- 7.321 like-uri & share-uri;

5. digi24.ro,”Reacţie extrem de dură a lui Băsescu la adresa lui Dragnea. Ce spune de Dăncilă şi Meleşcanu”

- 6.495 like-uri & share-uri;
 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu