Skip to main content

Pro TV anunță oficial noul șef al digitalului. Andrei Bereandă va coordona atât echipa de conținut, cât și vânzările online

 
Pro TV anunță oficial noul șef al digitalului. Andrei Bereandă va coordona atât echipa de conținut, cât și vânzările online
Andrei Bereanda

Andrei Bereandă preia din luna iunie conducerea departamentului de digital, potrivit unui anunț al Pro TV. În acest rol, Andrei va fi responsabil de coordonarea strategiei de dezvoltare a platformelor online PRO TV în ceea ce privește traficul și performanța vânzărilor online.

Paginademedia.ro a anunțat în premieră numirea lui Bereandă, în urmă cu două săptămâni, precum și plecarea celor doi șefi pe care acesta îi înlocuiește: Lucian Lipovan (Head of Digital Content) și a Alinei Cazacu, Head of Digital Pro TV.

Publicitate

În noua funcție, Andrei Bereandă va coordona atât activitatea echipei de conținut, cât și departamentul de vânzări online.

Va lucra în strânsă legătură cu Hendrik von der Linden, Chief Operating Officer PRO TV și Co-Coordinator of CME’s digital initiatives, și cu Zoe Vasilescu, Sales Director PRO TV.

Hendrik von der Linden:

„Dezvoltarea zonei digitale este o prioritate strategică pentru PRO TV și suntem încântați că Andrei ni se alătură. Experiența remarcabilă pe care o are în zona de coordonare a unor branduri digitale importante va aduce valoare adăugată tuturor inițiativelor noastre online.”

Andrei Bereandă:

„Pentru mine, să fac parte din echipa PRO TV reprezintă o oportunitate și, în același timp, o provocare. Îmi intru în atribuții cu entuziasm și am încredere că, împreună cu întreaga echipă, voi duce departamentul de digital la un nou nivel, așa cum o dictează și trendurile din piață.”

Cu o experiență de peste 14 ani în digital și vânzări, Andrei Bereandă a făcut parte din echipa OLX Group în ultimii trei ani, unde s-a ocupat de coordonarea întregii divizii auto, dezvoltarea strategiilor de afaceri pentru companii și consumatori, precum și de crearea și dezvoltarea strategiei de online. El are și o vastă experiență în media, iar printre trusturile în care a lucrat se numără Adevărul Holding, Medien Holding sau Ringier AG.

Alina Cazacu își va încheia colaboratea cu PRO TV în luna iunie, din dorința de a-și continua drumul și a găsi noi provocări în lumea digitală. “Îi mulțumim Alinei pentru tot efortul, dedicarea și rezultatele obținute alături de noi la conducerea echipei de digital, mai ales pentru relansarea platformei PRO TV Plus. Îi urăm mult succes pe viitor!”, a continuat Hendrik von der Linden.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu