Skip to main content

SHARED NEWS. Vlad Voiculescu, despre imaginea cu Olguţa Vasilescu : O poză cât 1.000 de glume proaste

 
SHARED NEWS. Vlad Voiculescu, despre imaginea cu Olguţa Vasilescu : O poză cât 1.000 de glume proaste

SHARED NEWS. Digi24 a dat cea mai distribuită ştire, pe Facebook, zilele trecute. Ştirea a preluat o postare, de pe contul de Facebook, al fostului ministru al Sănătăţii, în Guvernul Tehnocrat, Vlad Voiculescu.

Publicitate

Vlad Voiculescu a comentat, în urmă cu câteva zile, o imagine în care actualul ministru al Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, apare într-o ipostază controversată.

Fotografia a fost făcută cu ocazia întâlnirii pe care reprezentanţii guvernului au avut-o cu managerii de spitale, pe modificărilor salariale.

Voiculescu şi-a deschis postarea cu remarca „O poză cât 1.000 de glume proaste cu veniturile personalului sanitar.”

Ştirea publicată de Digi24 a strâns aproximativ 5.800 de aprecieri şi distribuiri, potrivit unei monitărizări Facebrands.

Postarea lui Vlad Voiculescu:

A doua cea mai distribuită ştire din social media a fost cea legată de amenda în valoare de 16.000 de lei pe care a primit-o site-ul de satiră TimesNewRoman.

“Consiliul pentru Combaterea Discriminării a sancţionat publicaţia Timesnewroman.ro, pentru articolul “Curva lui Dragnea, asaltată de PSD-işti, …”

CNCD anunţă că a amendat cu 5.000 de lei societatea care administrează publicaţia, tot cu 5.000 lei pe autorul articolului, cu 3.000 lei pe editorul şef şi tot cu 3.000 lei pe administratorul Infant Media SRL.”, informează Digi24.ro.

Cele mai apreciate si distribuite articole publicate ieri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO:

Menţiune importantă: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

1. digi24.ro,”Vlad Voiculescu, despre imaginea devenită virală cu Olguţa Vasilescu, la întâlnirea cu managerii de spitale: „O poză cât 1.000 de glume proaste”

- 5.890 like-uri & share-uri;

2. digi24.ro,”TimesNewRoman, amendat cu 16.000 de lei de CNCD pentru un pamflet în care era criticată iubita lui Liviu Dragnea”

- 4.786 like-uri & share-uri;

3. hotnews.ro,”Detenţia de weekend şi acasă, cu sau fără brăţară electronică, votată de Camera Deputaţilor. Luarea şi darea de mită şi traficul de influenţă sunt exceptate / Legea merge la promulgare”, de Iulia Roşca

- 2.532 like-uri & share-uri;

4. adevarul.ro,”Melania Trump a eclipsat-o total pe Brigitte Macron. Prima-doamnă a Americii, gazda perfectă în timpul vizitei de stat a oficialilor francezi”

- 2.468 like-uri & share-uri;

5. ziare.com,”Protest organizat miercuri seara, dupa ce Parlamentul a dat unda verde pentru pedepsele executate la domiciliu si detentia de weekend”

- 2.128 like-uri & share-uri;

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus