Skip to main content

Pro TV anunţă oficial noul şef al digitalului. Andrei Bereandă va coordona atât echipa de conţinut, cât şi vânzările online

 
Andrei Bereanda
Andrei Bereanda

Andrei Bereandă preia din luna iunie conducerea departamentului de digital, potrivit unui anunţ al Pro TV. În acest rol, Andrei va fi responsabil de coordonarea strategiei de dezvoltare a platformelor online PRO TV în ceea ce priveşte traficul şi performanţa vânzărilor online.

Publicitate

Paginademedia.ro a anunţat în premieră numirea lui Bereandă, în urmă cu două săptămâni, precum şi plecarea celor doi şefi pe care acesta îi înlocuieşte: Lucian Lipovan (Head of Digital Content) şi a Alinei Cazacu, Head of Digital Pro TV.

În noua funcţie, Andrei Bereandă va coordona atât activitatea echipei de conţinut, cât şi departamentul de vânzări online.

Va lucra în strânsă legătură cu Hendrik von der Linden, Chief Operating Officer PRO TV şi Co-Coordinator of CME’s digital initiatives, şi cu Zoe Vasilescu, Sales Director PRO TV.

Hendrik von der Linden:

„Dezvoltarea zonei digitale este o prioritate strategică pentru PRO TV şi suntem încântaţi că Andrei ni se alătură. Experienţa remarcabilă pe care o are în zona de coordonare a unor branduri digitale importante va aduce valoare adăugată tuturor iniţiativelor noastre online.”

Andrei Bereandă:

„Pentru mine, să fac parte din echipa PRO TV reprezintă o oportunitate şi, în acelaşi timp, o provocare. Îmi intru în atribuţii cu entuziasm şi am încredere că, împreună cu întreaga echipă, voi duce departamentul de digital la un nou nivel, aşa cum o dictează şi trendurile din piaţă.”

Cu o experienţă de peste 14 ani în digital şi vânzări, Andrei Bereandă a făcut parte din echipa OLX Group în ultimii trei ani, unde s-a ocupat de coordonarea întregii divizii auto, dezvoltarea strategiilor de afaceri pentru companii şi consumatori, precum şi de crearea şi dezvoltarea strategiei de online. El are şi o vastă experienţă în media, iar printre trusturile în care a lucrat se numără Adevărul Holding, Medien Holding sau Ringier AG.

Alina Cazacu îşi va încheia colaboratea cu PRO TV în luna iunie, din dorinţa de a-şi continua drumul şi a găsi noi provocări în lumea digitală. “Îi mulţumim Alinei pentru tot efortul, dedicarea şi rezultatele obţinute alături de noi la conducerea echipei de digital, mai ales pentru relansarea platformei PRO TV Plus. Îi urăm mult succes pe viitor!”, a continuat Hendrik von der Linden.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • bing bing
    nu are asta stofa de sef...
    are mai mult atitudine de sluga
  • bing bing
    audientele pentru chefi la cutite? copiaza intro-ul companiei marvel
  • Catalinnn Catalinnn
    Ce-ar fi sa ne dati audientele debutului show-ului Gabrielei Cristea, Te iubesc de nu te vezi?
  • bing bing
    cica grasul sa coordoneze departamentul de vânzări online... au doar cateva reclame prin google adsense
  • Arket Arket
    Ce tataitza. Sigur nu e Leonid doni politistul din las fierbinti robi

Trimite un comentariu

sus