Skip to main content

Dragoş Pătraru pentru HotNews: „Aştept şi decizia Comisiei de Etică, aproape sigur noi vom pleca”

 
Dragoş Pătraru pentru HotNews: „Aştept şi decizia Comisiei de Etică, aproape sigur noi vom pleca”

„Ştiaţi că doamna Doina Gradea sună şi de patru ori pe zi la ştiri, inclusiv să critice unghiurile din care a fost filmată doamna Dăncilă? Nu ştiţi, dar oamenii de acolo ştiu, însă e cuvântul lor contra cuvântului ei”, a povestit Dragoş Pătraru într-un interviu pentru HotNews.

Publicitate

El a povestit despre presiunile editoriale din TVR, despre schimbările din grilă, cum ar fi înlocuirea emisiunii Ora de Ştiri cu documentare sau schimbarea lui Gabriel Gherghescu, prezentator al emisiunii Viaţa Satului, pentru „pentru că a tăcut agresiv într-o emisiune cu Petre Daea”.

Pătraru a menţionat faptul că dacă nu înregistra conversaţiile cu Doina Gradea era posibil să nu fie crezut de public:

„Dacă aş fi ieşit să spun că Doina Gradea crede despre o jurnalistă incomodă că are cap de porc, iar despre TVR că trebuie să fie sluga puterii, pentru că puterea dă bani, ar fi râs toată lumea, în frunte cu Doina Gradea”

Dragoş Pătraru: „Aştept şi decizia Comisiei de Etică, aproape sigur noi vom pleca, pentru că am spus clar, nu putem continua atâta vreme cât TVR e condusă de aceşti oameni cu această agendă”

Jurnalistul a vorbit şi despre implicarea mediului politic în conducerea TVR:

„Imediat după ce am semnat contractul, eram în biroul Irinei Radu şi a venit la mine un tip, mi-a strâns cu putere mâna şi mi-a spus că domnul preşedinte Dragnea mă salută şi îmi urează toate cele bune la TVR (...) Irina mi-a spus că a ţinut omul să mă vadă şi să-mi spună asta şi să nu ţin cont, că e o prostie, că să îmi văd de treabă cum ştiu mai bine, că dă-i încolo, cu politica lor. Şi mi-a mai spus că oricum va fi dată afară din cauza noastră.”

Interviul integral, pe HotNews.ro

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dragos Dragos
    In sfarsit sunt si eu de acord cu Mile pe un subiect, asta daca e vorba despre acelsi Mile. In TVR sunt, de fapt, 2 factiuni: 1. Actuala conducere, avandu-l pe Dragnea in spate si 2. Gasca lui Patraru, avand in spate duo-ul Ponta-Ghita. Orice om cu adevarat informat stie ca Patraru este omul lui Ghita.
  • Mile Mile
    Haideti mai copii. Nu vedeti ca au primit ordin pe unitate: patraru, ghiurco, radulescu. A inceput irina radu si ceilati o urmeaza. Asta nu e o lupta impotriva cenzurii, ci o lupta intre doua factiuni ale psd. Daca reusesc sa o dea jos, de unde se decide cine sa ii ia locul??? Ia ghiciti!
  • Livia pila Livia pila
    Draga steven, daca tu consideri o discutie privata intre doi papagali dovada, atunci nici tu nu meriti sa votezi in tara asta. Aici nu e vb de partid politic sau de cenzura, aici e vorba de manipularea unui slab actor aminat spre razbunare de irina radu, la care s-au aciuat de conjunctura toti perdantii si frustratii, care au servit fara nicio remuscare, in alte vremuri, interese de partid si personale. Si aici sunt acei stiristi amatori cu lefuri babane, frustrati de la sindicate si alte persoane dubioase si lipsite de perspectiva. Toate aceste persoane sunt la fel de urate si conjuncturale ca cei pe care ii acuza.
  • Steven Steven
    Livia,iti curge sange psd-ist prin vene?Omul asta spune multe aducand si dovezi,iar mai nou este sustinut si de Mihai Radulescu.Vezi ca te faci de ras,draga Livi(u)a!
  • iche iche
    Doina, mamă, tu ești?
  • Livia Pila Livia Pila
    Daca pleaca, pleaca pentru prostiile pe care le-a facut si pentru manipularea pe care a prezentat-o si el si istodor in ultima vreme despre ce se intampla in tvr. Nu a dezvaluit nimic concret in acele inregistrari, doar cancanuri, la fel cum sunt prezentate in emisiunea lui. Acest tip de emisiune nu isi are si nu si-a avut rostul niciodata la televiziunea nationala, la fel ca multe altele cu aceleasi interese comerciale. Prin tot ce a facut patraru in ultimii ani, nu a facut decat sa se decredibilizeze constant si sa demonstreze urmarirea doar a propriilor interese sub masca luptatorului pentru adevar. Pleaca victimizandu-se inca o data, in stil propriu.

Trimite un comentariu

sus