Skip to main content

SHARED NEWS. Vlad Voiculescu, despre imaginea cu Olguța Vasilescu : O poză cât 1.000 de glume proaste

 
SHARED NEWS. Vlad Voiculescu, despre imaginea cu Olguța Vasilescu : O poză cât 1.000 de glume proaste

SHARED NEWS. Digi24 a dat cea mai distribuită știre, pe Facebook, zilele trecute. Știrea a preluat o postare, de pe contul de Facebook, al fostului ministru al Sănătății, în Guvernul Tehnocrat, Vlad Voiculescu.

Vlad Voiculescu a comentat, în urmă cu câteva zile, o imagine în care actualul ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu, apare într-o ipostază controversată.

Fotografia a fost făcută cu ocazia întâlnirii pe care reprezentanții guvernului au avut-o cu managerii de spitale, pe modificărilor salariale.

Voiculescu și-a deschis postarea cu remarca „O poză cât 1.000 de glume proaste cu veniturile personalului sanitar.”

Publicitate

Știrea publicată de Digi24 a strâns aproximativ 5.800 de aprecieri și distribuiri, potrivit unei monitărizări Facebrands.

Postarea lui Vlad Voiculescu:

A doua cea mai distribuită știre din social media a fost cea legată de amenda în valoare de 16.000 de lei pe care a primit-o site-ul de satiră TimesNewRoman.

“Consiliul pentru Combaterea Discriminării a sancționat publicația Timesnewroman.ro, pentru articolul “Curva lui Dragnea, asaltată de PSD-iști, …”

CNCD anunță că a amendat cu 5.000 de lei societatea care administrează publicația, tot cu 5.000 lei pe autorul articolului, cu 3.000 lei pe editorul șef și tot cu 3.000 lei pe administratorul Infant Media SRL.”, informează Digi24.ro.

Cele mai apreciate si distribuite articole publicate ieri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO:

Menţiune importantă: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

1. digi24.ro,”Vlad Voiculescu, despre imaginea devenită virală cu Olguța Vasilescu, la întâlnirea cu managerii de spitale: „O poză cât 1.000 de glume proaste”

- 5.890 like-uri & share-uri;

2. digi24.ro,”TimesNewRoman, amendat cu 16.000 de lei de CNCD pentru un pamflet în care era criticată iubita lui Liviu Dragnea”

- 4.786 like-uri & share-uri;

3. hotnews.ro,”Detenția de weekend și acasă, cu sau fără brățară electronică, votată de Camera Deputaților. Luarea și darea de mită și traficul de influență sunt exceptate / Legea merge la promulgare”, de Iulia Roșca

- 2.532 like-uri & share-uri;

4. adevarul.ro,”Melania Trump a eclipsat-o total pe Brigitte Macron. Prima-doamnă a Americii, gazda perfectă în timpul vizitei de stat a oficialilor francezi”

- 2.468 like-uri & share-uri;

5. ziare.com,”Protest organizat miercuri seara, dupa ce Parlamentul a dat unda verde pentru pedepsele executate la domiciliu si detentia de weekend”

- 2.128 like-uri & share-uri;

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu