Skip to main content

Antena 1 dă în vară „Băieți de oraș”, serialul lui Mihai Bendeac. Serialul trebuia să fie în primăvară

 
Antena 1 dă în vară „Băieți de oraș”, serialul lui Mihai Bendeac. Serialul trebuia să fie în primăvară

Antena 1 anunță un nou sezon al serialului realizat de Mihai Bendeac - Băieți de oraș. Serialul este anunțat pentru vară.

Inițial, planurile erau altele. În luna februarie, intenția Antenei 1 era alta: sezonul Băieți de oraș ar fi urmat să intre la mijlocul lunii aprilie, după cum Paginademedia.ro a scris AICI. Serialul nu a mai ajuns însă pe post.

Publicitate

„Băieții de oraș” ai lui Bendeac se întorc cu un nou sezon ce va fi difuzat de Antena 1, duminică, 3 iunie, la ora 22.00.

Planul inițial - ”Băieții”, după În puii mei. Plan schimbat din mers

În luna februarie, Antena 1 pregătea o duminică a lui Bendeac. Din 25 februarie, ziua de duminică începea cu În puii mei (un sezon de șase episoade) și continua cu iUmor.

După cele șase episoade de În puii mei, intra, în loc, Băieți de oraș. Apoi, seara ”curgea” cu iUmor. Planul a fost schimbat din mers. După două difuzări înainte de iUmor, emisiunea În puii mei a fost mutată după, de la ora 22.00. La finalul celor șase episoade În puii mei, Antena 1 a pus filme, astfel că sezonul din Băieți de oraș de atunci se va vedea în vară.

Sezonul ”Băieți de oraș”, scene pe Transfăgărășan

Serialul a ajuns la cel de-al treilea sezon, iar scenariul scris de Mihai Bendeac cuprinde scene care au fost filmate în condiții extreme, pe Transfăgărășan. 

„Pentru ”Băieți de oraș” sezonul III a fost efectiv nevoie de o echipă de comando. Și veți înțelege în curând de ce spun asta. Foarte, foarte greu, dar frumos”, a spus Bendeac despre serialul ce va începe pe 3 iunie de la ora 22.00, la Antena 1.

Printre actorii ce vor juca în „Băieți de oraș” se numără Mihai Bendeac (Roby Roberto), Vlad Drăgulin (Malone), Cosmin Nedelcu (Dorian) și Anca Dinicu (Gina Felea).

Citește și:

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro

Comentarii

  • Este un film cu tâmpiți pentru tâmpiți.
    Chiar credeti ca tinerii învață ceva bun . Nu, învață cum să devină niște idioți care nu respecta nimic. Niște oameni fără capatai. Ar trebui ca astfel de idioțenii să nu mai fie prezentate pe posturile de televiziune. Mai ales pe cele care se considera importante. ...
  • Popular la ce????La prostie si la lipsa bunului simt???Ala actor???mm ma faci sa rad!!!!Da e bun ptr votantii psd asa k tine banuiesc!
  • Nu intra in dialog cu "Martorii lui Voiculescu", cum e 1q s-am, astia dau lectii de gramatica dar sunt agramati, nu folosesc majuscule la inceputul propozitiei. Te corecteaza pe tine dar nu-i deranjeaza tampeniile pe care le scoate zilnic madam Dancila... Astia au PSD in ADN si asta le ocupa tot timpul!
  • marian @ inceteaza, te faci de ras ! ''sau'' este cuvant de legatura, nu se pune virgula dupa sau inaintea lui. si....intre ''exact'' si ''pentru'' ce rost are virgula ? Doamne ferește, astia sunt tfl-istii :))) .
  • Au venit intelectuali de la trustul lui voiculescu cu propaganda , sau sunteti la fundatia lui Felix exact ,pentru intelectul vostru este acest serial de ,,,,,,,
  • @marian poate te iau de manuța și te plimb puțin pe la gradiniță sau la clasa 1 sa vezi unde trebuie sa folosești o virgula.Nici nu ma aștept la mai mult de la o *** ***-*** ca ***
  • marian @ inflatie de virgule in textul tau. puse complet fara rost. stii care e drama ? ca cei ca tine, limitați din punct de vedere intelectual, sunt cei care mimeaza gusturi selecte.
  • Un serial mediocru cu ,actori mediocri ,de doi lei , ,plus cu vulgaritati , in principal o comedie proasta si horor marca antenuta , , nu merita , puteti dormi linisti asta nu este ,o stire interesanta , mai bine puneti niste audiente , sambata si dumineca

Trimite un comentariu