Skip to main content

COMENTATE. Dacian Cioloș, cel mai comentat politician: „Consultăm cetățenii în vederea programului cu care vom ieși în campanie. Vrem să vedem și viziunea lor"

 
COMENTATE. Dacian Cioloș, cel mai comentat politician: „Consultăm cetățenii în vederea programului cu care vom ieși în campanie. Vrem să vedem și viziunea lor"

COMMENTED POSTS. Dacian Cioloș, fostul prim-ministru în guvernul tehnocrat, a fost politicianul care a generat cele mai multe comentarii pe Facebook, în ultimele zile.

Cu o postare live în care utilizatorii au putut urmări o bucată din acțiunea pe care acesta a demarat-o.

Mai exact, Dacian Cioloș a ieșit în Piața Universițății, din București, pentru a discuta cu cetățenii despre probleme cu care se confruntă.

Publicitate

Potrivit lui Cioloș, acțiunea sa face parte dintr-o campanie care se va desfășura pe parcursul a 100 de zile. Fostul premier spune că obiectivul campaniei este o documentare în vederea compunerii viitorului program cu care partidul Mișcarea România Împreună va ieși în campanie:

 "Consultăm cetățenii în vederea programului cu care vom ieși în campanie, prin care vrem să dezvoltăm România. Vrem să vedem și viziunea oamenilor. Ne interesează să avem o legătură directă cu oamenii."

Postarea a strans peste 900 de comentarii pe care utilizatorii le-au lăsat în timp real, pe tot parcursul declarațiilor de presă.

Pagina de Facebook a mișcării Platforma România 100 a fost următoarea pagină care a generat comentarii din partea utilizatorilor.

Cu o postare live, în care tot Dacian Cioloș participa la o dezbatere pe tema “România: Stat refondator sau județ sărac al Europei?”.

Postarea a generat aproape 900 de comantarii pe care utilizatorii le-au lăsat în timp real, pe tot parcursul dezbaterii.

Aceștia au avut posibilitatea de a-și expune punctul de vedere pe merginea celor discutate în respectiva dezbatere.

Cele mai comentate postări au fost, după cele ale lui Dacian Cioloș și Platforma România 100 sunt cea lui Klaus Iohannis, Victor Ponta și Monica Macovei.

Cele mai comentate postări de pe paginile politice, potrivit unei monitorizări Facebrands Pro:

1. Pagina oficială Dacian Cioloș - 910 comentarii;

2. Pagina oficială Platforma România 100 - 835 comentarii;

3. Pagina oficială Klaus Iohannis - 580 comentarii;

4. Pagina oficială Victor Ponta - 407 comentarii;

5. Pagina oficială Monica Macovei - 210 comentarii

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu