Skip to main content

Dragoș Pătraru pentru HotNews: „Aștept și decizia Comisiei de Etică, aproape sigur noi vom pleca”

 
Dragoș Pătraru pentru HotNews: „Aștept și decizia Comisiei de Etică, aproape sigur noi vom pleca”

„Știați că doamna Doina Gradea sună și de patru ori pe zi la știri, inclusiv să critice unghiurile din care a fost filmată doamna Dăncilă? Nu știți, dar oamenii de acolo știu, însă e cuvântul lor contra cuvântului ei”, a povestit Dragoș Pătraru într-un interviu pentru HotNews.

Publicitate

El a povestit despre presiunile editoriale din TVR, despre schimbările din grilă, cum ar fi înlocuirea emisiunii Ora de Știri cu documentare sau schimbarea lui Gabriel Gherghescu, prezentator al emisiunii Viața Satului, pentru „pentru că a tăcut agresiv într-o emisiune cu Petre Daea”.

Pătraru a menționat faptul că dacă nu înregistra conversațiile cu Doina Gradea era posibil să nu fie crezut de public:

„Dacă aș fi ieșit să spun că Doina Gradea crede despre o jurnalistă incomodă că are cap de porc, iar despre TVR că trebuie să fie sluga puterii, pentru că puterea dă bani, ar fi râs toată lumea, în frunte cu Doina Gradea”

Dragoș Pătraru: „Aștept și decizia Comisiei de Etică, aproape sigur noi vom pleca, pentru că am spus clar, nu putem continua atâta vreme cât TVR e condusă de acești oameni cu această agendă”

Jurnalistul a vorbit și despre implicarea mediului politic în conducerea TVR:

„Imediat după ce am semnat contractul, eram în biroul Irinei Radu și a venit la mine un tip, mi-a strâns cu putere mâna și mi-a spus că domnul președinte Dragnea mă salută și îmi urează toate cele bune la TVR (...) Irina mi-a spus că a ținut omul să mă vadă și să-mi spună asta și să nu țin cont, că e o prostie, că să îmi văd de treabă cum știu mai bine, că dă-i încolo, cu politica lor. Și mi-a mai spus că oricum va fi dată afară din cauza noastră.”

 Interviul integral, pe HotNews.ro

 

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro

Comentarii

  • In sfarsit sunt si eu de acord cu Mile pe un subiect, asta daca e vorba despre acelsi Mile. In TVR sunt, de fapt, 2 factiuni: 1. Actuala conducere, avandu-l pe Dragnea in spate si 2. Gasca lui Patraru, avand in spate duo-ul Ponta-Ghita. Orice om cu adevarat informat stie ca Patraru este omul lui Ghita.
  • Haideti mai copii. Nu vedeti ca au primit ordin pe unitate: patraru, ghiurco, radulescu. A inceput irina radu si ceilati o urmeaza. Asta nu e o lupta impotriva cenzurii, ci o lupta intre doua factiuni ale psd. Daca reusesc sa o dea jos, de unde se decide cine sa ii ia locul??? Ia ghiciti!
  • Draga steven, daca tu consideri o discutie privata intre doi papagali dovada, atunci nici tu nu meriti sa votezi in tara asta. Aici nu e vb de partid politic sau de cenzura, aici e vorba de manipularea unui slab actor aminat spre razbunare de irina radu, la care s-au aciuat de conjunctura toti perdantii si frustratii, care au servit fara nicio remuscare, in alte vremuri, interese de partid si personale. Si aici sunt acei stiristi amatori cu lefuri babane, frustrati de la sindicate si alte persoane dubioase si lipsite de perspectiva. Toate aceste persoane sunt la fel de urate si conjuncturale ca cei pe care ii acuza.
  • Livia,iti curge sange psd-ist prin vene?Omul asta spune multe aducand si dovezi,iar mai nou este sustinut si de Mihai Radulescu.Vezi ca te faci de ras,draga Livi(u)a!
  • Daca pleaca, pleaca pentru prostiile pe care le-a facut si pentru manipularea pe care a prezentat-o si el si istodor in ultima vreme despre ce se intampla in tvr. Nu a dezvaluit nimic concret in acele inregistrari, doar cancanuri, la fel cum sunt prezentate in emisiunea lui. Acest tip de emisiune nu isi are si nu si-a avut rostul niciodata la televiziunea nationala, la fel ca multe altele cu aceleasi interese comerciale. Prin tot ce a facut patraru in ultimii ani, nu a facut decat sa se decredibilizeze constant si sa demonstreze urmarirea doar a propriilor interese sub masca luptatorului pentru adevar. Pleaca victimizandu-se inca o data, in stil propriu.

Trimite un comentariu